Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bodi123 » 10 feb 2015, 23:55

slika

Uzimam 3 od ta 4 , koga bih izbacio, ko je najnesigurniji, ko je najslabija karika? :lol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

homeriko
Kontakt:

Post Postao/la homeriko » 11 feb 2015, 00:04

ew od mene vcrs NBA....stavio sam i na fb grupu valjda ce i vcrs srece biti :) :pray:
slika
slika

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 11 feb 2015, 00:10

diplomatija je napisao/la:Sta mislite ko ima veće šanse da ide preko, drumond ili monroe, drumond me nekoliko večeri ispoštovao sa overom, pa me malo strah staviti ga opet
Ja sam igrao Monroe over, pa ćemo vidjeti..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

harisbokii
Kontakt:

Post Postao/la harisbokii » 11 feb 2015, 00:27

Rudy Gay ce zaigrati veceras prema rotowire i imat ce poprilicno lagan matchup Snell-a kojem je prosli put za 35 ubacio 20p u uzetih 15 suteva, prosjek suteva je kod njega malo veci tako da i veceras moze to te granice
Cousin ima malo tezi matchup prosli put je ubacio za 34min ubacio 22p.
Nemoj bas samouvjereno ici na z1 na tom mecu jer Bullsi igraju po principu toplo-hladno kuci protiv malo slabijih ekipa a to je svakako za njih Sakramento .

Cousina bih na osjecaj igrao vise, jer u posljednje vrijeme u odsustvu nekih igraca on uzima vise suteva i veceras ce iako je tu Gay mislim da ce se vise ici na njega ma koliko god tezak match up imao. Dosta kladionica ima opkladu 25,5 na njega, premier je tu na 23,5 i mislim da to treba uzeti !

Jefferson VISE (18.5)
U tri utakmice prosle sezonu detroitu je redom zabijao 24 poena uz sut iz igre 11-24, zatim 32 poena (15-28 sut) i 29 poena (12-20). Detroit ove sezone vrlo slabo brani centra i primaju u zadnjih 10 meceva 23,6 poena uz 54% suta iz igre. Kad ovome nadodamo da jos uvijek se ne ocekuje povratak Kembe i Biyomba onda mi se ovaj par cini jos izglednijim.

G.Dragic over 14.5 1.85 premier
S obzirom.da nas ocekuje utakmica na dosta poena i da dragic ima laksi posao nego bledsoe i da je ovo dosad najmanja granica na njega igram ga over iako igra toplo hladno u zadnje vrijeme trebao bi.preci ovu malu granicu.

Nurkic OVER (7.5) premier

Zeljan dokazivanja radi poziva na AllStar nema tu price sinoc izvrstan, prosli put je lejkersima uvaljao 15p, lejkersi primaju duplo vise od ponudjenih poena na poziciji koju igra JUKA :bih: :bih:

SRETNO RAJA :salut: :salut: :salut:

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 11 feb 2015, 00:37

harisbokii je napisao/la:Rudy Gay ce zaigrati veceras prema rotowire i imat ce poprilicno lagan matchup Snell-a kojem je prosli put za 35 ubacio 20p u uzetih 15 suteva, prosjek suteva je kod njega malo veci tako da i veceras moze to te granice

Ne znam koliko pratiš NBA ali Snell je sve osim laganog match-up sasvim solidan odbrambeni igrač koji još ima prostora za napredak pod vodstvom Thibsa.

Inače, ja sam za večeras izabrao tri para.

Bulls - Kings 1/1
Chandler +13,5
Harden +27,5
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

hare28
Kontakt:

Post Postao/la hare28 » 11 feb 2015, 00:40

Sta mislite za Goran Dragic 14,5 više?

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 11 feb 2015, 00:41

P.S Dunleavy se izgleda vraća večeras protiv Kingsa, vjerovatno u prvu postavu. Ovo mijenja dosta toga..
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 11 feb 2015, 08:17

badel62 je napisao/la:Evo par prijedloga da proberite nesto ako vam se svidja.

