tacno tacno nema sta a Juka izgleda ima muda do poda..imperator10 je napisao/la:Sreća prati hrabre.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zmarci me prolaze jbt.
Bravo Jusufe, sine Bosanski!

Bravo Jusufe, sine Bosanski!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ja da se pitam promijenio bih ovaj sistem draftovanja. dao bih najboljim ekipama da pokupe najbolje pikove, a ne ovako nagrade ekipu zato sto je namjerno izgubila 20 utakmica zaredom 

Ima i do ljudi pogotovo njegovih vršnjaka iz škole koji si mu se smijali i rugali onako kako to djeca najbolje znaju kad je pokušavao da napravi prve košarkaške korake i nauči osnovnu abecedu, ali na kraju Juka je danas u NBA-u uspio i pokazao da se svaki trud, rad i trening više isplati i donese uspjeh.Mirza1990 je napisao/la:Ljudi ne znam dal postoji jos neko ko to ne vidi al ovaj nas Juka je momak bas rodjen pod sretnom zvijezdom....sve mu nekako se slozilo i ide kako treba hvala bogu..ono pocetak karijere kako su ga pronasli pa sve do et ovog sto su ga izabrali za Rising Stars Challenge,da me neko pogresno ne shvati nije samo sreca sve je on ovo svojim trudom i odricanjem zasluzio al bas mu ide sretan je insan

i napravio vec super jake ekipe jos jacimBigDaddy je napisao/la:ja da se pitam promijenio bih ovaj sistem draftovanja. dao bih najboljim ekipama da pokupe najbolje pikove, a ne ovako nagrade ekipu zato sto je namjerno izgubila 20 utakmica zaredom
ima logike, nema sta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ima li logike da je ovako bar 30% utakmica vec unaprijed odluceno jer se jednoj ekipi uopste ne pobjedjuje. da si navijac denvera bi li ti bilo svejedno sto ti ekipa gubi 13 od zadnjih 14 utakmica, u nadi da ce na draftu pokupiti neko dijete koje moze bit dobar igrac a moze bit i potpuni promasajmiki_92 je napisao/la:i napravio vec super jake ekipe jos jacimBigDaddy je napisao/la:ja da se pitam promijenio bih ovaj sistem draftovanja. dao bih najboljim ekipama da pokupe najbolje pikove, a ne ovako nagrade ekipu zato sto je namjerno izgubila 20 utakmica zaredom
ima logike, nema sta
-
- Kontakt:
to i jest poenta nba i po tome se razlikuje od ostalih liga..
Vedatore sta ti je ovo opao kvalitet slike ovih yt videa u zadnje vrijeme?
Takav je i bio oduvijek, osim ponekad ako uhvatim dobar strim.POPAY je napisao/la:Vedatore sta ti je ovo opao kvalitet slike ovih yt videa u zadnje vrijeme?

Ja naviko kad igra nurkic u jutro upalim tv posto mi je smart tv pa na njemu imam yt pogledam koseve pa se primjeti ogromna razlika u zadnjih par tekmi.Al u svakom slucaju hvala i na ovme sto si radio do sada.vedator je napisao/la:Takav je i bio oduvijek, osim ponekad ako uhvatim dobar strim.POPAY je napisao/la:Vedatore sta ti je ovo opao kvalitet slike ovih yt videa u zadnje vrijeme?
i KD je slusao Baju sinoc
2:40
[youtube][/youtube]

2:40
[youtube][/youtube]
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ima logike naravno sve je to car NBA-a gdje se pokusavaju slabije ekipa pojacati pa taj cijeli sistem sa pickovima je mnogo posteni nego u bilo kojem drugom sportu gdje lova odlucuje ovde svi imaju istu granicu koliko mogu dati itd itdBigDaddy je napisao/la:ima li logike da je ovako bar 30% utakmica vec unaprijed odluceno jer se jednoj ekipi uopste ne pobjedjuje. da si navijac denvera bi li ti bilo svejedno sto ti ekipa gubi 13 od zadnjih 14 utakmica, u nadi da ce na draftu pokupiti neko dijete koje moze bit dobar igrac a moze bit i potpuni promasajmiki_92 je napisao/la:i napravio vec super jake ekipe jos jacimBigDaddy je napisao/la:ja da se pitam promijenio bih ovaj sistem draftovanja. dao bih najboljim ekipama da pokupe najbolje pikove, a ne ovako nagrade ekipu zato sto je namjerno izgubila 20 utakmica zaredom
ima logike, nema sta
imas ti vec par likova koji dosta kvalitetniju sliku postavljaju sa Jukinim potezima.Vedator je najbrzi i najopsirni nema sta i uvijek pogledam njegove klipove a i one kvalitetnije.Naravno utakmice se ne propustajuPOPAY je napisao/la:Ja naviko kad igra nurkic u jutro upalim tv posto mi je smart tv pa na njemu imam yt pogledam koseve pa se primjeti ogromna razlika u zadnjih par tekmi.Al u svakom slucaju hvala i na ovme sto si radio do sada.vedator je napisao/la:Takav je i bio oduvijek, osim ponekad ako uhvatim dobar strim.POPAY je napisao/la:Vedatore sta ti je ovo opao kvalitet slike ovih yt videa u zadnje vrijeme?

