Ne vidim kako Bayern, Van Gaal, mogu nadmudriti Magatha koji se iz sezone u sezonu osvećuje Bayernu, lani s Vukovima a ove sezone s Rudarima.Zdena04 je napisao/la:@gero, nisam ti ja baš tip za klađenje. Sve zavisi od utorka. Ukoliko Bayrn izgubi, sve karte će baciti na BL i bit će teško za nas da dođemo do tri boda. Međutim, ukoliko u utorak ostvare dobar rezultat, ući će u utakmicu sa Schalkeom sa dobrim osjećajem u leđima i puni samopuzdanje što će sigurno biti dobra podloga za Magath-ovu odličnu taktičku igru.
FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Magath Bayernu vraca s kamatama, i mislim da su to Bavarci i zasluzili, da su ga pustili da nastavi dalje sada bi imali mozda jednog trenera slicnog kao Fergusona, mada Magathu postane dosadno kada osvoji nesta s tim klubom. Ako ove godine osvoji prvenstvo s Schalkeom, i ja mislim da ce nakon sljedece sezone vec traziti neki novi izazov, jer je oduvijek bio takav, i jedino gdje nije sam otisao je Bayern i HSV.
Pa evo malo njegove karijere sto se klubova tice:
HSV - odveo ih u Kup Uefa i samo Bog zna sto uprava nije bila zadovoljna i urucila mu otkaz
Nuernberg - nakon loseg starta u drugoj Bundesligi, doveden nakon tri kola, da izbori plasman u Bundesligu, uspio i otisao
Bremen - Bremen je bio u borbi za opstanak, on ih je odveo na sredinu tabele i u finale Kupa, i otisao zato sto su ga vrijedjali navijaci Smetljara sto je igrao za HSV, izvrsio zadatak i otisao
Frankfurt - doveden da spasi ih od ispadanja iz lige, uspio i otisao
Stuttgart - doveden da spasi Stuttgart i da naredne sezone izbori plasman u neko Evropsko takmicenje, izborio LP zadatak izvrsen otisao dalje
Bayern - samo "lampica" i Rummenige znaju sto je dobio otkaz
Wolfsburg - doveden s ciljem da ekipu odvede u LP, i dali su mu odrijesene ruke, zadatak izvrsen idemo dalje
Schalke - dovden da nakon 50 godina osvoji titulu prvaka Njemacke, ???????????????????????
Po ovome meni Felix Magath lici na nekog tajnog agneta koji obavi zadatak i ide dalje. Njemu je dosadno biti stalno u jednom klubu, i ako bude odrzao svoje obecanje slijedi jos HSV i neka repka i tada je rekao da ce zavrsiti s trenerskom karijerom. Isto tako mislim ukoliko bi vec ove sezone uzeo titulu da mu niko ne bih zamjerio od navijaca Schalkea da ode za novim izazovima. On se drzi principa najbolje je prestati kada si na vrhuncu, jer on zna tu definiciju najbolje, u svojoj trenerskoj karijeri je prosao dosta toga.
Nego treba vidjeti ima li u Schalkeu neko nas u mladjim kategorijama da ima sve predpozicije za dobrog odbranbenog igraca, pa da ga Felix Magath uzme pod svoju palicu i da nemamo briga na toj poziciji u buducnosti. Zdena 04 ima li ko nas kod Vas u tim ladjim kategorijama, i ako znas kako Schalke stoji na tabelama sto se mladjih kategorija tice. Hvala unaprijed.
Pa evo malo njegove karijere sto se klubova tice:
HSV - odveo ih u Kup Uefa i samo Bog zna sto uprava nije bila zadovoljna i urucila mu otkaz
Nuernberg - nakon loseg starta u drugoj Bundesligi, doveden nakon tri kola, da izbori plasman u Bundesligu, uspio i otisao
Bremen - Bremen je bio u borbi za opstanak, on ih je odveo na sredinu tabele i u finale Kupa, i otisao zato sto su ga vrijedjali navijaci Smetljara sto je igrao za HSV, izvrsio zadatak i otisao
Frankfurt - doveden da spasi ih od ispadanja iz lige, uspio i otisao
Stuttgart - doveden da spasi Stuttgart i da naredne sezone izbori plasman u neko Evropsko takmicenje, izborio LP zadatak izvrsen otisao dalje
Bayern - samo "lampica" i Rummenige znaju sto je dobio otkaz
Wolfsburg - doveden s ciljem da ekipu odvede u LP, i dali su mu odrijesene ruke, zadatak izvrsen idemo dalje
Schalke - dovden da nakon 50 godina osvoji titulu prvaka Njemacke, ???????????????????????