Sijisling-Tomic 2 1,35
Monaco-De Bakker 1 1,60
Queerrey-Ben.Becker 1 1,55
Dzumhur-Balleret 1 1,65
Harrison-Jaziri 1 1,60
G.Mull/A.Murray-Bautist/J.Sousa 1 1,40
P.S Otkazano
Ulog: 8 KM
Dobitak: 99 KM

Kratko-zašto !
1.Tomic u odlicnoj formi,napokon se uozbiljio i sav njegov talenat bi u ovoj godini trebao doci do izrazaja,igra se u dvorani ,tvrda podloga uvjeti koji su za tomica idealni,posljednji i jedini njihov medjusobni mec je otisao na stranu tomica i to sa uvjerljivih 6-1 6-2 .Jeste da i sijsling voli ove uvjete i da ima prilicno solidan servis ali opet sve je na strani Tomica i mislim da je mentano zreo da dodje i TOP 20 a samim tim i da pobjedjuje igrace koji su preko 50 mjesta na ATP listi (SIjsling 90.)
2.Svi znamo ko je monaco,zemlja,uslovi koje igrac kao on najvise voli,u jednom njegovom videu sa treninga na zemlji sam vidio da je spreman i sam je o izjavio iako nije odigra ni jedan mec na zemlji iza sebe a sa druge strane de baker ima 4 meca s tim da su zadnja tri sa kvalifikacija i pobjede nad igracima koji nisu bas na nivou monaca.Mislim da bi monaco ovdje lagano trebao da uzme ,razlika je evidentna i na atp listi tako da s epo oovj kvoti isplati uzeti ovaj tiip
3.Querey,uu nizu od 4 poraza,prije toga 21 objedu zaredom,vrijeme je da uzme jedan mec jer znanja ima sigurno,podloga koju on volii mislim da bi treba dobiti njemackog veterana (33 godine) koji je pruzio neke solidne partije na pocetku sezone ali ovjde ce qurey da odese pobjedu.
4.Nas dzumi! Prvo odigrao sam ga navijacki ,drugo baleret ima 12 pobjeda u nizu ali realno dzumi mu je najteza prepreka do sad i misim da je tu vrijeme da stane.Dzumiju najomiljnija podloga,podloga na kojoj je postizao najbolje rezultate (izuzmimo AO) i ovo mu j eprilika da ganja TOP 100 a igrace koji su kao balleret bi trebao pobjedjivati ako misli to da uradi i on sam je svjestan da vrijeme prolazi i da mora poceti redati dobre rezultate.SRETNO DZUMI!
5.harrison,pisao sam prije neku kratku analizu o njemu,promjenio treenera,vratio starog koji ga je i odveo u Top50,Na povetu osovjiio chalenger ,pobjedio u finalu bagdatisa,i sam je izjavio da osjeca sjajno,i da je spreman da se vrati tamo gdje i pripada,u nizu je od 3 pobjeded u kvalifikacijama .Jaziri ,dobar pocetak sezone za nejga,isto tako i puno srece.Harison je z aklasu bolji od jazirija u udarcima sa osnovne linije i tu bi on trebao traziti svoje sanse i trebao bi uspostavi svoj stil igre i ako to ostvari uz dobar ulazak u mec (a motivacije mu nece nedostajati jer su ga skoro svi ismijavali na kraju godine ,cak je prekinuo i sa curom ) mislim da ce odnijeti pobjedu.
6.kratko,oba para igraju zajedno prvi put,mullera znamo kao odlicjog igraca parova,uz svoj servis koji je sinoc pokazao i uz uzbiljnost murraya msm da pobjeda nece doci u pitanje.

Sretno svima. :kafa:
Eto,na kraju samo Monaco.Opet zadovoljan sam,danas cemo opet nesto naci,valjda ce se ubosti nesto.
FK Sarajevo !