Janez je napisao/la:Ima i do ljudi pogotovo njegovih vršnjaka iz škole koji si mu se smijali i rugali onako kako to djeca najbolje znaju kad je pokušavao da napravi prve košarkaške korake i nauči osnovnu abecedu, ali na kraju Juka je danas u NBA-u uspio i pokazao da se svaki trud, rad i trening više isplati i donese uspjeh.Mirza1990 je napisao/la:Ljudi ne znam dal postoji jos neko ko to ne vidi al ovaj nas Juka je momak bas rodjen pod sretnom zvijezdom....sve mu nekako se slozilo i ide kako treba hvala bogu..ono pocetak karijere kako su ga pronasli pa sve do et ovog sto su ga izabrali za Rising Stars Challenge,da me neko pogresno ne shvati nije samo sreca sve je on ovo svojim trudom i odricanjem zasluzio al bas mu ide sretan je insanZato svaka čast Jusufe još jednom, drago mi je što sada ti i prije par godina Mirza pokazujete i dokazujete da je samo važno biti uporan i da se svaki trud, muka i patnja na kraju isplate i da NBA nije nemoguća stvar. Prije 10-15-20 god. divili smo se Draženu Petroviću ( počivao u miru), Divcu, Kukoču i drugima. A sada će naša djeca da se dive i budu im uzori Mirza i Jusuf jer su iz BiH i mjesta kao što su Jablanica i Živinice stigli do velike scene zvane NBA i pokazali da se sve može kad se hoće. Uživaj u svakoj nagradi i priznanju koje dobiješ od današnjeg dana i da te sreća prati i zdravlje služi i da te nikad ništa više ne zaboli.
![]()
![]()
Ma zacepio je svima usta nema sta nek se sad smije ko hoce do sutra! Momak je klasa i drago mi je zbog njega vjerovatno ce biti jedini NBA igrac ciju cu svaku utakmicu od pocetka karijere u NBA do kraja karijere pogledati ako bog da
Zach Lowe lijepo objasnio sve njegove prednosti i mane
http://grantland.com/the-triangle/the-r ... era-skill/

http://grantland.com/the-triangle/the-r ... era-skill/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
2007 GODINA.

Hahah dobarRealnoGledano je napisao/la:
eto ako dobijes da znas kome trebas zahvalit![]()
http://pokit.org/get/?c36d718af9bea868b ... dfa7b9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

- Blue_He4rt
- Kontakt:
juanitomaravillaa je napisao/la:2007 GODINA.![]()
Ko ga ne bi poznao ?

Zasluzeno majstore.Trebao si direktno biti pozvan, ali i ovako odgovara.
Chelsea F.C.
-
- Kontakt:
bez zajebancije matori ajde da se svi angazujemo i da ti to sredimo, znam da je CashMan dobar sa Jukom mozda bi i on mog'o sta poguratvedator je napisao/la:Hahah dobarRealnoGledano je napisao/la:
eto ako dobijes da znas kome trebas zahvalit![]()
http://pokit.org/get/?c36d718af9bea868b ... dfa7b9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;, hvala na prijedlogu.
![]()
- MartinScorsese
- Kontakt:
Frajer je zasluzio da mu mi svi ovdje skupimo pare i platimo League Pass
Tek sam odnedavno na forumu, ali zadnjih par godina sam redovno navracao ovdje na Mirzinu temu da vidim sta raja pise, i svako jutro zeljno iscekivao tvoje videe, da se jos jednom podsjetim na Mirzinu partiju. Sada mogu i da ti se zahvalim, stvarno si car, po korisnosti za druge ubjedljivo najbolji forumas. @vedator.

Tek sam odnedavno na forumu, ali zadnjih par godina sam redovno navracao ovdje na Mirzinu temu da vidim sta raja pise, i svako jutro zeljno iscekivao tvoje videe, da se jos jednom podsjetim na Mirzinu partiju. Sada mogu i da ti se zahvalim, stvarno si car, po korisnosti za druge ubjedljivo najbolji forumas. @vedator.
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 22 gosta.