super je napisao/la:Schwarz je napisao/la:Izuzetno tesko mi je ovo palo.Ocekivao sam da ce Tomic potpisati.Sad ko je ovdje kriv?Sigurno da ima krivice s obje strane.Ali su nasi morali da nadju neki kompromis i da rijese na obostrano zadovoljstvo.Nego se stvorila sapunica od svega ovog.Tomic je i prosle godine mogao otici, al je ostao i produzio ugovor, sto znaci da nije htio pod svaku cijenu napustiti Zelju.Tomo kralju ja te zelim sve najbolje u daljoj karijeri, onaj go iz Plzena nikad necu zaboraviti.
hoces li mu zeljeti sve najbolje u karijeri kad na ljeto ode kod kona

Ako je na to spao može otići i u p.m.
Mene buni jedna stvar. Kako ova naša uprava (o kojoj realno nisam imao nikakvo mišljenje - nit smrdi nit miriše - neutralno, ali u posljednje vrijeme odnosno kako je otišao Amar sve sam bliže mišljenju da oni nisu nizašta konkretno osim demagogije) misli mijenjati statut, praviti neke investicije, voditi klub naprijed itd. kad nisu u stanju za mjesec i po dana riješiti osnovno, a to je igračka križaljka. Brukaju su nas s Tomićem kao da je Pjanke pa se ne može riješiti, dovode nekakve levate po probama, a ja se ne mogu sjetiti kad je ijedan ostao kod nas, bave se Kokotom je.b.o ih on itd.
Jednog kvalitetnog igrača da su doveli sam bi sebe otplatio kroz posjete utakmicama. Jesu li oni svjesni da ako ne dobijemo Olimpica i popušimo u Hercegovini da im ni dvije milje neće biti na tekmama do kraja sezone, a uz malo pameti mogli su imati petaka. Fakat ne kontam koga oni glume, neku veličinu šta li, a čim im neko spomene pare (jer se valjda igrači dovode za pare) nigdje nikog.
Da ne širim dalje samo se nerviram, ali bojim se da ove Uprave nema ništa, kakav statut kakve investicije i vraćanje dugova, već ćemo mi izgleda ubrzo morati razmišljati o novoj upravi i krenuti od početka kao dvadeset i prve.