Uzimam 3 od ta 4 , koga bih izbacio, ko je najnesigurniji, ko je najslabija karika?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja sam igrao Monroe over, pa ćemo vidjeti..diplomatija je napisao/la:Sta mislite ko ima veće šanse da ide preko, drumond ili monroe, drumond me nekoliko večeri ispoštovao sa overom, pa me malo strah staviti ga opet
harisbokii je napisao/la:Rudy Gay ce zaigrati veceras prema rotowire i imat ce poprilicno lagan matchup Snell-a kojem je prosli put za 35 ubacio 20p u uzetih 15 suteva, prosjek suteva je kod njega malo veci tako da i veceras moze to te granice
Eto,na kraju samo Monaco.Opet zadovoljan sam,danas cemo opet nesto naci,valjda ce se ubosti nesto.badel62 je napisao/la:Evo par prijedloga da proberite nesto ako vam se svidja.
Sijisling-Tomic 2 1,35
Monaco-De Bakker 1 1,60
Queerrey-Ben.Becker 1 1,55
Dzumhur-Balleret 1 1,65
Harrison-Jaziri 1 1,60
G.Mull/A.Murray-Bautist/J.Sousa 1 1,40
P.S Otkazano
Ulog: 8 KM
Dobitak: 99 KM
Kratko-zašto !
1.Tomic u odlicnoj formi,napokon se uozbiljio i sav njegov talenat bi u ovoj godini trebao doci do izrazaja,igra se u dvorani ,tvrda podloga uvjeti koji su za tomica idealni,posljednji i jedini njihov medjusobni mec je otisao na stranu tomica i to sa uvjerljivih 6-1 6-2 .Jeste da i sijsling voli ove uvjete i da ima prilicno solidan servis ali opet sve je na strani Tomica i mislim da je mentano zreo da dodje i TOP 20 a samim tim i da pobjedjuje igrace koji su preko 50 mjesta na ATP listi (SIjsling 90.)
2.Svi znamo ko je monaco,zemlja,uslovi koje igrac kao on najvise voli,u jednom njegovom videu sa treninga na zemlji sam vidio da je spreman i sam je o izjavio iako nije odigra ni jedan mec na zemlji iza sebe a sa druge strane de baker ima 4 meca s tim da su zadnja tri sa kvalifikacija i pobjede nad igracima koji nisu bas na nivou monaca.Mislim da bi monaco ovdje lagano trebao da uzme ,razlika je evidentna i na atp listi tako da s epo oovj kvoti isplati uzeti ovaj tiip
3.Querey,uu nizu od 4 poraza,prije toga 21 objedu zaredom,vrijeme je da uzme jedan mec jer znanja ima sigurno,podloga koju on volii mislim da bi treba dobiti njemackog veterana (33 godine) koji je pruzio neke solidne partije na pocetku sezone ali ovjde ce qurey da odese pobjedu.
4.Nas dzumi! Prvo odigrao sam ga navijacki ,drugo baleret ima 12 pobjeda u nizu ali realno dzumi mu je najteza prepreka do sad i misim da je tu vrijeme da stane.Dzumiju najomiljnija podloga,podloga na kojoj je postizao najbolje rezultate (izuzmimo AO) i ovo mu j eprilika da ganja TOP 100 a igrace koji su kao balleret bi trebao pobjedjivati ako misli to da uradi i on sam je svjestan da vrijeme prolazi i da mora poceti redati dobre rezultate.SRETNO DZUMI!
5.harrison,pisao sam prije neku kratku analizu o njemu,promjenio treenera,vratio starog koji ga je i odveo u Top50,Na povetu osovjiio chalenger ,pobjedio u finalu bagdatisa,i sam je izjavio da osjeca sjajno,i da je spreman da se vrati tamo gdje i pripada,u nizu je od 3 pobjeded u kvalifikacijama .Jaziri ,dobar pocetak sezone za nejga,isto tako i puno srece.Harison je z aklasu bolji od jazirija u udarcima sa osnovne linije i tu bi on trebao traziti svoje sanse i trebao bi uspostavi svoj stil igre i ako to ostvari uz dobar ulazak u mec (a motivacije mu nece nedostajati jer su ga skoro svi ismijavali na kraju godine ,cak je prekinuo i sa curom ) mislim da ce odnijeti pobjedu.
