Shonan Bellmare 0:0 Olimpic
Sastav:
Vidio sam da je Jusufovic bio kapiten protiv Gorazda[...]Oštraković, Merajić, Bogičević, Regoje, Muharemović, Gligorov, Handžić, Smajić, Pandža, Osmanagić i D. Brković.

U ponedeljak protiv Zlate Moravce.
Vidio sam da je Jusufovic bio kapiten protiv Gorazda[...]Oštraković, Merajić, Bogičević, Regoje, Muharemović, Gligorov, Handžić, Smajić, Pandža, Osmanagić i D. Brković.
Olimpic se nalazi na pripremama u Antaliji, gdje su Vukovi otputovali prošlog četvrtka a danas su odigrali prijateljsku utakmicu protiv slovačkog FC Viona Zlate Moravce, u kojoj su poraženi rezultatom 2:0.
Ekipi Mirze Varešanovića bila je ovo druga utakmica na ovim pripremama obzirom da su prije dva dana remizirali sa japanskim Shonanom.
U ovoj utakmici Olimpic je nastupio u sastavu: Tomović, Čomor, Boateng, Imamovic, Šivšić, Varešanović, Jusufović, Stefan, Osmanagić, Hugo i Nukić.
U nastavku su priliku za nastup dobili i Merajić, Muharemović, Handžić, Oštraković i Smajić. U ekipi iz Slovačćke nastupio je i mladi Robert Perić koji je ove zime stigao u slovački klub.
Olimpic će do kraja boravka u Turskoj odigrati prijateljske utakmice sa Pohangom iz Južne Koreje, te bjeloruskim Dinamom iz Minska.
AdiFKS je napisao/la:Gledajuci stanje kod vas, i kod konkurencije za Evropu, prosto receno ste favoriti da izborite EL.
Nisi ti novo rekao ,IBRAK uzima levate lopatom,to se odavno zna!!!u kojem god klubu je radio, papak uzima bez trunke srama,ili od igraca,il preko ugovora u talu sa menadzerima,pogovu srpskim,!!!to izgleda samo ovi PITARCICI ne vide,!!!Protiv Partizana onaj srpski komentator ne zna koji su njihovi, a koji PITARI ,kaze sve igralo u njihovoj ligi,i i kaze Stojcev i Tatomirovic nisu imali mjesta kod njh!!!!!Cudi me Dino Pfening da mu to prolazI,ipak je on gradska raja!!Ne gori dzaba Ibraku auto U Zenici,ili mu ga ukradu,polahko ima i malezijac smekera!!!aleksasantic je napisao/la:AdiFKS je napisao/la:Gledajuci stanje kod vas, i kod konkurencije za Evropu, prosto receno ste favoriti da izborite EL.
POSTO SE NE MOGU SNAC SA OVIM TIMOVIMA I NACI FK SARAJEVO IL FK VELEZ IL FK SLOB0ODA
evo da napisem nesto sto je ISTINA i sto ce uvijek bit istina...
ja (taj sam koji sam)
MENI JE ADO HUSARIC TRAZIO 5000 KM DA dodjem u slobodu 2012/13 trazio mi je te pare i rekao da Abdulah Ibrakovic TADASNJI TRENER FK SLOBODA TUZLA trazi te pare i da on TE PARE (5000KM) DIJELI SA DENISOM KARICEM I E.HADZICEM???????'' ovo pricam jer sam izrevoltiran i posramljen od strane gospodina (konja) IBRAKOVICA jer sam ga vec 4 puta molio za pomoc samo da kaze rijec za mene ??????? jer u ovo usranoj drzavi i ovom propalom fudbalu samo
vlada zakon novcai moci dok neki to tako misle...
KAZEM JAVNO ABDULAH IBRAKOVI ADO HUSARIC SU PREVARANTI FOLIRANTI GAMAD STOKA koji su UNISTILI MNOGO KARIJIERA MOMAKA KOJI SU IM DA LI NOVAC..... JA SAM JEDAN OD NJIH...evo sad na forumu svi cete ovo procitat i pitat se jel istina??????????????????? JEST ISTINA JE...AKO IMA KOJI NOVINAR JA CU SVE OBJELODANIT SVE.... nek mi se javi u PP dat cu mu broj tel a ako budes agent adin il ibrakov poserem ti se u USTA znaci ja igram za raju LJUDI MOJI NEK VAM BUDE JASNO KO JE TAJ IBRAK.... ovo je tema fk olimpic kluba koji je zdrav koji ima pare kojem ne trebaju "milijarderi" treba mu ekipa klapa posteni ljudi iskreni SVAKA VAM CAST IMATE TO SVE SAMO NAPRIJDE !!!!
jest jest istina ja dao ibrakovicu 10 milja da me dovede u sarajevo i prevario me uzeo 10 milja a nidje ugovora za mene a ljudi izgledam ko maradona 15 kg viska penale pucam ko sergio ramos driblam ka danijel van buyten a odbranu igram kao leo mesi al opet sve dzabe oni neznanci koji neznaju sutnuti lopte alispahic stojcev benko dali vise para.collector je napisao/la:jeste se obojica maksuz prijavila da blatite po FK Sarajevo, jedan lafo ne zna naci teme, neki talenat koji veze nema sa fudbalom pa mu neko drugi kriv, ovaj drugi samo da ga potvrdi kao ima ih isto misljenje, pazi sta govori novinari ne znaju nase igrace, da mi je znati sta si ti gledao i to sve nasli pisati na Olimpicovoj stranici kuknjava![]()
samo nastavite da vam se jos smijem
Ja? Da.MortemHz je napisao/la:Samo pitanje,jesi ti onaj sto misli da je Gojak otisao za 450K eura ?
Koliko je onda? I kako znas?MortemHz je napisao/la:Nije ni priblizno toliko da znas samo,vidim da pratis Olimpic najvise ovdje pa da nemas pogresne informacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.