Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Samo da citiram sta sam rekao na pocetku...sta reci VIDOVITA DZEMILAsigurnoable je napisao/la:Mene sada mobitel probudi, ovaj NBA Game Time aplikacija za mobitel zasvira da ima novost, kad sam procitao tekst odmah sam se razbudio i spremno docekujem tekmu. Veceras Juka pravi novi double double!MartinScorsese je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Jusuf Nurkic will replaced injured Steven Adams in the Rising Stars Challenge, NBA announces.![]()
![]()
![]()
Ovo mi je popravilo i danasnji i jucerasnji dan.Da hoce ovu vijest proslavit sa double double ucinkom protiv Gromova veceras
jeste, neko s klupe se bas proderao na njegaBaDa12 je napisao/la:Bravo, sine bosanski!
Ne znam je li do mene, ali u onom napadu (treći od ona 3 u minuti) kad je dijelio lopte sa vrha reketa, kao da se sa klupe deru:Down, Juka!I onda je otišao bliže košu, ali ipak pogodi sa malo dalje udaljenosti.
Kruzzi1 6 bodova 7 hours ago
lol i liked that story by the announcers about Nurk, how the team tried to make him wear those little backpacks because he is a rook but he said he didn't want to and they were too afraid of him to make him do it
Fino je ovo ko god da odrzava.In a home defeat versus Oklahoma Thunders on Monday night, Jusuf Nurkic had his new personal best record. In 33 minutes he scored 16 points and grabbed 14 boards. #RisingStars Way to go Juka!
RealnoGledano je napisao/la:ovo će da bude košarkaški masakr,valjda Vedator snima da pogledam kasnije
moje oči jednostavno ne podnose ovo tenkanje Denvera![]()
sretno Juka ajde bar 15 pts 11 skokova 2 blokade, budi dzometan
Cestitke Juka majstore! Zasluzio je ovo definitivno.mirzatele je napisao/la:Brat na ASW![]()
Note: Jusuf Nurkic will be the first Bosnian in history to participate in All-Star Weekend which will be held in New York. Good luck Juka! #RisingStar
Trenutno korisnika/ca: Donaruma, Drum, lopticaskocica i 35 gostiju.