Koliko si to ulozio da ti se ovo isplati igrati?ramos4 je napisao/la:Jedan sistem od predloga sa foruma
4/6
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Pacers - Spurs kp2
(Nisu baš u povoljnoj poziciji na zapadu kao što se od njih očekivalo, moraju zapeti ovu tekmu).
Evans +16,5
(Ne igra Davis).
Crawford +17,5
(Ne igra Griffin).
Denver - Oklahoma kp2
(Oni također u nezgodnoj poziciji izvan playoff slike a sve zbog mnogo ozljeda dva glavna igrača ove sezone).
(Nisu baš u povoljnoj poziciji na zapadu kao što se od njih očekivalo, moraju zapeti ovu tekmu).
Evans +16,5
(Ne igra Davis).
Crawford +17,5
(Ne igra Griffin).
Denver - Oklahoma kp2
(Oni također u nezgodnoj poziciji izvan playoff slike a sve zbog mnogo ozljeda dva glavna igrača ove sezone).
Zadnja izmjena: NeverGiveUp, dana/u 10 feb 2015, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Moze komentar.
Oladipo,Deng i T.Evans vise.
Drugi list OKL 2 i Chicago - Arizano 1 (hokej).
I misljenje za Indiana - SAS i B. Knight vise???
Ako imate Argentinsku ligu kosarka, Quilmes-Olimpico 1 1,55, pogledajte samo omjer, sve ce vam jasno biti.
1946
Oladipo,Deng i T.Evans vise. ovo sam isto odigrao; i stavio finu svotu novca. bilo je bolje kad je evans bio na 15.5 ali eto i 17.5 moze preci bez problema.sekretar je napisao/la:Moze komentar.
''mahic je napisao/la:Oladipo,Deng i T.Evans vise. ovo sam isto odigrao; i stavio finu svotu novca. bilo je bolje kad je evans bio na 15.5 ali eto i 17.5 moze preci bez problema.sekretar je napisao/la:Moze komentar.
ali igrajte samo na premier deng 13.5, oladipo 15.5; na ovim drugim kladionicama granice su mnogo vece
- NeverGiveUp
- Kontakt:
sekretar je napisao/la:Moze komentar.
Oladipa i Knighta ne bi dirao. Oladipa jer u toj ekipi Orlanda ima pregršt igrača koji mogu svaku noć ići preko 10-15 pts. A Knighta jednostavno radi nekog lošeg osjećaja.
Što se Denga tiče, meni je bliže da će Bosh prebaciti u odsustvu Wadea, ipak im je on prva opcija kada nema Dwayna.
Za Spurse i OKC sam već rekao, obe dvice po meni.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
jopaa7 je napisao/la:Brzinski
Kudla 1
Cuevas 1
Ramos 1

Veceras dosta izostanaka, valjda se pogodi nesto veceras
Evans,OKC i SAS all in
Evans,OKC i SAS all in

Ryan Anderson (elbow) will not play against the Jazz on Monday. 

sta si ti veceras igrao ako smijemo znati, ne slazem se sa tvojom logikom ali me interesuje tvoji pickovi za veceras.NeverGiveUp je napisao/la:sekretar je napisao/la:Moze komentar.
Oladipa i Knighta ne bi dirao. Oladipa jer u toj ekipi Orlanda ima pregršt igrača koji mogu svaku noć ići preko 10-15 pts. A Knighta jednostavno radi nekog lošeg osjećaja.
Što se Denga tiče, meni je bliže da će Bosh prebaciti u odsustvu Wadea, ipak im je on prva opcija kada nema Dwayna.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
mahic je napisao/la:sta si ti veceras igrao ako smijemo znati, ne slazem se sa tvojom logikom ali me interesuje tvoji pickovi za veceras.NeverGiveUp je napisao/la:sekretar je napisao/la:Moze komentar.
Može, naravno.
Kada postavim ovdje prijedlog, to i sam odigram, inače bi bilo bezobrazno od mene da drugima govorim a ja to ne igram.
NeverGiveUp je napisao/la:Pacers - Spurs kp2
Evans +16,5
(Ne igra Davis).
Crawford +17,5
(Ne igra Griffin).
Denver - Oklahoma kp2

Moja 3 za veceras, sretno ljudi da svi sutra zgrnemo pare ovim lopovima.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Odma sleti kvota na Utah za 0,20jopaa7 je napisao/la:Ryan Anderson (elbow) will not play against the Jazz on Monday.

-
- Kontakt:

-Spursi ne bi smjeli dozvoliti drugi poraz zaredom obzirom na 7.mjesto koje trenutno zauzimaju na zapadu.. Kvalitetniji su od Pacersa, nemaju problema sa povredama, svi su na raspolaganju i ocekujem da dobiju ovaj mec.. Pacersi su inace njihove redovne musterije..
-Denver igra katastrofalno u zadnje vrijeme, mnogi to opravdavaju najavljenom rekonstrukcijom tima, informacije govore da se Nuggetsi zele rijesiti glavnih igraca, te stvarati tim za buducnost..te da zbog tih ciljeva i namjerno gube utakmice da bi imali bolju poziciju na draftu...Oklahomi je svaka pobjeda zlata vrijedna u cilju da se sto prije domognu mjesta koje vodi u PO..
-U mecu izmedju Miamija i Knicksa ocekujem tvrdu utakmicu sa malim brojem poena, Knicksi su skoro kompletni nakon duzeg vremena, rotacija se prosirila za 2-3 oporavljena igraca, samim tim igram Hardawaya manje, dosta bekova ce se tu rotirati, Calderon, Galloway, Prigioni, Larkin...ocekujem ga na neka 22 minuta i mislim da ce biti tu negdje oko 6-7 poena...

Vucevic je u sjajnoj formi, nema Harrisa, trebao bi on povuci tim veceras...
Za Oklahomu sam gore vec sve rekao..
I vidim sad da ce Ginobili ipak odmarati, tako da igram Leonarda preko, sinoc je imao uzasnu sutersku noc, a ipak postigao 11 poena.. veceras ga ocekujem na svojih 35-6 minuta i oko 20 poena
Zadnja izmjena: risingforce, dana/u 10 feb 2015, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
" onclick="window.open(this.href);return false; 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ostali Evans i Gordon cak i onaj Holidej je povrijedjenLisac je napisao/la:Odma sleti kvota na Utah za 0,20jopaa7 je napisao/la:Ryan Anderson (elbow) will not play against the Jazz on Monday.
Utah prima 21 poen sa pozicije PG i uz 20+suteva Evans prolazi marginu i cak mislim da neece biti BO pa bi trebao igrati 35min garant.
Semper Fidelis
Hvala goffin,đubro belgijski !badel62 je napisao/la:Evo nešto tenisa i od mene,jucer je bio dobar dan,150 u plusu,vidjecemo sta ce biti daanas .![]()
Krajinovic-Harrison 2
Kudla-Ginepri 1
Goffin-Muller 1
Rola-Allmagro -21,5+ Više
Paire-Mertl 1
Ulog:11 KM
Dobitak: 99 KM
Sretno svima

FK Sarajevo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.