" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: FK Crvena zvezda

http://sport.blic.rs/Tenis/266965/TATIN ... ve-trofeje" onclick="window.open(this.href);return false;

Nemoj pogresno da me shvatis, ali ovo je tema FK Crvena zvezda, tako da nema potrebe da se mnogo bavimo "njima"... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ima dosta stvari i o nama a usput ...čisto onako da se obnovi gradivomarconato je napisao/la:Nemoj pogresno da me shvatis, ali ovo je tema FK Crvena zvezda, tako da nema potrebe da se mnogo bavimo "njima"...
Blago nama evo i Orlandića. Terza mafioza dokazao da je za ugrađivanje podjednako sposoban kao i prethodnici mu. Očekivao sam da će dokazati da je sposoban i prodati koga punoljetnog, ali slabije...
Danas pobjeda nad Rubinom iz Kazana.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-: 57 $ $ " $
http://www.mojacrvenazvezda.net/103052/ ... tragedije/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.mojacrvenazvezda.net/103052/ ... tragedije/" onclick="window.open(this.href);return false;

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/14 ... foto-video
Delegat,vođa,diler...
Tipično za Srbiju,Beograd prije svega
Delegat,vođa,diler...
Tipično za Srbiju,Beograd prije svega
it's football day
Ti znas ko je diler... 
marconato je napisao/la:Ti znas ko je diler...
Eto ti znaš,kmetu...Koji je ovo slučaj gdje su umješani tzv. vođe navijača? Zadnji je onaj kriminalac iz hijena stradao,da ne spominjemo prelaske iz jedne grupu u drugu...hahaha dileri nego šta
P.S. Gdje ti je Bogdanov? Ni on nije diler pretpostavljam?
it's football day
Nedavno tv voditelj istuce curu, poreski inspektor uhapsen zbog primanja mita, potukli ste nastavnici u osnovnoj skoli, Milan Kalinic izazva sudar, biznismen zavrsi iskasapljen, veterinar ubi zenu..
Tako da, ako si toliko malouman da ne znas procitati naslov teme ili ne osjecas potrebu da ove gore navedene dogadjaje komentarises u ovoj temi.. **** sa nje, jer si nepotreban.
Tako da, ako si toliko malouman da ne znas procitati naslov teme ili ne osjecas potrebu da ove gore navedene dogadjaje komentarises u ovoj temi.. **** sa nje, jer si nepotreban.
Tema je Zvezda,a ovo je direktno vezano za klub,elem hoću reći da ovaj članak je bitan zbog toga što dokazuje kakvi kriminalci vode FK i navijače istog,javna tajna tako da tvoj post gdje spominješ ove događaje nema veze s vezem.dscile je napisao/la:Nedavno tv voditelj istuce curu, poreski inspektor uhapsen zbog primanja mita, potukli ste nastavnici u osnovnoj skoli, Milan Kalinic izazva sudar, biznismen zavrsi iskasapljen, veterinar ubi zenu..
P.S. imaš PP
it's football day
Tema je klub, a ovo je direktno vezano za navijace, a komentarisanje navijaca sa ovih prostora je zabranjeno. On u vodjenju kluba ima manji udio nego Ivan Bekjarev, a Ivan je fino objasnio da se u vezi kluba jedino pitaju glavne face.. i to bas nedavno. Ako ces komentarisati svaki kriminal koji je na neki nacin povezan sa Zvezdom, onda ces imati dosta posla jer barem 50% Srba navija za Zvezdu. Primjera Milan Kalinic koji je zamalo ubio nekog Makedonca sa autom, ali te nisam vidio da tu situaciju komentarises.
Tvoja poruka je odraz tvoje balavosti, nema smisla da odgovaram na nju.
Tvoja poruka je odraz tvoje balavosti, nema smisla da odgovaram na nju.
[youtube][/youtube]
p.s.
Iako ne mora nista da znaci, ali korektno odradjene pripreme u rezultatskom smislu. Nakon Rubina, danas smo dobili i Bate Borisov u generalci pred start sampionata!
[youtube][/youtube]
Sta Lazović poradi kod prvog gola
Kako mi je zao tog momka i sto ga ovi lopovi iz uprave yebu k'o konja 
[youtube][/youtube]
Sta Lazović poradi kod prvog gola
Pustite ove provokatore sto svracaju na temu , njima da neki portal napise da su ovnovi , oni bi poverovali u to, tako da sa takvima nema se sta raspravljati.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.