Nyema ima na Brunejima ugovor gdje ima 9000 platu i kucu na koristenje,qrac ce docipile87 je napisao/la:Imaces zagarntovani belaj ako je ne izboris da ti ne pricam da ces mnogo teze funkcionisati u iducoj sezoni jer ce ti faliti te pare od evrope, znaci sanse ce ti u iducoj biti jos manje da izboris evropu to je put prema dole.mukitmovac je napisao/la: Ma sto se mene tice, kad nisu dosad ne moraju vise nikog ni dovoditi, uigraj jos malo to sto imamo i ako izborimo Evropu udaraj se nogama u guzicu.
Sa Nyemom su se culi ali nije nista dogovoreno...S druge strane Nyema ne moze zamjeniti Tomu nije to taj profil igraca od Nyeme bi imao koristi kada bi imao jednog u paru sa njim koji zna lopte.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nije on u bruneju nego njegov zadnji klub je iz Iraakabistrikboy je napisao/la:Nyema ima na Brunejima ugovor gdje ima 9000 platu i kucu na koristenje,qrac ce docipile87 je napisao/la:Imaces zagarntovani belaj ako je ne izboris da ti ne pricam da ces mnogo teze funkcionisati u iducoj sezoni jer ce ti faliti te pare od evrope, znaci sanse ce ti u iducoj biti jos manje da izboris evropu to je put prema dole.mukitmovac je napisao/la: Ma sto se mene tice, kad nisu dosad ne moraju vise nikog ni dovoditi, uigraj jos malo to sto imamo i ako izborimo Evropu udaraj se nogama u guzicu.
Sa Nyemom su se culi ali nije nista dogovoreno...S druge strane Nyema ne moze zamjeniti Tomu nije to taj profil igraca od Nyeme bi imao koristi kada bi imao jednog u paru sa njim koji zna lopte.Klub nam vode nesposobnjakovici pravi...
51%--------49%
- bistrikboy
- Kontakt:
Kakav ba Irak potpisao je prije vise od mjesec negdje na Brunejima ili Vijetnamu,vec sam zaboravio,tako mi rekose danas.Nece doci 100%
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Maloprije je Hare gostovao na TVSA i prema njegovim riječima, Nyema je slobodan igrač s kojim je stupljeno u kontakt i navodno je on izrazio želju za povratkom u Želju. Nažalost, konkretnih informacija o njegovom dolasku još uvijek nema.bistrikboy je napisao/la:Kakav ba Irak potpisao je prije vise od mjesec negdje na Brunejima ili Vijetnamu,vec sam zaboravio,tako mi rekose danas.Nece doci 100%
- bistrikboy
- Kontakt:
Tacno je da su ga zvali i to je sve,nije slobodan,nema nista od njega,a Haris jos veci debil sto sebe bruka sa glupostimamavi je napisao/la:Maloprije je Hare gostovao na TVSA i prema njegovim riječima, Nyema je slobodan igrač s kojim je stupljeno u kontakt i navodno je on izrazio želju za povratkom u Želju. Nažalost, konkretnih informacija o njegovom dolasku još uvijek nema.bistrikboy je napisao/la:Kakav ba Irak potpisao je prije vise od mjesec negdje na Brunejima ili Vijetnamu,vec sam zaboravio,tako mi rekose danas.Nece doci 100%
I ja imam informaciju da su ga zvali da nije nista dogovoreno imam osjecaj da Haris vec trazi alibi za nesto sto nece napraviti...Nebitan je u tome Nyema on je samo alibi nije uspjeh dogovoriti Kokota to moze svako.bistrikboy je napisao/la:Tacno je da su ga zvali i to je sve,nije slobodan,nema nista od njega,a Haris jos veci debil sto sebe bruka sa glupostimamavi je napisao/la:Maloprije je Hare gostovao na TVSA i prema njegovim riječima, Nyema je slobodan igrač s kojim je stupljeno u kontakt i navodno je on izrazio želju za povratkom u Želju. Nažalost, konkretnih informacija o njegovom dolasku još uvijek nema.bistrikboy je napisao/la:Kakav ba Irak potpisao je prije vise od mjesec negdje na Brunejima ili Vijetnamu,vec sam zaboravio,tako mi rekose danas.Nece doci 100%
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma provaljuje se Haris samo, ne znam gdje njega nađoše da dođe na tako zahtjevnu poziciju i da mijenja Osima...mavi je napisao/la:Maloprije je Hare gostovao na TVSA i prema njegovim riječima, Nyema je slobodan igrač s kojim je stupljeno u kontakt i navodno je on izrazio želju za povratkom u Želju. Nažalost, konkretnih informacija o njegovom dolasku još uvijek nema.bistrikboy je napisao/la:Kakav ba Irak potpisao je prije vise od mjesec negdje na Brunejima ili Vijetnamu,vec sam zaboravio,tako mi rekose danas.Nece doci 100%
On jeste "naš" čovjek definitivno al' mislim da nema znanje za ovu poziciju, bolje da nam je Dino Đurbuzović menadžer
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Amar je prije odlaska zelio da Haris bude s.direktor znaci na njegovu inicijativu.FaraonTM je napisao/la:
Ma provaljuje se Haris samo, ne znam gdje njega nađoše da dođe na tako zahtjevnu poziciju i da mijenja Osima...