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 11 feb 2015, 09:46

Evo dva po meni najsigurnija tipa za danas:
thiem vs stahovsky -1(1,45)-thiem mlada nada svjetskog teniisa,u prvom kolu se poigrao sa gulbisem sjajan teniser i jedan od predvodnika mlade generacije tenisera,dok s druge strane iskusni stahovsky vec pomalo istroseni igrac,koji je nekad davno igrao svoj najbolji tenis,thiem ovo uzima lagano
l.mayer vs ramos-1(1,45)-argentinac,specijalista za sljaku,najbolje rezultate pruza upravo na sljaci,ima razoran servis,dok je ramosu ovo takodjer omiljena podloga,medjutim nije u nekoj narocitoj formi,gledao sam ga protiv brazilca clezara nije me nimalo odusevio,tako da veliiku prednost dajem mayeru
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 11 feb 2015, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 11 feb 2015, 09:58

NeverGiveUp je napisao/la:
harisbokii je napisao/la:Rudy Gay ce zaigrati veceras prema rotowire i imat ce poprilicno lagan matchup Snell-a kojem je prosli put za 35 ubacio 20p u uzetih 15 suteva, prosjek suteva je kod njega malo veci tako da i veceras moze to te granice

Ne znam koliko pratiš NBA ali Snell je sve osim laganog match-up sasvim solidan odbrambeni igrač koji još ima prostora za napredak pod vodstvom Thibsa.

Inače, ja sam za večeras izabrao tri para.

Bulls - Kings 1/1
Chandler +13,5
Harden +27,5
Kako je moguce da si ovo promasio?? Jeffersona si pogodio al ode Gay u over, sta je s odbrane Snell-a???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 11 feb 2015, 10:58

Thiem-Stakhovsky 1.set 9.5 OVER 1.60, 10.5 over 2.75
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 11 feb 2015, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 11 feb 2015, 11:07

da probamo sa dva "iznenađenja"

Haase-Seppi 1 2.45
Garcia Lopez-Istomin 2 2.15 wwin

finalisti zagrebačkog turnira a obzirom da se općenito finalisti znaju poskliznuti već u prvim kolima nakon igranih finala probati nešto ovako kao double i svaki posebno u singlu.

trebali bi biti sigurnije varijante overi u 1.setu

Haase-Seppi 9.5 over 1.65
Garcia-Istomin 9.5 over 1.70
2.80 wwin

a na manji ulog i over 10.5 kvote su 2.80 za prvi odnosno 2.70 drugi meč ali oba imaju u HL, wwin to nema

markic77
Kontakt:

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la markic77 » 11 feb 2015, 12:10

markic77 je napisao/la:Hokej Fracuska 1. liga
Dijon - Briancon 2 Kvota dobro u padu valja oprobat koga šiša
Švedska hokej 2.liga
Bjorkloven - Asploven 1 i tu je kvota dobro u pada pa i to oprobat koga šiša :salut:

Obe prodjose ;-)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

cixso
Kontakt:

Post Postao/la cixso » 11 feb 2015, 12:11

eh da cujem misljenje stare garde sta bi bilo dobro odigrati danas na golove u provom poluvremenu, ima dosta parova i primamljivih kvota, pa ako ima ko kakav savijet unaprijed hvala i sretno svima danas :D :salut: :opaopa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 feb 2015, 12:15

alex1991 je napisao/la:Evo dva po meni najsigurnija tipa za danas:
thiem vs stahovsky -1(1,45)-thiem mlada nada svjetskog teniisa,u prvom kolu se poigrao sa gulbisem sjajan teniser i jedan od predvodnika mlade generacije tenisera,dok s druge strane iskusni stahovsky vec pomalo istroseni igrac,koji je nekad davno igrao svoj najbolji tenis,thiem ovo uzima lagano
l.mayer vs ramos-1(1,45)-argentinac,specijalista za sljaku,najbolje rezultate pruza upravo na sljaci,ima razoran servis,dok je ramosu ovo takodjer omiljena podloga,medjutim nije u nekoj narocitoj formi,gledao sam ga protiv brazilca clezara nije me nimalo odusevio,tako da veliiku prednost dajem mayeru

