Za sada to a kasnije igrače.
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma

Koliko si to ulozio da ti se ovo isplati igrati?ramos4 je napisao/la:Jedan sistem od predloga sa foruma
4/6
Oladipo,Deng i T.Evans vise. ovo sam isto odigrao; i stavio finu svotu novca. bilo je bolje kad je evans bio na 15.5 ali eto i 17.5 moze preci bez problema.sekretar je napisao/la:Moze komentar.
Oladipo,Deng i T.Evans vise.
Drugi list OKL 2 i Chicago - Arizano 1 (hokej).
I misljenje za Indiana - SAS i B. Knight vise???
''mahic je napisao/la:Oladipo,Deng i T.Evans vise. ovo sam isto odigrao; i stavio finu svotu novca. bilo je bolje kad je evans bio na 15.5 ali eto i 17.5 moze preci bez problema.sekretar je napisao/la:Moze komentar.
sekretar je napisao/la:Moze komentar.

jopaa7 je napisao/la:Brzinski
Kudla 1
Cuevas 1
Ramos 1
sta si ti veceras igrao ako smijemo znati, ne slazem se sa tvojom logikom ali me interesuje tvoji pickovi za veceras.NeverGiveUp je napisao/la:sekretar je napisao/la:Moze komentar.
Oladipa i Knighta ne bi dirao. Oladipa jer u toj ekipi Orlanda ima pregršt igrača koji mogu svaku noć ići preko 10-15 pts. A Knighta jednostavno radi nekog lošeg osjećaja.
Što se Denga tiče, meni je bliže da će Bosh prebaciti u odsustvu Wadea, ipak im je on prva opcija kada nema Dwayna.
Za Spurse i OKC sam već rekao, obe dvice po meni.
mahic je napisao/la:sta si ti veceras igrao ako smijemo znati, ne slazem se sa tvojom logikom ali me interesuje tvoji pickovi za veceras.NeverGiveUp je napisao/la:sekretar je napisao/la:Moze komentar.
Oladipa i Knighta ne bi dirao. Oladipa jer u toj ekipi Orlanda ima pregršt igrača koji mogu svaku noć ići preko 10-15 pts. A Knighta jednostavno radi nekog lošeg osjećaja.
Što se Denga tiče, meni je bliže da će Bosh prebaciti u odsustvu Wadea, ipak im je on prva opcija kada nema Dwayna.
Za Spurse i OKC sam već rekao, obe dvice po meni.
NeverGiveUp je napisao/la:Pacers - Spurs kp2
(Nisu baš u povoljnoj poziciji na zapadu kao što se od njih očekivalo, moraju zapeti ovu tekmu).
Evans +16,5
(Ne igra Davis).
Crawford +17,5
(Ne igra Griffin).
Denver - Oklahoma kp2
(Oni također u nezgodnoj poziciji izvan playoff slike a sve zbog mnogo ozljeda dva glavna igrača ove sezone).

Odma sleti kvota na Utah za 0,20jopaa7 je napisao/la:Ryan Anderson (elbow) will not play against the Jazz on Monday.

ostali Evans i Gordon cak i onaj Holidej je povrijedjenLisac je napisao/la:Odma sleti kvota na Utah za 0,20jopaa7 je napisao/la:Ryan Anderson (elbow) will not play against the Jazz on Monday.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.