Po ovome meni Felix Magath lici na nekog tajnog agneta koji obavi zadatak i ide dalje. Njemu je dosadno biti stalno u jednom klubu, i ako bude odrzao svoje obecanje slijedi jos HSV i neka repka i tada je rekao da ce zavrsiti s trenerskom karijerom. Isto tako mislim ukoliko bi vec ove sezone uzeo titulu da mu niko ne bih zamjerio od navijaca Schalkea da ode za novim izazovima. On se drzi principa najbolje je prestati kada si na vrhuncu, jer on zna tu definiciju najbolje, u svojoj trenerskoj karijeri je prosao dosta toga.
Nego treba vidjeti ima li u Schalkeu neko nas u mladjim kategorijama da ima sve predpozicije za dobrog odbranbenog igraca, pa da ga Felix Magath uzme pod svoju palicu i da nemamo briga na toj poziciji u buducnosti. Zdena 04 ima li ko nas kod Vas u tim ladjim kategorijama, i ako znas kako Schalke stoji na tabelama sto se mladjih kategorija tice. Hvala unaprijed.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- moustapha
- Kontakt:
Iz Bayerna je otisao zato sto nije imao uspjeha u LP. Bilo im malo da osvajaju duplu krunu, pa se uobrazili i rekli mu da je to malo. Bez obzira na to, Bayern u njegovo vrijeme nije imao tim da napravi nesto vise u LP.
#divovi
što baš mojih odgovora...nebi me cudilo da ne osvojimo jer smo inace NESRETNIgeronimo je napisao/la:Sve vam ide na ruku, veceras vazno osvojeni bodovi protiv direktnog konkurenta, Bayern kiksao i jos dolazi vama na noge nakon teskog okrsaja sa Unitedom. Ostvarite li tu pobjedu, onda idete na +5. Tu vas vise niko ne zaustavi.
Ali smijem se kladiti da tako nece biti.![]()
Molim Hamu i ekipu da me postede odgovora, imam ja to s kim raditi.![]()
Zdena, u sto cemo i kako cemo?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Sala, Hamo care.Hamo je napisao/la:što baš mojih odgovora...nebi me cudilo da ne osvojimo jer smo inace NESRETNIgeronimo je napisao/la:Sve vam ide na ruku, veceras vazno osvojeni bodovi protiv direktnog konkurenta, Bayern kiksao i jos dolazi vama na noge nakon teskog okrsaja sa Unitedom. Ostvarite li tu pobjedu, onda idete na +5. Tu vas vise niko ne zaustavi.
Ali smijem se kladiti da tako nece biti.![]()
Molim Hamu i ekipu da me postede odgovora, imam ja to s kim raditi.![]()
Zdena, u sto cemo i kako cemo?
Kazes da ste nesretni, moguce, ali sada za trenera imate Felixa. On sto dohvati u zlato se pretvara.
Vom Jäger zum Gejagten
dao Bog da si u pravu...gledo sam sinoć Bayern odbrana im je kriminalno loša to nam je šansa,Kurany i Farfan ce to iskoristiti... 
- sarajlija89
- Kontakt:
Imal suspendovanih za subotu?????