On jeste "naš" čovjek definitivno al' mislim da nema znanje za ovu poziciju, bolje da nam je Dino Đurbuzović menadžer
Nadi mi sposobnog covjeka koji ce dovesti u klub igraca od 5 milja platu a klubu nema marke. Koga ti to predlazes, mozda nekog s carobnim stapicem. Lako je dogovoriti igraca kad imas para, zato nije tacno da Alihodzic nije sposoban covjek nego radi sto nijedna budala ne bi radila. Isto vazi za Odu...pile87 je napisao/la:Kakav ba Irak potpisao je prije vise od mjesec negdje na Brunejima ili Vijetnamu,vec sam zaboravio,tako mi rekose danas.Nece doci 100%
Maloprije je Hare gostovao na TVSA i prema njegovim riječima, Nyema je slobodan igrač s kojim je stupljeno u kontakt i navodno je on izrazio želju za povratkom u Želju. Nažalost, konkretnih informacija o njegovom dolasku još uvijek nema.
Tacno je da su ga zvali i to je sve,nije slobodan,nema nista od njega,a Haris jos veci debil sto sebe bruka sa glupostima :crazy:I ja imam informaciju da su ga zvali da nije nista dogovoreno imam osjecaj da Haris vec trazi alibi za nesto sto nece napraviti...Nebitan je u tome Nyema on je samo alibi nije uspjeh dogovoriti Kokota to moze svako.
Ne znam, nisam nešto oduševljen njegovim izborom jer smatram da nema šlifa za ovo što radi. doduše ne znam ni ko bi drugi a da je znatno bolji mogao doći na njegovo mjesto...pile87 je napisao/la:Amar je prije odlaska zelio da Haris bude s.direktor znaci na njegovu inicijativu.FaraonTM je napisao/la:
Ma provaljuje se Haris samo, ne znam gdje njega nađoše da dođe na tako zahtjevnu poziciju i da mijenja Osima...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- champions1921
Niko ih nije natjerao da se fataju nečeg ako nisu u stanju ili u mogućnosti da posao rade kako treba.. Sami su prihvatili pozicije koje su im ponudjene znajući koliko te pozicije zahtijevaju "znanja" i odgovornosti..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Niko ih nije tjerao ali oni zele da pomognu koliko mogu. Za to im se treba skinuti kapa. A znanje ti ne treba da dovodes igraca nego ti buraz treba lova. Ako nema love mozes ti biti sposoban do sutra ali igraca neces dovesti.
Sta nas briga eto ti si napisao da je neko dogovoren a nije Kokot sto je super po meni. Da je dosao bilo ko poslije Amara bio bi mu problem da radi...Iz jednog razloga sto su navijaci imali povjerenje u Amarov rad.E sad povjerenje treba zaluziti plata od 5000 KM za BiH uslove nije mala...Drugi su problemi al ne bi sad o tome ovdje...OdaVeliki je napisao/la:
Nadi mi sposobnog covjeka koji ce dovesti u klub igraca od 5 milja platu a klubu nema marke. Koga ti to predlazes, mozda nekog s carobnim stapicem. Lako je dogovoriti igraca kad imas para, zato nije tacno da Alihodzic nije sposoban covjek nego radi sto nijedna budala ne bi radila. Isto vazi za Odu...
