Head je napisao/la:U se i u svoje kljuse.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima ova mjesta, jer ja vjerujem da cemo mi Cimija prodati na ljeto...macahz je napisao/la:Ja bi uzeo Tomica kao demostraciju sile a sigran sam da to zeli i Ibrakovic, da im pokaze da smo puno puno iznad njih. Njihov najbolji igrac nije htio da produzi sa njima i dosao kod nas, ma ludnica. Trebace nam svkakao, 2,5 godine, i mogu se i na njemu bas dobre pare uzet. Ja bi ga uzeo nek bude izmjena Cimirotu i sa Rustemovicem nek se bori za minute.
Slazem se! Ovo je trening i pripreme! Mislim da se bolje pripremamo nego sto je reprezentacija u Brazilu.Head je napisao/la:Definitivno se moze reci da su ove pripreme u Antaliji najbolje organizirane pripreme u historiji FKS. Od same organizacije, preko smjestaja, stucnih ljudi koji su zaduzeni da pripreme nase igrace, samih igraca koji su tu do kolicine multimedije za nas navijace u Bosni i sirem svijeta. Na evropskom nivou nema sta, ni Real se ne bi postidio ovih priprema, rezultata na priprema i izvjestavanja za svoje navijace preko zvanicne stranice i ostalih sredstava informisanja.
Svim uposlenicima FKS jedan veliki naklon, poseban gospodinu Kusturici, direktoru Selimovicu i starom lafcu Ibrakovicu.![]()
i bića je sad u veeznom redu, rustemovic vec sad dobio je ogromne pohvale od kodre i ovaj naozbiljnije racuna na njegasimon je napisao/la:Cimirot, Radovac, Alispahić i Stojčev i pojedinci bi pored ovakvih igracina onog mutu doveli
Jos si i par zaboravio...simon je napisao/la:Cimirot, Radovac, Alispahić i Stojčev i pojedinci bi pored ovakvih igracina onog mutu doveli
Prije ljeta...tesko on moze ikog pojacati... osim da dobije slobodne papire a to ce biti tesko..a na ljeto..ode gdje je i trebao otici...samo dzabe...u tome je poentaEx1t je napisao/la:Kakav Tomic...dobar je igrac, ali nama je veza beton.. imamo kamaru igraca i ovako ce biti tesko izabrati pocetnih 11.. najbolje bi bilo da je ostao kod kona ovako ce samo pojacati konkurente ko da gledam.. mi ako mozemo kakvu klasu golmana dovesti i podvuci crtu do daljneg.. ako ne, na ljeto sagledati opcije a do tad Deji puna podrska... ko zna golmani su ko vino
Kod nas trebaju dolaziti igraci koji ne navijaju za nas....jer kad dodju...postanu najvatrenijimacahz je napisao/la:Dje si Faruce, Ja bi poslije Benke za jedno 2 godine pokusao dovest Ibisevica, sam je izjavio da navija za nas. Njemu bi bilo sigurno fino, a nama takodje ekstra, sa strane marketinga, navijaca i svega ostalog.
Ne trabaju nama igraci za OVE lige, imamo ih puno boljih.. Zbog cega gomilati prosjecne igrace, bolje dovesti jednog, ali vrijednog.. nego tri polovna..SiouxLukavac je napisao/la:Koliko god neko bio protiv i tvrdio da Tomića ne treba dovoditi - griješi. Naravno ako postoji ta mogućnost.
Slažem se da Tomić teško da bi imao mjesta u prvih 11 trenutno ali jak tim se stvara tako što se dovede kvalitetan ili približno kvalitetan igrač pored ovih što imamo. U tom slučaju bi sigurno ispao Purić, a Tomić je daleko bolji od njega. I sigurno bi se to pozitivno odrazilo i na ekipu, ne bi se igrači nikad opuštali jer se mjesto u prvih 11 može začas izgubiti. A budimo realni, Tomić je odličan igrač za ovu ligu, sam je držao sredinu kod komšinica.
A s obzirom, ako je tačno da i Široki ili Zrinsjki žele Tomića, eh onda bi i Sarajevo trebalo nešto poduzeti jer su ova dva kluba najveći konkurenti u borbi za titulu. Oslabiti ili spriječiti eventualno pojačanje konkurentu vrijedi više nego plaćati Tomića, vjerujte mi.
Eh sada, kako ljudi u klubu odluče, tako će sigurno biti i najbolje jer sigurno na sve misle tako da bez brige i sikirancije.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, kogmagie46, Mahalac7, MSOZ101, Proximic, Sazg, Serha, skoJaa, Vanja8 i 66 gostiju.