to stara vijestPeppermintSA je napisao/la:Samo sam konstatovao da Pazar nije sila za Partizan. Smiješno je to tvrditi.
Inače, da ne idemo u off.
Šta se ovo šuška o novom zlatnom sponzoru?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
naravno da nije sila za Partizan, ali nije ni obrnuto. Pogledaj samo sta Cukaricki radi... Nema vise zivota na staroj slavi nigdje.
I dobro je sad npr. sto imamo jednog Semojna Milosevica, stvarno je dole Trebinje rasadnik tih talenata. Evo vidim Vojvodinu i sjetih se malog Gacinovica, izrastao u jednog od najboljih igraca Vojvodine.
Mihojevic, Andjusic i vec domaci Cimirot
I dobro je sad npr. sto imamo jednog Semojna Milosevica, stvarno je dole Trebinje rasadnik tih talenata. Evo vidim Vojvodinu i sjetih se malog Gacinovica, izrastao u jednog od najboljih igraca Vojvodine.
Mihojevic, Andjusic i vec domaci Cimirot
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
pa i pricam o sarajevu. vidim greske i euforiju, to je jako, jako opasno. pobjede na pripremama se vrlo cesto obiju o glavuBosniacum Lilium je napisao/la:Sta je usro ? Novi Pazar, Cukaricki, Jagodina, Vojvodina, to su sve klubovi koji je se itekako mogu nositi s Partizanom. Druga je prica bila prije par godina i za te klubove i za nas, ali hvala Bogu, vremena se mijenjaju, kako i u tim klubovima u Srbiji, tako i kod nas![]()
Pa koliko je samo Partizan uzeo tamo mutnih titula u zadnjih par godina... A mislim da na ovoj temi ne trebamo raspravljati o ovome.
@Dantes ovo je tema navijaca FKS, imas posebnu temu za goste. To je napravljeno zato sto su se teme domacih klubova konstantno minirale zbog trola i spama medju kojima i spada ova sad situacija.
Imas temu, mozemo diskutovati tamo, mislim da je red da ovdje ostavimo da se prica samo o FKS !
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Euforije ima medju nama. I naravno da ce biti jer je Nikolic krenuo sa prvom postavom i obecao je dan ranije da ce se pristupiti kao ligaskoj tekmi, je li ili nije ?
Normalno da je euforija jer smo dobili dokaz da je mali Marko strasan stoperski potencijal i cuvao je skoro bez greske jednog od najboljih napadaca na Balkanu, Skuletica, zasto ne bi bilo euforije ?
Na kraju krajeva, ta euforija se ogranicava medju navijace, sto je i dobro. Meho Kodro je doveden zbog toga, on je veliki profesionalac i znalac, on to drzi sve na zemlji, vjeruj mi
Normalno da je euforija jer smo dobili dokaz da je mali Marko strasan stoperski potencijal i cuvao je skoro bez greske jednog od najboljih napadaca na Balkanu, Skuletica, zasto ne bi bilo euforije ?
Na kraju krajeva, ta euforija se ogranicava medju navijace, sto je i dobro. Meho Kodro je doveden zbog toga, on je veliki profesionalac i znalac, on to drzi sve na zemlji, vjeruj mi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti uvijek nesto pogresno i mislis a i kazes na temama o rukometu pa tako i ovdje,de nauci,pogledaj nesto ziv bioDANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A ti navijas za Zvezdu ? Pa vas bi Zeljo uzo baDANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
1946
Kojoj evropi, pasa vi ne mozete da dobijete licencu da odete na Kosovo a ne u Evropu.DANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Head je napisao/la:Kojoj evropi, pasa vi ne mozete da dobijete licencu da odete na Kosovo a ne u Evropu.DANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A mozda je nas frajer pa govori za onog 
- franklampard8
- Kontakt:
Head je napisao/la:Kojoj evropi, pasa vi ne mozete da dobijete licencu da odete na Kosovo a ne u Evropu.DANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
1946
Sve je to lijepo kad vas covjek vidio ovdje na nasoj temi, znaci da smo vise nego interessantni
Samo polako, sabura, gledajte pazljivo jer se ima sta naucit vjerujte mi, i sve to besplatno
Naravno ako ste otvoreni za ucenje i tu ste sa tom namjerom!!!
Samo polako, sabura, gledajte pazljivo jer se ima sta naucit vjerujte mi, i sve to besplatno
Naravno ako ste otvoreni za ucenje i tu ste sa tom namjerom!!!
U Bosni i Hercegovini je zavladala prava euforija što je Sarajevo u Antaliji pobedilo Partizan (1:0). Sportski direktor kluba Abdulah Ibraković najpre se začudio otkud uopšte da se toliko komentariše pobeda nad crno-belima kao da je u pitanju nekakva senzacija, a ne običan kontrolni meč.