Malo te ponjelo.Smiri strasti. :hmmmmm:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 11 feb 2015, 12:17

zgmiky je napisao/la:da probamo sa dva "iznenađenja"

Haase-Seppi 1 2.45

finalisti zagrebačkog turnira a obzirom da se općenito finalisti znaju poskliznuti već u prvim kolima nakon igranih finala probati nešto ovako kao double i svaki posebno u singlu.
Ovaj put se nebih slozio s tobom, mislim da Seppi ovo opet (dobio ga je prije tjedan dana u Zagrebu) dobiva.
Ovo nizozemsko go.vno nikako ne volim, zadnjih nekoliko turnira igra jako lose, dok je Seppi u dobroj formi:
Zagreb finale
Australija 4.kolo, izbacio Federera u 3.
Doha polufinale
Svakako mi se vise svida od ovog drugog, to je neko moje misljenje. Svakako da na ove kvote vrijedi probati i vidjet cemo :)
Seppi - Hasse 1 @1,55
Garcia - Istomin over 9,5 @1,60
Monfils - Bautista over 9,5 @1,60
Isner - Dodig over 10,5 @1,90
7,53
Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 11 feb 2015, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 11 feb 2015, 12:20

Jedan rani:

Qingdao - Shanxi 227.5 z1
Seppi - Hasse - 1
Neftchi - Khazar - 1

kv. 3.89

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 11 feb 2015, 12:23

Evo nesto za danas na malo jači ulog.

Dimitrov- Muller (-9,5+) 2 1,50
Karlović-Krajiček (-9,5+) 2 1,50
Querrey-Donaldson 1 1,20
B.Paire-Bozoljac 1 1,45
Carbales Baena-Mertens 1 1,25
Cabal/Farah-Demol/dutra 1 1,20
Klahn-Kelly 1 1,10