6.kratko,oba para igraju zajedno prvi put,mullera znamo kao odlicjog igraca parova,uz svoj servis koji je sinoc pokazao i uz uzbiljnost murraya msm da pobjeda nece doci u pitanje.
Sretno svima.
Kako je moguce da si ovo promasio?? Jeffersona si pogodio al ode Gay u over, sta je s odbrane Snell-a???NeverGiveUp je napisao/la:harisbokii je napisao/la:Rudy Gay ce zaigrati veceras prema rotowire i imat ce poprilicno lagan matchup Snell-a kojem je prosli put za 35 ubacio 20p u uzetih 15 suteva, prosjek suteva je kod njega malo veci tako da i veceras moze to te granice
Ne znam koliko pratiš NBA ali Snell je sve osim laganog match-up sasvim solidan odbrambeni igrač koji još ima prostora za napredak pod vodstvom Thibsa.
Inače, ja sam za večeras izabrao tri para.
Bulls - Kings 1/1
Chandler +13,5
Harden +27,5
Postano kroz Forum SportSport.ba app.markic77 je napisao/la:Hokej Fracuska 1. liga
Dijon - Briancon 2 Kvota dobro u padu valja oprobat koga šiša
Švedska hokej 2.liga
Bjorkloven - Asploven 1 i tu je kvota dobro u pada pa i to oprobat koga šiša
Obe prodjose
alex1991 je napisao/la:Evo dva po meni najsigurnija tipa za danas:
thiem vs stahovsky -1(1,45)-thiem mlada nada svjetskog teniisa,u prvom kolu se poigrao sa gulbisem sjajan teniser i jedan od predvodnika mlade generacije tenisera,dok s druge strane iskusni stahovsky vec pomalo istroseni igrac,koji je nekad davno igrao svoj najbolji tenis,thiem ovo uzima lagano
l.mayer vs ramos-1(1,45)-argentinac,specijalista za sljaku,najbolje rezultate pruza upravo na sljaci,ima razoran servis,dok je ramosu ovo takodjer omiljena podloga,medjutim nije u nekoj narocitoj formi,gledao sam ga protiv brazilca clezara nije me nimalo odusevio,tako da veliiku prednost dajem mayeru
Ovaj put se nebih slozio s tobom, mislim da Seppi ovo opet (dobio ga je prije tjedan dana u Zagrebu) dobiva.zgmiky je napisao/la:da probamo sa dva "iznenađenja"
Haase-Seppi 1 2.45
Garcia Lopez-Istomin 2 2.15 wwin
finalisti zagrebačkog turnira a obzirom da se općenito finalisti znaju poskliznuti već u prvim kolima nakon igranih finala probati nešto ovako kao double i svaki posebno u singlu.
a čuj favorit je Seppi, bolji je i spremniji i vjerojatno će on to lagano i dobiti al eto igram jer je ovaj doma, voli Rotterdam i to, znam da ću fulati al jbg kao da inače pogodimjopaa7 je napisao/la:Ovaj put se nebih slozio s tobom, mislim da Seppi ovo opet (dobio ga je prije tjedan dana u Zagrebu) dobiva.zgmiky je napisao/la:da probamo sa dva "iznenađenja"
Haase-Seppi 1 2.45
Garcia Lopez-Istomin 2 2.15 wwin
finalisti zagrebačkog turnira a obzirom da se općenito finalisti znaju poskliznuti već u prvim kolima nakon igranih finala probati nešto ovako kao double i svaki posebno u singlu.
Ovo nizozemsko go.vno nikako ne volim, zadnjih nekoliko turnira igra jako lose, dok je Seppi u dobroj formi:
Zagreb finale
Australija 4.kolo, izbacio Federera u 3.
Doha polufinale
Svakako mi se vise svida od ovog drugog, to je neko moje misljenje, no vidjet cemo
Seppi - Hasse 1 @1,55
Garcia - Istomin over 9,5 @1,60
Monfils - Bautista over 9,5 @1,60
Isner - Dodig over 10,5 @1,90
7,53
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.