sto se mene iskreno tice najvise bih volio da ide u Slobodu jer nama realno ne treba u ovom trenutku a Zrinjski i Siroki su nam konkurenti i naravno da ne bih volio da kod njih igra jer je dobar igrac, tako da se nadam da ce ga Sloboda uspjeti dovesti ako je tacno to sto si napisaoaS_Roma je napisao/la:Sarajevo, Široki Brijeg, Sloboda i Zrinjski su vec obavili razgovor sa Tomicem, on vec 15 dana zna da nece ostati na Grbavici.
Najprije ce ga Zrinjski dovesti po meni ili cak Sloboda
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Ici ce na arbitrazi sa njim i ganjat se , jer su mu duzni bruku para, nije plate dobio pola godine, ako mu ne isplate dobit ce slobodne papirebordobijeli je napisao/la:Tomic odlican igrac i kod nas bi ravnopravno konkurisao za prvih 11 ,do kad ima ugovor za Zeljom da li moze igrati odma ili tek idudcu sezonuaS_Roma je napisao/la:Sarajevo, Široki Brijeg, Sloboda i Zrinjski su vec obavili razgovor sa Tomicem, on vec 15 dana zna da nece ostati na Grbavici.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma Tomic ne bi ni na klupi bio kod nas,sta vam je ljudi moji pa pogledajte koga imamo na njegovoj poziciji,jedino ako je djaba sad pa da se proda ali ne bi dostigao neku veliku cijenu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
dobar za bajramskih turniraMortemHz je napisao/la:Ma Tomic ne bi ni na klupi bio kod nas,sta vam je ljudi moji pa pogledajte koga imamo na njegovoj poziciji,jedino ako je djaba sad pa da se proda ali ne bi dostigao neku veliku cijenu

Volio bih kada bi većina naših navijača razmišljala drugačije ali @BoskoAntic bojim se da si upravu i zato ja ne volim preveliku euforiju i prevelika očekivanja.
Ja jedva čekam utakmicu protiv Banjalučana samo iz razloga što sam naše momke poželio vidjeti uživo kako igraju. Vidjeti borbu Gojka i Ivana za naš dres, neki dobar potez Miloša i Samira, dobar šut Harisa. Toliko sam radoznao da vidim to Benkino "razgrtanje" odbrambenih igrača, da vidim da li je Meša sačuvao nešto magije i za nas...
Pa onda sa sjevera onu.
"Svi u napad jedan je Hase.."

Ja jedva čekam utakmicu protiv Banjalučana samo iz razloga što sam naše momke poželio vidjeti uživo kako igraju. Vidjeti borbu Gojka i Ivana za naš dres, neki dobar potez Miloša i Samira, dobar šut Harisa. Toliko sam radoznao da vidim to Benkino "razgrtanje" odbrambenih igrača, da vidim da li je Meša sačuvao nešto magije i za nas...
Pa onda sa sjevera onu.
"Svi u napad jedan je Hase.."

- BoskoAntic
- Kontakt:
Izvor? Mahalska ili neki pouzdaniji izvor?aS_Roma je napisao/la:Sarajevo, Široki Brijeg, Sloboda i Zrinjski su vec obavili razgovor sa Tomicem, on vec 15 dana zna da nece ostati na Grbavici.
treba ga dovesti, cisto da ne ode kod konkurenata, ali nece on kod nas ukoliko mu se baš dobar ugovor ne ponudi, prije ce u Siroki ili Zrinjski...
U INAT SVIMA 1946
-
- Kontakt:
Tomic je kvalitetan igrac ali sad realno nije nam potreban ,narocito sto su nasi momci odradili pripreme sad dovoditi nekog a da nije bas extra kvalitet nebi bas bilo pametno .MortemHz je napisao/la:Ma Tomic ne bi ni na klupi bio kod nas,sta vam je ljudi moji pa pogledajte koga imamo na njegovoj poziciji,jedino ako je djaba sad pa da se proda ali ne bi dostigao neku veliku cijenu
Kakav crni Tomic i zasto ga se uopste ovde spominje, da se citiram niti jedan igrac od kona nije kvalitet za nas i igrac koji bi uopste mogao igrati za FK Sarajevo, mi na njegovoj poziciji imamo nekoliko igraca i svi su kvalitetniji od njega.
Ja fakat ne razumijem pojedine forumase ovde
U Gradačcu nece biti lako to je sigurno, mi imamo odlicnu ekipu i obavili smo odlicne pripreme a Kodro i sam shvaca koliko nam je bitna ova utakmica tako da je ne sumnjam da cemo uzeti 3 boda.
Ja fakat ne razumijem pojedine forumase ovde

