P.S. Nadam se da Zorc prati Selkea. Momak će biti top napadač.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
"Mislim da je sav problem tima bio psihološke prirode. Trener je pronašao prave riječi da nas pokrene", izjavio je Obamejang nakon meča.
Sta je sa Ramosom, jel povrijedjen, nikako ga ne ubacuje Klop?
Ako je zdrav, mogao ga je ubaciti bar protiv augsburga pri kraju kad su ganjali rezultat...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Bez cire, mikija i grossonje druga ekipa! Jednostavno nema tih bezveznih gubljenja lopti sto frustrira i demotivise cijelu ekipu.
Ova postava mora igrati do kraja. Aubame u spicu, Shinji desetka, Reus i Kampl krila. Miki i kuba jokeri za zavrsetak. U odbrani rotirat Papu sa Suboticem.
Iako nam je frajburg poklonio vodstvo i trasiro put do pobjede osjetila se onaj stari zar. Ofanzivci su bili kao ose i prosto su iznudili greske protivnika.
No jos je rano za neke prognoze. X puta smo ove godine odigrali jednu tekmu dobro pa opet zakazali.
Kagawa i Kampl pun pogodak. Sad se nadam Praet i Tielemansu.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Lokos19 je napisao/la:Bez cire, mikija i grossonje druga ekipa! Jednostavno nema tih bezveznih gubljenja lopti sto frustrira i demotivise cijelu ekipu.
Hvala Bogu da je i Klopp skontao da jermensku ublehu treba napokon poslati među rezerve, a mi ćemo se hvaliti time da nam igrači od 27 miliona sjede na klupi.
Lokos19 je napisao/la:Bez cire, mikija i grossonje druga ekipa! Jednostavno nema tih bezveznih gubljenja lopti sto frustrira i demotivise cijelu ekipu.
Hvala Bogu da je i Klopp skontao da jermensku ublehu treba napokon poslati među rezerve, a mi ćemo se hvaliti time da nam igrači od 27 miliona sjede na klupi.
neće još dugo jer on misli da treba igrati u najvećim klubovima svijeta kao što su Real,Barca,Bayern a možda nam ga ukradu ovi zadnji
Transferpoker um Marco Reus deutet sich eine überraschende Wende an. Nach übereinstimmenden Informationen dieser Redaktion und Radio 91.2 haben sich Reus und der BVB in den Verhandlungen deutlich angenähert. Demnach könnte eine Vertragsverlängerung des bis 2017 laufenden Kontrakts noch im Februar auch offiziell verkündet werden
Priča dobija iznenađujući zaokret. RN donosi vijest da bi Reus još u februaru mogao produžit' ugovor.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Valjda je napokon skontao da bi u svakom od navedenih klubova koji ga kao hoce (real, barsa, manu) sjedio na klupi i mozda nikada ne bi docekao svoju sansu.
Neka njega za sada u BVB-u, a ako se ponovo vrati na nekadasnji nivo, lako ce se naci kupac jer ce se za starog Reusa lako naci klub koji ce ponuditi 50+ milki.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Semir bvb je napisao/la:Priča dobija iznenađujući zaokret. RN donosi vijest da bi Reus još u februaru mogao produžit' ugovor.
Uvidio Fatzke da od skrtarenja nema uspjeha
Spominje se ugovor do 2019te sa 10 milioncica godisnje.
Ma bojao se Fatzke da klub ne otjera u stečaj kao njegovi prethodnici, samo što ni tim prethodnicima nije pošlo za rukom da klub od 340 miliona dovedu pred vrata 2. Bundesliga. Po tome će i ova uprava ostati upamćena, bez obzira kako se ova sezona završila.
E ovo je vec nesto, u ovakvim trenucima produziti ugovor, kad je gotovo sigurno da cemo ostati bez lige prvaka dogodine i kad je mogao birati klub u koji ce preci
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
E ovo je vec nesto, u ovakvim trenucima produziti ugovor, kad je gotovo sigurno da cemo ostati bez lige prvaka dogodine i kad je mogao birati klub u koji ce preci
Cestitam. Neka je ostao i bolje je, kad vec ne moze u Bayern.
Bilo je i vrijeme da uprava spasi obraz u zadnji čas, a što se Reusa tiče, svaka mu čast, ne bi mu čovjek mogao zamjeriti ni da je otišao, ali valjda on zna najbolje.
Marco Reus selbst sagt: „Ich bin sehr glücklich mit meiner Entscheidung für den BVB. Dortmund ist meine Heimatstadt, und die Borussia einfach mein Verein. Ich freue mich auf eine erfolgreiche Zukunft mit unserem Team und unseren fantastischen Fans im Rücken. Es gibt viel zu tun, und da möchte ich kräftig mit anpacken!“
Marco Reus kaze: "Ja sam vrlo sretan sa mojom odlukom za BVB. Dortmund je moj rodni grad, Borusija je moj klub. Radujem se uspjesnoj buducnosti sa nasim timom i nasim fantasticnim navijacima. Imamo dosta posla kojeg se zelim jako prihvatit.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Ja nekako vjerujem da ce BD na kraju dohvatiti Evropu. Ligu prvaka ne,ali Ligu Uefa,kvalifikacije....imam osjecaj. 13 boda jest velikih,ali ima jos 14 utakmica do kraja. Mislim da ce uci u jednu dobru seriju i dohvatiti to 6. ili 7. mjesto,ne znam ni ja tacno koje vodi u Evropu.
Navijaci BVB-a danas mogu biti veoma sretni i nadajmo se da na ljeto Reus nece posjetiti psihologa u Heidelbergu, jer za slucaj Reus moze se reci da je repriza slucaja IQ10 koji sada igra za tablete.