A yebiga nije to baš tako, ako se nema love onda su komotno i mene mogli staviti ja bi za džabe radio i nastojao bih raditi najbolje što znam. Ili nam jednostavno uopšte ne treba ta pozicija u klubu pošto nemamo para, to bi bilo otprilike tako po tebi.OdaVeliki je napisao/la:Niko ih nije tjerao ali oni zele da pomognu koliko mogu. Za to im se treba skinuti kapa. A znanje ti ne treba da dovodes igraca nego ti buraz treba lova. Ako nema love mozes ti biti sposoban do sutra ali igraca neces dovesti.
Treba znati nanjušiti kvalitetnog igrača i dovesti ga, slažem se da novac igra veliku ulogu al' za mene uvijek sposobnost i znanje (stručnost) prije novca.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Lako je kad neko ima pare pa iz svog dzepa izvali, ali i u tom slucaju bitan je novac o drugi faktori dolaze sami po sebi. Ne volim da pisem o drugima ali dobar primjer ti je Ibrakovic koji se godinama unazad brukao, nije bio sposoban da zabije 1 gol i ostaje u ligi, a covjek napisao knjigu. Onda ode negdje gdje neko 10 izvali cifru i on postade odjednom sposoban covjek.....
A sta je tu problem? Eto zvali ga,pitali o statusu...Sta je tu brukanje. Eto kazes covjek ima ugovor,platu 9000 necega,kucu...Sta je tu brukanje? Mozda to sto nisu raskinuli njegov ugovor,dali mu bolje uvjete...bistrikboy je napisao/la:Tacno je da su ga zvali i to je sve,nije slobodan,nema nista od njega,a Haris jos veci debil sto sebe bruka sa glupostimamavi je napisao/la:Maloprije je Hare gostovao na TVSA i prema njegovim riječima, Nyema je slobodan igrač s kojim je stupljeno u kontakt i navodno je on izrazio želju za povratkom u Želju. Nažalost, konkretnih informacija o njegovom dolasku još uvijek nema.bistrikboy je napisao/la:Kakav ba Irak potpisao je prije vise od mjesec negdje na Brunejima ili Vijetnamu,vec sam zaboravio,tako mi rekose danas.Nece doci 100%
Uredu, razumijem ja šta ti hoćeš da kažeš ali evo ja tebe pitam koja je ona svrha Harisovog posla kad nemamo para? Zar nije lakše onda ukinuti to skroz i riješiti se troškova (jer ne radi ni Haris za kikiriki sigurno). Ja znam da nema para al' to ne smije da bude alibi za neke stvari u našem klubuOdaVeliki je napisao/la:Lako je kad neko ima pare pa iz svog dzepa izvali, ali i u tom slucaju bitan je novac o drugi faktori dolaze sami po sebi. Ne volim da pisem o drugima ali dobar primjer ti je Ibrakovic koji se godinama unazad brukao, nije bio sposoban da zabije 1 gol i ostaje u ligi, a covjek napisao knjigu. Onda ode negdje gdje neko 10 izvali cifru i on postade odjednom sposoban covjek.....
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pusti Nyemu nego reci ti meni jesu li oni normalni sa ovim Kokotom?
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa kad bi se tako gledalo onda bi se sve trebalo ukinuti, nije to brate rjesenje. Ja kazem samo da se radi toliko koliko situacija dozvoljava. Ne samo on, nego svako...FaraonTM je napisao/la:Uredu, razumijem ja šta ti hoćeš da kažeš ali evo ja tebe pitam koja je ona svrha Harisovog posla kad nemamo para? Zar nije lakše onda ukinuti to skroz i riješiti se troškova (jer ne radi ni Haris za kikiriki sigurno). Ja znam da nema para al' to ne smije da bude alibi za neke stvari u našem klubuOdaVeliki je napisao/la:Lako je kad neko ima pare pa iz svog dzepa izvali, ali i u tom slucaju bitan je novac o drugi faktori dolaze sami po sebi. Ne volim da pisem o drugima ali dobar primjer ti je Ibrakovic koji se godinama unazad brukao, nije bio sposoban da zabije 1 gol i ostaje u ligi, a covjek napisao knjigu. Onda ode negdje gdje neko 10 izvali cifru i on postade odjednom sposoban covjek.....
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Evo ga javno
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ora/13326/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ora/13326/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.