FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad su tu na stoperskoj poziciji Mihojevic i Tatko, takodje tu poziciju je nerijetko igrao i Adnan Kovacevic. Dakle, jos jedna solidna solucija nam treba na toj poziciji, ne bi bilo lose malo zaviriti u Borac i njihove stopere.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nije Dupovac limitiran igrac vec ga premier liga ne moze dalje razviti.PeppermintSA je napisao/la:Dupovac će sigurno biti dobar jednu 300-400K po sezoni minimalno. Ti instant klubovi iz bivšeg SSSR-a daju veliku lovu igračima.
U suštini, mislim da je to super potez za nas. Dupovac je relativno limitiran igrač, tako da trebamo u vatru baciti Mihojevića i Kovačevića. Obojica, a pogotovo prvi, imaju potencijal da postanu vrhunski štoperi koje bi kasnije uvaljali za milion-dva minimum.
Sad koliko je Moldavija jaca sredina za napredak ne znam ,ali mislim da su uslovi dakako bolji.
- moustapha
- Kontakt:
I jedna i druga pozicija su odgovorne. Ne postoji igrac na planeti zemaljskoj koji ne pravi greske. Imo ih je i Dupovac. Ono sto treba gledati je kako to sve utice na njega mentalno. Kako se nosi sa pritiskom i kako reaguje u kriticnim situacijama.revolt je napisao/la: Imao je i Radovac gresaka pogotovo u debitantskoj sezoni a i u ovoj Boga mi, samo sto gresku Radovca mogu ispraviti najmanje jos 4 igraca iza njega, dok gresku stopera i ne bash. Zato je nemoguce porediti Radovca i Mihojevica.
Moramo dovesti kvalitetnog, iskusnog, provjerenog stopera, jednostavno moramo...
Mihojevic je igrac koji izlazi iz akademije i ovo je trenutak kada treba da biljezi prve nastupe u premijer ligi. Ako cemo uvijek pritisak osvajanja titule stavljati kao razlog neigranja, cemu onda cijela prica o akademiji. Premalo povjerenja imamo u nase mlade igrace.
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 10 feb 2015, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi
Recimo pola miliona maraka.simon je napisao/la:Znaci oko 200.000 €Head je napisao/la:Dobili smo vise nego za Suljica ili Dzakmica recimo.
1946
Tesko u Premijer ligi mozes naci stopera da ima kvalitetu za Sarajevo.Ne trebaju nam polovnjaci kojih se kasnije ne mozes kutarisati.Ili dovesti bas pojacanje ili na ovim stoprrima ostati.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Sretno Amere i hvala ti za sve!
Iskreno se nadam da ćemo dovesti još jednog provjerenog štopera, pored golmana naravno! Ibrače obraduj nas!
Iskreno se nadam da ćemo dovesti još jednog provjerenog štopera, pored golmana naravno! Ibrače obraduj nas!
A neko spomenu onog Kojica iz Celika, sto mozda i nebi bila losa opcija, jer je imao stvarno solidnu sezonu u onako losem Celiku, relativno mlad za stopera (26) i odlican u skok igri gdje smo naj tanji! To je naj jeftinija opcija i sasvim solidna da pojaca konkurenciju u ekipi za pocetak!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uozbilji se AmidzaTan..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odlicna cifraHead je napisao/la:Recimo pola miliona maraka.simon je napisao/la:Znaci oko 200.000 €Head je napisao/la:Dobili smo vise nego za Suljica ili Dzakmica recimo.
Ti si opet šampion !
Re: Odg: FK Sarajevo
Head je napisao/la:Recimo pola miliona maraka.simon je napisao/la:Znaci oko 200.000 €Head je napisao/la:Dobili smo vise nego za Suljica ili Dzakmica recimo.
Za ove pare bez problema mozes dovesti stopera i golmana.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ako Dupovac ode ostali bi na tatomirovicu,kovacevicu i mladom mihojevicu 
MortemHz je napisao/la:Uozbilji se AmidzaTan..![]()
To je moje misljenje, a ja bi najvise volio da potpisu Benatiu iz Bayerna, e sad treba skontati koliko je sta realno!!!
Kojic bi dosao kao neko trenutno rijesenje, sto ne zaci da se nebi ispostavilo kao odlican potez, jer svi znamo da kvalitet jednog igraca i potencijal njegov diktira kompletna ekipa (uz kvalitetan rad na treningu sa kvalitetnim suigracima gdje je zdrava i konkurencija, puno je lakse ispuniti potencijal svoj)
Re: Odg: FK Sarajevo
Cuj Kojic. 