U Gradačcu nece biti lako to je sigurno, mi imamo odlicnu ekipu i obavili smo odlicne pripreme a Kodro i sam shvaca koliko nam je bitna ova utakmica tako da je ne sumnjam da cemo uzeti 3 boda.
Ti si opet šampion !
Otišao sam na stranicu želje da vidim ima li Storma a odma me nakav proziva da ih ja špijuniram mati moja mila nije im lako .
Sarajevo ljubavi moja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nije im lako kad skontas da ce jedva izboriti europu i izblamirati se kao svake godine u prvom pretkolu ili eventualno drugom a jaci su od tih koji ih izbacuju ali ne bitno...koliko ce nas protiv Borca biti ako dobijemo Zvijezdu

-
- Kontakt:
pogledao sam ovaj video kondicioni trening kako je ovo lijepo vidjeti jednostsvno igraci jedni druge tjeraju da daju maksimum protic - puzigaca ,kalasi -baric sprintaju jedni pored drugih konkurencija je cudo nema zabusavanja
.strasno je ovo sto na svakoj poziciji imamo dva raavnopravna igraca ako nisi spreman ili zabusavas ovaj drugi jedva ceka priliku da igra i to je velika nasa prednost

- BoskoAntic
- Kontakt:
Ko će izboriti Evropu?MortemHz je napisao/la:Ma nije im lako kad skontas da ce jedva izboriti europu i izblamirati se kao svake godine u prvom pretkolu ili eventualno drugom a jaci su od tih koji ih izbacuju ali ne bitno...koliko ce nas protiv Borca biti ako dobijemo Zvijezdu![]()

U INAT SVIMA 1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Head je napisao/la:U se i u svoje kljuse.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahah dobra brate ali realno svi ostali su odron..jedino Olimpic da uradi nesto jer kvalitetno rade ova ostala buranija...Borac je blizu europe ali rade u katastrofalnim uslovima a i pitanje je hoce li dobiti licencu ali ako nista bit ce zanimljivo 

- BoskoAntic
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Hahah dobra brate ali realno svi ostali su odron..jedino Olimpic da uradi nesto jer kvalitetno rade ova ostala buranija...Borac je blizu europe ali rade u katastrofalnim uslovima a i pitanje je hoce li dobiti licencu ali ako nista bit ce zanimljivo
Bez zajebancije, tesko ce oni Olimpica izgurati iz Evrope...
U INAT SVIMA 1946
MortemHz je napisao/la:Ma Tomic ne bi ni na klupi bio kod nas,sta vam je ljudi moji pa pogledajte koga imamo na njegovoj poziciji,jedino ako je djaba sad pa da se proda ali ne bi dostigao neku veliku cijenu
Radi se o veoma kvalitetnom igracu i kad bi postojale snse da se dovede ja bi bez razmisljanja to uradio, jer nikad ne znas ko sve moze otici na kraju ove sezone!!! A sto se tice cijene po meni bi se minimalno 500 K moglo uzeti na njemu uz par dobrih tekmi u evropi kao reklama...
Ali ja mislim da bi mu mi bili zadnja opcija od ovih gore navedenih iako je tesko uvrijedjen od malih plavih!!!
Uzeo bih i ja Tomica ako postoji sansa. Uvijek moze uletiti sa klupe ako se povrijedi Radovac ili neko od boljih igraca.amidzaTan je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Ma Tomic ne bi ni na klupi bio kod nas,sta vam je ljudi moji pa pogledajte koga imamo na njegovoj poziciji,jedino ako je djaba sad pa da se proda ali ne bi dostigao neku veliku cijenu
Radi se o veoma kvalitetnom igracu i kad bi postojale snse da se dovede ja bi bez razmisljanja to uradio, jer nikad ne znas ko sve moze otici na kraju ove sezone!!! A sto se tice cijene po meni bi se minimalno 500 K moglo uzeti na njemu uz par dobrih tekmi u evropi kao reklama...
Ali ja mislim da bi mu mi bili zadnja opcija od ovih gore navedenih iako je tesko uvrijedjen od malih plavih!!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
PROSJEK STAROSTI EKIPA NASE LIGE...zeljina djeca mladja od nasih za 0,05 godina, i prodaju demagogiju kako su nasi placenici a njihovi djeca

U INAT SVIMA 1946
a natovarali 10 igraca te djece parodn, a ne igraju dvojica trojica u vrh glaveBoskoAntic je napisao/la:PROSJEK STAROSTI EKIPA NASE LIGE...zeljina djeca mladja od nasih za 0,05 godina, i prodaju demagogiju kako su nasi placenici a njihovi djeca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Kyle88, Lecler, Tatamata1946 i 54 gosta.