Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Nije bilo na ovom forumu ali zelio bih ipak da podijelim ovo sa vama...igrali mi neku igru i sad ispalo na mene da pitam druga i ja ga bezveze pitam haj brate nabroj mi kontinente...ostali mi govore a jesi mog'o sta lakse a ja kazem ma haj nema veze...kad drug poce nabrajati : 1. Europa 2. Afrika (nakon 20 sekundi) 3. Velika Britanija

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisam znao da se ti i DukeOfWellington poznajete.MortemHz je napisao/la:3. Velika Britanija
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Prevelika Britanija je više od kontinenta, to je El Dorado univerzuma, a i šire.
Dakle, to nisam bio ja.
Dakle, to nisam bio ja.
Evo da i ja podjelim nesto na brzaka, ne znam gdje bi drugoMortemHz je napisao/la:Nije bilo na ovom forumu ali zelio bih ipak da podijelim ovo sa vama...igrali mi neku igru i sad ispalo na mene da pitam druga i ja ga bezveze pitam haj brate nabroj mi kontinente...ostali mi govore a jesi mog'o sta lakse a ja kazem ma haj nema veze...kad drug poce nabrajati : 1. Europa 2. Afrika (nakon 20 sekundi) 3. Velika Britanija
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igrao ja sa drustvom onih asocijacija sa mobitelom i sad on treba da pogadja i pise na mobitelu bmx i ja mu govorim biciklo sa tri slova kaze on tricikl hahahhaha
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Virtu4l je napisao/la:Nisam znao da se ti i DukeOfWellington poznajete.MortemHz je napisao/la:3. Velika Britanija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@Duke nije pitar.Virtu4l je napisao/la:Nisam znao da se ti i DukeOfWellington poznajete.MortemHz je napisao/la:3. Velika Britanija
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Rooney88 je napisao/la: @Duke nije pitar.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nakon sto je Topnik napisao da je 9 godina u vezi
rishaaa je napisao/la:Puno bratetopnik1 je napisao/la:Marsal je napisao/la:Jarane mogu samo da kleknem na koljena i da ti ga oflautam, kakav brat![]()
![]()
Ma nije to toliko strasno
Bolje da si školovo kakvo dijete i to po novom ovom 9-to godišnjem
Veći je sevap
![]()
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Mouse je napisao/la:ulog : 20 KMMouse je napisao/la:Bayern - HSV 1
zicer dana
dobitak : 21.6 KM
tačnost : 1/1
Halvaluk u covjeka, treba mu doci na slatku 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ponovo prekucaliMarsal je napisao/la:bega_afc je napisao/la:BluesForever je napisao/la: Pa zato je izabrao Arsenal,jer tu je one man igrač,jedini koji se ističe od ostalih panjeva koje ima Arsenal,zato se nekima i čini da je bolji od Hazarda, isto sada da Hazard ode u Liverpool npr, gdje bi zabijao, asistirao ,najbolji je primjer Suarez iz Liverpoola prošle sezone, 90% golova je on dao, asistencija i šta sve ne, ili što je bio Bale u Tottenhamu, i baš takaav je slučaj i sa Alexisom kao i sa ovim pomenutim igračima,jednostavno oni su bili one man igrač, i večinom su i davali oni golove,asistirali...![]()
![]()
Cuj one man igrac
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BluesForever dajem ti dozvolu da mi oplodiš buduću ženu. Toliki si kralj da želim tvoje dijete![]()
![]()
![]()
one man igrač![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
@Virtu
Ovdje nam je kolega zabrljao, ne isčupasmo ga svi braca plavci.
Ovdje nam je kolega zabrljao, ne isčupasmo ga svi braca plavci.
Chelsea F.C.
One man igrac.
Zlatna kanta je dobila opasnu pljusku danas:
plavipatriota je napisao/la:svi papetoljubci su zasluzili nagradu "kontejner godine", da se svi potrpaju u njega!
calcio je jedan od najiritantnijih koji pišu po forumu, taj što napiše to ni on ne vjeruje u to!
virtual uvijek namjerno kontrira, ili se pravi pametan jer misli da sve zna o sportu jer zna statistike, pa mu je ispod časti da dijeli mišljenje sa većinom...
ovi ostali su klasični drkači na papeta, ali ova dvojica i haris Hiv Pozitivni su šljam foruma!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
milanist je napisao/la:Halvaluk u covjeka, treba mu doci na slatku
Cartman je napisao/la:One man igrac.![]()
plavipatriota je napisao/la:svi papetoljubci su zasluzili nagradu "kontejner godine", da se svi potrpaju u njega!
calcio je jedan od najiritantnijih koji pišu po forumu, taj što napiše to ni on ne vjeruje u to!
virtual uvijek namjerno kontrira, ili se pravi pametan jer misli da sve zna o sportu jer zna statistike, pa mu je ispod časti da dijeli mišljenje sa većinom...
ovi ostali su klasični drkači na papeta, ali ova dvojica i haris Hiv Pozitivni su šljam foruma!
DRUG NEBI TI PUNCA
- franklampard8
- Kontakt:
Nisam dugo nista bolje vidio.Guarin14 je napisao/la:Mouse je napisao/la:ulog : 20 KMMouse je napisao/la:Bayern - HSV 1
zicer dana
![]()
1946
Svi se smiju liku, a jedino on vikend zavrsio u plusu kakvom takvom hahhaGuarin14 je napisao/la:Mouse je napisao/la:ulog : 20 KMMouse je napisao/la:Bayern - HSV 1
zicer dana
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Za hrabrije PM1 , ulog 20 a dobitak 24Guarin14 je napisao/la:Mouse je napisao/la:ulog : 20 KMMouse je napisao/la:Bayern - HSV 1
zicer dana
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ovaj ako ovo skine nek predije seb nick u AllahNepročitan postPostao/la Marjan dana 17 feb 2015, 20:44
PSG-Chelsea-Chelsea ne daje gol @2,90
Costa daje gol @2,50
@7,25 na 5 dobitak 36,25
Shakhtar D.-Bayern M.-Shakhtar ne daje gol @1,90
Adriano L. (Sha-Bay) daje gol @4,00
Lewandowski R. daje gol @1,90
@14,44 na 22,88Km
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Giuseppe1, Muumii, napoleon72, nebeskasila, TefalTava i 26 gostiju.