Nista iskoristit ovu euforiju koja je u Bayernu mislim nakon sinocnje pobjede...oni vec misle na revans....i pametnom igrom doci do pobjede..oni su uostalom pod vecim pritiskom..ako izgube...i titulu gube
samo se ne treba braniti..i pustit im da dodju do njihove igre...polako i strpljivo..kontrolisat igru i cekat sansu..a bice sigurno neka
kako bi volio da na kraju sezone citiram sebe..jer sam od pocetka vjerovo da schalke moze uzet titulu i spominjo to u ranijim postovima,cak i kad su zaostajali..nije to zbog tog da pogodim..nego sto bi volio da uzmu titulu konacno
Ovo je sansa generacije...i vise od tog....ovi momci mogu historiju ispisat
SCHALKE SAMPION
Nista iskoristit ovu euforiju koja je u Bayernu mislim nakon sinocnje pobjede...oni vec misle na revans....i pametnom igrom doci do pobjede..oni su uostalom pod vecim pritiskom..ako izgube...i titulu gube
samo se ne treba braniti..i pustit im da dodju do njihove igre...polako i strpljivo..kontrolisat igru i cekat sansu..a bice sigurno neka
kako bi volio da na kraju sezone citiram sebe..jer sam od pocetka vjerovo da schalke moze uzet titulu i spominjo to u ranijim postovima,cak i kad su zaostajali..nije to zbog tog da pogodim..nego sto bi volio da uzmu titulu konacno
Ovo je sansa generacije...i vise od tog....ovi momci mogu historiju ispisat
SCHALKE SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pobijedit će Schalke, Bayern će se skoncentrirati više na Manchestera
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- sarajlija89
- Kontakt:
Kratko cu napisat
SCHALKE SAMPION
samo pametno i polako...uz podrsku tribina do 3 boda i titule

SCHALKE SAMPION
samo pametno i polako...uz podrsku tribina do 3 boda i titule
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Magath je mislio da ce osvojiti titulu opet tek u nekoj od iducih sezona... a evo danas ce je osvojiti opet.
100% sportski i krajnje opušten potpis
aBdRiNo je napisao/la:Magath je mislio da ce osvojiti titulu opet tek u nekoj od iducih sezona... a evo danas ce je osvojiti opet.
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
evo pokusavam na JUSTIN TV da gledam tekmu ali je slika katastrofa i presporo je 
Jah, poraz.
Samo me interesuje šta je bilo sa onim prognozama da će Bayern dobiti utakmicu sa 4:0 i da će se Schalke 90% utakmice samo braniti? Ipak i dalje "antifudbal" odnosi sva tri boda.
Samo me interesuje šta je bilo sa onim prognozama da će Bayern dobiti utakmicu sa 4:0 i da će se Schalke 90% utakmice samo braniti? Ipak i dalje "antifudbal" odnosi sva tri boda.
- roy_makaay
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Hvala krkane.

- roy_makaay
- Kontakt:
Ništa jarane i iduće godineZdena04 je napisao/la:Hvala krkane.![]()
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- sarajlija89
- Kontakt:
Lose drugo poluvrijeme..ocekivo sam vise nakon crvenog....ali nazalost nedostatak kvalitetnih igraca na klupi je uradio svoje...to je najveci problem schalkeu
Bod prednosti za bayern..nije jos nista izgubljeno samo ne treba klonut duhom,nego nastaviti vjerovat i nadat se....mada ce biti tesko psihicki vratit ekipu nakon ovoga...ipak je ovo bila OGROMNA SANSA

Bod prednosti za bayern..nije jos nista izgubljeno samo ne treba klonut duhom,nego nastaviti vjerovat i nadat se....mada ce biti tesko psihicki vratit ekipu nakon ovoga...ipak je ovo bila OGROMNA SANSA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Preveliki zalogaj za Schalkea.
Ipak ne bi bilo zanimljivo da ste pobijedili, ovako je neizvjesnost jos uvijek prisutna.
Ko je sljedeci protivnik plavcima?
Ipak ne bi bilo zanimljivo da ste pobijedili, ovako je neizvjesnost jos uvijek prisutna.
Ko je sljedeci protivnik plavcima?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- sarajlija89
- Kontakt:
at Hannover 96
Borussia M'gladbach
at Hertha Berlin
Werder Bremen
at FSV Mainz
prilicno dobar raspored...samo treba vratiti ekipu na psiholoskom planu..da se ne predaju
Borussia M'gladbach
at Hertha Berlin
Werder Bremen
at FSV Mainz
prilicno dobar raspored...samo treba vratiti ekipu na psiholoskom planu..da se ne predaju
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
izgleda da će te opet ostati bez titule 
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.