WINfixator je napisao/la:
Belluci - Klizan OVER 22.5 DA @ 1.85
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
WINfixator je napisao/la:
Nurkic i Harden preko, ja sam jos igro Gasola i Jeffersona prekobaltazar17 je napisao/la:Ljudi batalite engleze...
dajte nesto vcrs za Nba
@mahic i kompanija...
3 najsigurnija po vama?
za mene Butler preko 18.5 bi trebao biti sigurica, ali eto sinoc igram denga preko 13.5 (dadne 12 do poluvremena i nije poena poslje toga dao)...baltazar17 je napisao/la:Ljudi batalite engleze...
dajte nesto vcrs za Nba
@mahic i kompanija...
3 najsigurnija po vama?
svidja mi se, jedino ne znam za Boozera; nekad dobije solidnu minutazu, nekad jako slabo; zadnju igrao 15 min...Bihac96 je napisao/la:Nurkic 7,5 over
Lopez 15,5 under
Cousins 23,5 under
Boozer 13,5 over
Monroe 15,5 over
Lakersi-Dever kp2
Sta mislite
mahic je napisao/la:za mene Butler preko 18.5 bi trebao biti sigurica, ali eto sinoc igram denga preko 13.5 (dadne 12 do poluvremena i nije poena poslje toga dao)...baltazar17 je napisao/la:Ljudi batalite engleze...
dajte nesto vcrs za Nba
@mahic i kompanija...
3 najsigurnija po vama?
ramos4 je napisao/la:
sta mislite o ovome? dal moze proci?
Isto odigrao prije 10minuta, samo bez Denvera.orbit je napisao/la:
Gudlakiram!
Ja ti mogu samo reći šta ljudi sa drugih foruma igraju i forsiraju.bodi123 je napisao/la:Hajde neko molim vas 3 "najsigurnija tipa" za veceras da idem sa jakim ulogom(30-50km, Balloteli me **** **** mu familiju u po usta
Isto sam odigrao, isto bez Denveragonzales je napisao/la:Isto odigrao prije 10minuta, samo bez Denvera.orbit je napisao/la:
Gudlakiram!
Sretno nam.
Ja bi ih najradje izbjegao obojicu veceras ali kada bi igrao ja bih stavio Monroe, ipak je on prva opcija u napadu, a Drummond ce imati tezak match up protiv Jeffersona a i zna uci u probleme sa faulima.diplomatija je napisao/la:Sta mislite ko ima veće šanse da ide preko, drumond ili monroe, drumond me nekoliko večeri ispoštovao sa overom, pa me malo strah staviti ga opet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.