Kvota:6,45
Ulog:20 KM
Dobitak:130 KM

1.Sta reci ,koju poruku poslati.Dimitrov se provukao prosi mec,nijanse su odlucivale u drugom setu da li ce pokupiti stvari i otici kuci ali eto na kraju iskustvo je presudilo.Muller protiv Goffina 87 % dobivenih poena na prvi servis,u prvom setu skoro 3 asa po gemu.gledao sam mec i ono sto je on pokazao je za svaku pohvalu,a vrhuncu je karijere i vidi se da uziva.Dimitrov takodjer svi ga poznajemo,odlican seervis,dobra igra sa osnovne linije,mislim da bi ovo moglo otici u tie break ,ali opet meni odgovora i 6-4 .
2.Po meni zicer dana,svi koji prate tenis znaju o kome i cemu se radi.Na Ivu ne treba trositi rijeci.Amerikanac 4 vezane pobjede,3 u kvalifikacijama i zadnja u prvom kolu gdje je pobjedio kukushina 58 igraca na atp listi i u tom mecu je odigrao 2 tie breaka i oba dobio,samo je jednom izgubio svoj servis u tom mecu.On je sigurno svjestan da gubitkom svog servisa 95 %gubi i set tako da je ovo izgledan par ,jer pogotovo u prvom setu koncetracija je na najvecem nivou .
3.Juče sam pisao za Quereya analizu i dobio je.Isto to i veceras ocekujem protiv mladog donaldsona (18 godina) koji iza sebe ima 7 pobjeda zaredom ali kad pogledamo igrace bice nam jasno da je to za 3 klase ispod Quereya.Querey vrlo lose usao u sezonu ali evo napokon je pobjedio ,vratio set zaostatka i mislim da ovdje ne bi trebalo biti problema.
4.Paire!!! Koliko zivaca ode tokom njegovog meča to je nevjerovatno,u nekim trenucima izgleda toliko nezainteresovano,kao da je na nekoj rekreaciji pa eto samo prebaciva onu loptu da sto prije zavrsi jer ima nekih obaveza na poslu.Ali ja opet na njega igram,igrao sam i prosli put jer imam osjecaj i citao sam o njemu puno da je vrijeme da se vrati u onu staru formu a ovaj chalenger mu je idealna prilika.Za Srbina se nikad ne zna kako ce odigrati,ali razlika je tu evidentna ,218 na atp listi ne moze parirati paireu.Uz sve to i nas Aldin setkic ga je pobjedio u Zagrebu,uzimao mu servis nekoliko puta tako da i ako se imalo popravio to mu nista nece znaciti.
5.Carbales Baena,rodio se na šljaci,živio na šljaci ,cijelu skoro karijeru igra na zemlji.Današnji protivnik mertens 278 na atp listi(27 godina!!).proslo kolo pobjedio 309 na atp listi 2:1 jedva.Mertensu je ovo drugi mec na zemlji tako da je i tu prednost.Carbales prosle sezone pokazao da se na njega moze racunati na velikoj sceni u buducnosti pogotovo na zemlji i mislim da ce ovo za njega biti samo laksi trening .
6.Cabal/farah drugi nosioci na turniru,svi znamo da su jedni od najboljih (TOP 20 ) parova na svijetu igraju protiv braziske kombinacije koja nema ni jedna mec zajedno odigran niti su poznati kao dubl igraci a bgm ni kao singl igraci.Cabal/farah prosle godine su imali niz od 7 pobjeda na zemlji i to bas u dva grada u brazilu tako da ovdje odnose sigurnu pobjedu.
7.1,10 kvota jeste mala ali je par za one koji treba da "nakupe" za kvotu 2 ili kojima treba za uslov.Klahn ljevoruki igrac samim i tim ezgodan pogotovo igracima koji tek dolaze a takav je Kelly (500 na ATP listi).Klahn proslo kolo pobjedio solidnog Ebdena,u dobroj je formi ,i ima talenta za puno veca dostignuca i ako ih misli dostici treba rjesavati ove jednostavne prepreke.

Ukratko sam nesto jer nemam puno vremena.Sve sugestije i kritike su dobrodosle.
Sretno svima koji bar nesto isprate. :salut:
FK Sarajevo !

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 11 feb 2015, 12:26

Parma - Chievo 2 2,65

Parma u banani nemaju felera juce klub prodat za 1 euro igraci odlaze,Chievo bi ovu situaciju morao iskoristiti i tako doci do vaznih bodova u borbi za opstanak.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 11 feb 2015, 12:28

jopaa7 je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:da probamo sa dva "iznenađenja"

Haase-Seppi 1 2.45

Ovaj put se nebih slozio s tobom, mislim da Seppi ovo opet (dobio ga je prije tjedan dana u Zagrebu) dobiva.
Ovo nizozemsko go.vno nikako ne volim, zadnjih nekoliko turnira igra jako lose, dok je Seppi u dobroj formi:
Zagreb finale
Australija 4.kolo, izbacio Federera u 3.
Doha polufinale
Svakako mi se vise svida od ovog drugog, to je neko moje misljenje, no vidjet cemo :D
Seppi - Hasse 1 @1,55
Garcia - Istomin over 9,5 @1,60
Monfils - Bautista over 9,5 @1,60
Isner - Dodig over 10,5 @1,90
7,53
a čuj favorit je Seppi, bolji je i spremniji i vjerojatno će on to lagano i dobiti al eto igram jer je ovaj doma, voli Rotterdam i to, znam da ću fulati al jbg kao da inače pogodim :D
Inače biti će posebno našpanan jer ako prođe igra sa Berdychom i želi mu vratiti za poraz ovdje, inače Seppi ima dva četvrtfinala ovdje a tukao je i Nadala, sve je na strani talijana a na mojoj nije ništa al jbg :lol:
hvala za mišljenje :salut:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.