Što se tiče njegove zamjene, ako će dovoditi kakvog polovnjaka onda radije gurnuti Amira u vatru pa i ako se ne izbori Europa naše je dijete, bolje je trpiti njega nego neku 30+ "igračinu".
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima tu obostrane krivice, al' pošto ja navijam za Želju a ne za Tomića ja ću naravno poštovati odluku kluba, iako su ovakve stvari nedopustive za jedan ozbiljan klub ali eto nije da nismo navikli
Što se tiče njegove zamjene, ako će dovoditi kakvog polovnjaka onda radije gurnuti Amira u vatru pa i ako se ne izbori Europa naše je dijete, bolje je trpiti njega nego neku 30+ "igračinu".
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kakav moras biti lik da pljujes po klubu, i komentarises objave kluba. A klub vise nego koretan, prihvatio ponudu, pustio ga da ide, a on glumi idiota.
pa zasto se nije pojavio na sastanku i rekao gospodo duzni ste mi toliko i toliko dok mi to ne platite necu potpisati e to je gospodski a ne ne pojaviti se ko shupak zaista neposteno od njega.perodeformero je napisao/la:Tomic je jarane glavna poluga u ekipi, najbolji igrac i kapiten, nikada niti jednim gestom nije nastetio ni klubu ni saigracima, on jednostavno nije tip covjeka prema kome ces pokazati prstom u fazonu "drz'te lopova". OK, slazem se da ne treba trcati pred rudu, ne zaju se detalji, ali Tomic nije djubre i sigurno ima jos nesto sto mi ne znamomavi je napisao/la:Kvesić?perodeformero je napisao/la:Cuj nije pokazao više zahvalnosti i poštovanja prema Klubu i navijačima, bas bih volio vidjeti ko je taj ko je vise pokazao postovanja i zahvalnosti?
51%--------49%
Mi tonemo, a za kamen se hvatamo....
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ne bih ga ja pustio ni sa juniorima da trenira, pa iz Goška je došao, sad glumi kao da treba ići u Arsenal, znam da su finansijski uslovi vjerovatno bili presudni, ali i on je ispao idiot, kao šalje on menadzera, hvala njemu za sve, valjao je klubu priznajem, gdje se izgubila ona priča neću otići a da klub ne zaradi...zgadio mi se ne želim ga vidjeti blizu stadiona ćao Tomo 
Ti toni...Sretno ti potonuce...Minjore je napisao/la:Mi tonemo, a za kamen se hvatamo....
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
mahalski klub, nista vise 
jos samo nek dovedu kokota
jos samo nek dovedu kokota
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Kad se ovako nesportski ponjeo prema klubu koji ga je stvorio i afirmisao kao igraca nebih se onda iznenadio da na adresu kluba stigne tuzba zbog duga prema njemu pogotovo kad se zna ko mu je menađeer koji mu je konstatno govorio da neprihvata nikakve uslove.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
-
bordobijeli
- Kontakt:
nije stvarno provokacija samo mi nije jasno zasto zeljo posljednji par godina ima priliku da proda igrace ,odugovlaci sa tim a poslije istekne ugovor i ti igraci uglavnom odu besplatno .
- Neandertalac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: amidzaTan, Bordo46, BordoArmy88, bordobijeli, sekac...
Kontam pogrijesio temu...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sto neko napisa, klasican mahalski klub.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: amidzaTan, Bordo46, BordoArmy88, bordobijeli, sekac...
Grbavica naš je Hram!!!
Obavio se razgovor sa Smajic Irhanom napadac Travnika i ponudjena mu plata istao kao sto ima i u Travniku,momak je pristao ali je i trazio na "ruke" nesto i tu se sve zavrsilo,ne znam koliko je trazio,ali za koji dan imat cu provjeren info 100%
Nećemo ga žaliti treba ga zaboraviti kao da nikad nije igrao, ponavljam pomogao je klubu svojim igrama i to poštujem, ali on nije prvi igrač na kojem nećemo zaraditi, greške koje se ponavljaju u radu svake uprave je ta,što dopuste da igraču za par mjeseci ističe ugovor, i onda se igrači ponašaju kako hoće, na vrijeme produžiti svakom igraču ugovore,pogotovo za one koji će donijeti profit, ma pun mi je više ....., ovakvih i sličnih situacija, i uprava NEK ne pametuje više nek razmisle više šta rade, sve su snage usmjerili za statut, a pita li se neko šta ako ta priča ne prođe...
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Vrati se Amare i postroji bagru... 
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
-
RiverPlate
- Kontakt:
Kakav Amar, otišao da vodi poluamaterski klub u kojem mu igrači radi poliranja Lamburginija ne dolaze na trening! Puna podrška upravi, ja lično želim da se Tomić zvog kršenja klupske politike i neodazivanju predsjedniku kluba novčano kazni!dimitrijevic je napisao/la:Vrati se Amare i postroji bagru...
Grbavica naš je Hram!!!
P naravno da ce biti kaznjen i pitanje koliko ce dobijati love..RiverPlate je napisao/la:Kakav Amar, otišao da vodi poluamaterski klub u kojem mu igrači radi poliranja Lamburginija ne dolaze na trening! Puna podrška upravi, ja lično želim da se Tomić zvog kršenja klupske politike i neodazivanju predsjedniku kluba novčano kazni!dimitrijevic je napisao/la:Vrati se Amare i postroji bagru...
- plavipatriota
- Kontakt:
razumijem da je nestašica para, al mi ide na qrac ovaj amaterizam i neozbiljnost...
što se tiče kokota, svaka marka koja ode na njega je bezveze potrošena! ŠTA ĆE NAM ČOVJEK OD 30 GODINA?
ne možeš ni zaraditi, nije neka ekstra klasa koja može odlučivati utakmice, stvarno ne razumijem...
drugo, nije definitivno OSOBA za Želju, ne treba svakog klošara i nabijača lopte primiti u klub, treba imati neke standarde... ali mi smo standarde u svemu izgubili!
što se tiče kokota, svaka marka koja ode na njega je bezveze potrošena! ŠTA ĆE NAM ČOVJEK OD 30 GODINA?
ne možeš ni zaraditi, nije neka ekstra klasa koja može odlučivati utakmice, stvarno ne razumijem...
drugo, nije definitivno OSOBA za Želju, ne treba svakog klošara i nabijača lopte primiti u klub, treba imati neke standarde... ali mi smo standarde u svemu izgubili!
-
perodeformero
- Kontakt:
Niko nije iznad kluba, 'ta ce Tomic mi ga digli iz mrtvih, neka sad jede kospe pola godine itd... ljudi moji sa tom pricom i stavom svako koga sretnes na ulici moze voditi klub, to je nesto najlakse. Ko ga ovdje pushi osim Zelje, niko. Tomic je mlad, moze igrati u bilo kom drugom klubu u ligi i opet se prodati za dobre pare, a sta nama ostaje? Umjesto da se nasao neki kompromis, pa i smanjiti malo ako treba cijena opet je bolje od ovoga, jok daj ti da se mi kurchimo, a nisi ni blizu u situaciji da se mozes khurciti. I eto sad, samo neka pocnu kukati za par mjeseci kako nema para
RiverPlate je napisao/la:Kakav Amar, otišao da vodi poluamaterski klub u kojem mu igrači radi poliranja Lamburginija ne dolaze na trening! Puna podrška upravi, ja lično želim da se Tomić zvog kršenja klupske politike i neodazivanju predsjedniku kluba novčano kazni!dimitrijevic je napisao/la:Vrati se Amare i postroji bagru...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.