otkud znam? sere li uopste?Donnie Darko je napisao/la:Sere li Victoria Beckham u šumi?DANTES je napisao/la: zar on nije posten?
@virtu pa da ti docaram. vidim oporavio si se od Marejevih posrtanja?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
otkud znam? sere li uopste?Donnie Darko je napisao/la:Sere li Victoria Beckham u šumi?DANTES je napisao/la: zar on nije posten?
DANTES je napisao/la: ne. samo smo ja i legenda na temi grand slam pricali o tebi.
on te hvalio ko yebaca, ja ga pitao kakva mu korist sto si ti yebac, jedino ako ga ne zoves nekad da gleda![]()
i tako jos pomalo. on pricao kako ti polomi zene iz rs i rekao da pazim ove sto iz mog grada idu po cg primorju da rade, ja mu rekao ne dao bog da ganjas radnike izmcajnica jer odavde idu samo muski i pitao ga da li on to insinuira da si ti supak meraklija. i samo da znas da nije to porekao, stavise ta mu se ideja bas dopala i nekako ga obradovala
Nije me dao zavarati, mislim da su samo Kim Sears i formance vjerovali u njegovu pobjedu.DANTES je napisao/la:@virtu pa da ti docaram. vidim oporavio si se od Marejevih posrtanja?
Ja ti znam nadimak, ali evo, samo jedne pjesme se mogu sjetiti s tim imenom.Otelo je napisao/la:Ne znas o cemu je rijecVirtu4l je napisao/la:Senči je ženski rod i baš zvuči gejpederski![]()
Recimo da sam imao kao manji dugu kosu i kad sam se osisao djeca su mi pjevala jednu pjesmu i od tad nosim nadimak iz te pjesme.
ma Nikolic nije dostojan da vodi Partizan ako mene pitasTribalian je napisao/la:[img]http://x.****.com/var/uploads/reactions/201502/157503/0bc50b67e1bdf0b3cb4ac402cf7fbdd5.gif[/img]
![]()
p.s. @ Bosniacum, vidim neregularna i ova prijateljskakoji pacijenti
cim Tole nije namestio, odmah pisi u neregularno.
otimamo iz nejakih ruki komsinice ZvezdaneBosniacum Lilium je napisao/la:ma Nikolic nije dostojan da vodi Partizan ako mene pitasTribalian je napisao/la:[img]http://x.****.com/var/uploads/reactions/201502/157503/0bc50b67e1bdf0b3cb4ac402cf7fbdd5.gif[/img]
![]()
p.s. @ Bosniacum, vidim neregularna i ova prijateljskakoji pacijenti
cim Tole nije namestio, odmah pisi u neregularno.
Napravio je s Vojvodinom sto je napravio, ali dobro se zna u par zadnjih godina kako uzimaju titule u JSL
DANTES je napisao/la:ne. samo smo ja i legenda na temi grand slam pricali o tebi.
on te hvalio ko yebaca, ja ga pitao kakva mu korist sto si ti yebac, jedino ako ga ne zoves nekad da gleda![]()
i tako jos pomalo. on pricao kako ti polomi zene iz rs i rekao da pazim ove sto iz mog grada idu po cg primorju da rade, ja mu rekao ne dao bog da ganjas radnike izmcajnica jer odavde idu samo muski i pitao ga da li on to insinuira da si ti supak meraklija. i samo da znas da nije to porekao, stavise ta mu se ideja bas dopala i nekako ga obradovala
da ti ja kazem nesto. Dantes je budalaUnofficialpage je napisao/la:DANTES je napisao/la:ne. samo smo ja i legenda na temi grand slam pricali o tebi.
i tako jos pomalo. on pricao kako ti polomi zene iz rs i rekao da pazim ove sto iz mog grada idu po cg primorju da rade, ja mu rekao ne dao bog da ganjas radnike izmcajnica jer odavde idu samo muski i pitao ga da li on to insinuira da si ti supak meraklija. i samo da znas da nije to porekao, stavise ta mu se ideja bas dopala i nekako ga obradovala![]()
![]()
![]()
@Dantes najjači lik, uvijek oplačem na njegove postove.
Jesil se iskoprco iz snijega?Otelo je napisao/la:Tacno sam ostao bez tema za pricanje![]()
Ma jesam i ako sutra opet najavljuju da ce padatimuamerc je napisao/la:Jesil se iskoprco iz snijega?Otelo je napisao/la:Tacno sam ostao bez tema za pricanje![]()
velikaDANTES je napisao/la: da ti ja kazem nesto. Dantes je budala
Otelo je napisao/la:Ne znas o cemu je rijecVirtu4l je napisao/la:Senči je ženski rod i baš zvuči gejpederski![]()
Recimo da sam imao kao manji dugu kosu i kad sam se osisao djeca su mi pjevala jednu pjesmu i od tad nosim nadimak iz te pjesme.

jasta. nego jesu li se vratili major i kovalski?legenda reala je napisao/la:velikaDANTES je napisao/la: da ti ja kazem nesto. Dantes je budala
Pada on od predvečer, ako nastavi do sutra ovako novi 20tak cmOtelo je napisao/la:Ma jesam i ako sutra opet najavljuju da ce padati
O tome ja pričam. Do srijede novih 20-ak cm, lokalno preko toga. Onda od četvrtka kratkotrajna stabilizacija, malo toplije do nedjelje / ponedjeljka kad se očekuju nove padavine (padaline)Padovan je napisao/la:Pada on od predvečer, ako nastavi do sutra ovako novi 20tak cmOtelo je napisao/la:Ma jesam i ako sutra opet najavljuju da ce padati
Haj me obraduj da kod vas ima jedno metar snijegaDANTES je napisao/la:jasta. nego jesu li se vratili major i kovalski?legenda reala je napisao/la:velikaDANTES je napisao/la: da ti ja kazem nesto. Dantes je budala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.