Boze sacuvaj .
Boze sacuvaj .
kakve to veze ima sto smo ostali na Tatku, Kovi i Mihojevicu, sa koliko je to Amer debitovao u prvom timu, sa 18 ili 19 godina i nije vise izlazio iz prvih 11 cak i u vremenu kad smo bili strasno los tim i opet se nosi sa takvom situacijom pa zasto ne bi mogao Mihojevic koji ipak ispred sebe sad ima Alispahica, Stojceva, Cimija u veznom redu a ne Sunjevarica, prekaljene Tatomirovica, Puzigacu i Barica u zadnjoj liniji !!!
ne kazem da nam ne treba jace ime u odbrani, itekako treba i moramo na tome raditi, ali moramo nekad i omladini dati priliku, a da se ne lazemo ta ista omladina je iznijela prethodnu polusezonu i to kvalitetno, samo da nije bilo problema sa Uscpulicem i to rotacijom bilo bi i bolje !!!
ne kazem da nam ne treba jace ime u odbrani, itekako treba i moramo na tome raditi, ali moramo nekad i omladini dati priliku, a da se ne lazemo ta ista omladina je iznijela prethodnu polusezonu i to kvalitetno, samo da nije bilo problema sa Uscpulicem i to rotacijom bilo bi i bolje !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- BoskoAntic
- Kontakt:
Head je napisao/la:Dobili smo vise nego za Suljica ili Dzakmica recimo.
A imamo li procenat od narednog transfera ako ga bude???
U INAT SVIMA 1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa ne mozemo ostati na 3 stopera, i to od toga jedan tek iz akademije dosao a drugi isto mlad i neprovjerenHead je napisao/la:Nece dolaziti stoper.
1946
Tatomorivic, Mihojevic, Kovacevic, Berberovic, po potrebi i Baric moze odigrati. Ono da se razumijemo i ja bih doveo nekog stopera ali ocito zamisao Kodre i kluba je da istrpe Mihojevica i iskristaliziraju ga za naredni period kao lidera odbrane.BitiSrcemVezan je napisao/la:Pa ne mozemo ostati na 3 stopera, i to od toga jedan tek iz akademije dosao a drugi isto mlad i neprovjerenHead je napisao/la:Nece dolaziti stoper.
1946
Dupe lave,sa srecom i da se oparis koliko god je to moguce. Uvijek mi je bio drag kao igrac,iako me ne rijetko znao kostati zivaca.
Odlican posao je uradila uprava,unazad par godina 50 milja u bilo kojoj valuti, i kad se ima u vidu da istice ugovor bila bi cifra za respekt. Nama ova lova sad nije bila neophodna,iako je svaki ojro
dobrodosao,ali je procjena uprave da Dupe nama vise ne moze dati od onoga sto do sad jeste,naravno tu je Meho dao zadnju rijec. S tim u vezi logicno je da imamo plan B. Svako ko je upuceniji u sadasnje prilike u klubu zna o cemu pricam.
Ovaj transfer takodje govori koliko rastemo kao klub,i koliko smo cijenjeniji u evropskim okvirima. Niti jedan igrac koji bude prodat nece otici ispod ove cifre,pri tome mislim na ove cija je trzisna vrijednost manja od vodecih nam igraca na evropskoj pijaci

Odlican posao je uradila uprava,unazad par godina 50 milja u bilo kojoj valuti, i kad se ima u vidu da istice ugovor bila bi cifra za respekt. Nama ova lova sad nije bila neophodna,iako je svaki ojro
Ovaj transfer takodje govori koliko rastemo kao klub,i koliko smo cijenjeniji u evropskim okvirima. Niti jedan igrac koji bude prodat nece otici ispod ove cifre,pri tome mislim na ove cija je trzisna vrijednost manja od vodecih nam igraca na evropskoj pijaci
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Treba se pomiriti sa cinjenicom da ovdje niko nista ne zna, i da insajderske suplje ne treba uzimati za ozbiljno, kao dokaz tome je i ovaj transfer koji je odradjen u totalnoj tisini, jer niko nije niti ga spomenuo ovdje a ni na portalima ili novinama, tako dali ce i kad ko doci to mi neznamo, a ako moze Rustemovic biti pojacanje iz Drine, zasto ne bi mogao i Kojic iz Celika? Ja ne kazem da hoce, vec po pokazanim igrama u prvoj polusezoni bi nam odlicno dosao a ti ako nisi gledao utakmice Celika to je tvoj problem prijatelju!!!
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, rimljanin90, SHZ82, Venom, zagorski i 50 gostiju.