“Kakva utakmica? Sa Partizanom? To je prošlost i nije to nikakvo iznenađenje. Trenutno smo bolji i kvalitetniji od Partizana. Naš tim je trenutno jedan od najjačih na Balkanu. U Partizanu su zbunjeni, potcenjivali su nas, a onda smo im otvorili oči“, rekao je Ibraković za Dnevni avaz.
Mozzart
Jedini gol na susretu s Beograđanima postigao je Leon Benko u finišu utakmice.
Bgm ih je ibrak pogodio u oko
ps. Meni se cini iz njegovih izjava da on zna mnogo toga sto mi ne znamo i ne slutimo
“Kakva utakmica? Sa Partizanom? To je prošlost i nije to nikakvo iznenađenje. Trenutno smo bolji i kvalitetniji od Partizana. Naš tim je trenutno jedan od najjačih na Balkanu. U Partizanu su zbunjeni, potcenjivali su nas, a onda smo im otvorili oči“, rekao je Ibraković za Dnevni avaz.
Mozzart
Jedini gol na susretu s Beograđanima postigao je Leon Benko u finišu utakmice.
Bgm ih je ibrak pogodio u oko
ps. Meni se cini iz njegovih izjava da on zna mnogo toga sto mi ne znamo i ne slutimo
Zadnja izmjena: Benko, dana/u 09 feb 2015, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam nesto skeptik po ovom pitanju jer se previse razvuklo oko sponzorstvaBenko je napisao/la:to stara vijestPeppermintSA je napisao/la:Samo sam konstatovao da Pazar nije sila za Partizan. Smiješno je to tvrditi.
Inače, da ne idemo u off.
Šta se ovo šuška o novom zlatnom sponzoru?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ne treba pretjerivati buraz.BitiSrcemVezan je napisao/la:A ti navijas za Zvezdu ? Pa vas bi Zeljo uzo baDANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
![]()
![]()
![]()
e cuj oni bi nas rijesili u prvih pola sata
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Burberry46
- Kontakt:
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Imao je ponudu iz Portugala, Španije i druguh država, ali on je izabrao NK Čelik Zenica
[url]http://www.info.....global.info/?p=9118#prettyPhoto[/url]

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ostaje nam da igramo sa Leotarom ? dole pola tima U17 vjecito strasni talenti
Nemoj te molim vas Partizan ima tradiciuju i sve ostalo mi smo sad druuga država i on je za mnoge ovde nepoznanica kao i Sarajevo za njih pa su pokusali ono što su ...... Momak je u pravu npr. jedan Husref iz šampionske ekipe Sarajeva ode u Zvezdu itd... ali to je prošlost Sad naše Sarajevo ide dobrim putem i tu smo mi negdje sad u regiji ali daleko smo još od Partizana oni jesu u krizi ali činjenice su na njihovoj strani (istorija,igrački kadar,stadion,kamp za treniranje "Zemunelo" itd....)Mi to tek sad radimo i na dobrom smo putu ako Bog da.Partizan je u krizi zbog lopova kao i Zvezda i mnogi timovi bivše države pa i mi smo bili ali više ne hvala Amiđi[ Bog mu dao lijepo zdravlje.Ubrzo če ovoe Ibrakove izjave biti realnost mi dolazimo ,samo polako ovo je početak još uvijek.UltraSA je napisao/la:Mozda je za tebe veci, za mene nije. Meni se na klubove poput Partizana bljuje.amorovski je napisao/la:A sto cojka bezze napadaju. Normalno da nije mala stvar, Partizan je veci klub od Sarajeva, istina. Veca tradicija, vece ime, poznatiji Evropi, samim tim, veca i cast igrat u Partizanu. Nije covjek nista lose mislio. Ja volim Sarajevo, ali ne osporavam uspjehe drugih klubova. I da, Cimirot dosta vise vrijedi.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 09 feb 2015, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Koliko ima gramatickih gresaka u tekstu ko da se neko zajebavo dok je pis'oDrustveniParazit je napisao/la:Imao je ponudu iz Portugala, Španije i druguh država, ali on je izabrao NK Čelik Zenica
![]()
1946
- DrustveniParazit
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Koliko ima gramatickih gresaka u tekstu ko da se neko zajebavo dok je pis'oDrustveniParazit je napisao/la:Imao je ponudu iz Portugala, Španije i druguh država, ali on je izabrao NK Čelik Zenica
![]()
Bitno da su dobili talenta koji u Cityu, Realu pa ni Akademiji FKS nije imao mjesta
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.