RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura
Bitno je da sad vi ovo fino zavrsite,da imate licencu za naredne sezone kad bi trebali i poostriti dodatno ovo a i da budete u top 10 dok se bude skracivala,a poslije borba za europu,samo naprijed 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
moze li mi netko poslati link da vidim kako izgleda ta nova oprema??razgulih se trazeci..
@pastrmko, i za potpis, i za avatar

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ciji su ovo navijaci?Manuel je napisao/la:
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Ovo su navijaci Perugia:e (Italija, Serie B).mikki21 je napisao/la:ciji su ovo navijaci?Manuel je napisao/la:
Prkosni i Ponosni od 1922
Perugia ! Jedan momak koji je dolazio u Mostar (ili je iz Mostara, ne znam tacno) zivi gore, mogao si ga upratiti po fejsu na slikama i tako, čak je i odradjivao gostovanja sa RA, domaće utakmice i slično. Nakon toga je proširio svu tu priču po Italijimikki21 je napisao/la:ciji su ovo navijaci?Manuel je napisao/la:

Kazem, ne znam, samo sam ga vidjao po slikama sa rajom. Izvinjenje momkuCernica je napisao/la:Momak je iz mahale. Nosi prezime sokaka u kojem je odrastao

Midhad Hujdur Hujka, herojzizu1991 je napisao/la:@pastrmko, i za potpis, i za avatar![]()
Svaka čast pastrmko!

-
- Kontakt:
Hahaha ! Ostavi me bez daha.Cernica je napisao/la:Hara Adžagić made in opineSarajlijc@ je napisao/la:Ko vam je sad proizvodjac dresova i opreme?

RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
-
- Kontakt:
ima li slikica te nove opreme,,,kazu na fejsu postavljali ali ne mogu da nadjem..anel81m je napisao/la:Midhad Hujdur Hujka, herojzizu1991 je napisao/la:@pastrmko, i za potpis, i za avatar![]()
Svaka čast pastrmko!
postavite slike nove opreme... 

- pravnik1981
- Kontakt:
nije 1 nego 2 momka...zive tamo dolaze ljeti u Mo..shaman7 je napisao/la:Kazem, ne znam, samo sam ga vidjao po slikama sa rajom. Izvinjenje momkuCernica je napisao/la:Momak je iz mahale. Nosi prezime sokaka u kojem je odrastao
Da nije jedan od njih sa Lučkog mosta, iz Trtkovog sokaka?pravnik1981 je napisao/la:nije 1 nego 2 momka...zive tamo dolaze ljeti u Mo..shaman7 je napisao/la:Kazem, ne znam, samo sam ga vidjao po slikama sa rajom. Izvinjenje momkuCernica je napisao/la:Momak je iz mahale. Nosi prezime sokaka u kojem je odrastao
Potpis ... Svaka cast za avatar.anel81m je napisao/la:Midhad Hujdur Hujka, herojzizu1991 je napisao/la:@pastrmko, i za potpis, i za avatar![]()
Svaka čast pastrmko!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Re: FK Velež:Legende i Historija
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Re: FK Velež:Legende i Historija
Pogledah sva 3 klipa u jednom dahu i nezna covjek sta bi prije izdvojio.
Peneli protiv Partizana , sve i jedan pod precku ---neodbranjivo
Protiv OFK Beograda Avdo zabi dva ,pa neigra finale
A ufinalu Ceca rahmetli zamjeni Avdu i ubi Ciru i Dinamo sa dva komada
Koja smo mi sila bili ,takva ekipa jednostavno je neponovljiva i zaista sam sretan sto sam uzivo svjedocio tom vremenu,toj ekipi i tom nenadyebivom fudbalskom vicu kojeg si jednostavno samo kod nas mogao vidjeti.
Jos jednom hvala nebesima i ocu i majci sto sam dio nejljepse fudbalske price ,dio naseg Veleza

Peneli protiv Partizana , sve i jedan pod precku ---neodbranjivo
Protiv OFK Beograda Avdo zabi dva ,pa neigra finale
A ufinalu Ceca rahmetli zamjeni Avdu i ubi Ciru i Dinamo sa dva komada
Koja smo mi sila bili ,takva ekipa jednostavno je neponovljiva i zaista sam sretan sto sam uzivo svjedocio tom vremenu,toj ekipi i tom nenadyebivom fudbalskom vicu kojeg si jednostavno samo kod nas mogao vidjeti.
Jos jednom hvala nebesima i ocu i majci sto sam dio nejljepse fudbalske price ,dio naseg Veleza

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.