BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
A lik ima 2 titule na jakim Futuresima prije sedmicu-dvije, nije uopste los igracesprit24 je napisao/la:ili je ovaj toliko los ili je nas dzumi okrenuo novu stranicu u karijeri i odlucio da ne nervira svoje vjerne navijace na forumu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Brejk odmah u drugom
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Pusti mu gem

ako se ne bude zayebavao moze on ovdje dobiti sa nulom
al sto mi je jos cudnije nema problema sa servom. A Damire drago sta ti se to desilo 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damire ne puščajVGS je napisao/la:Pusti mu gem![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Malo mi ga je zao jbg HAHAHAHAAHHA ma trpaj hebi mu majku uskur cio se na fjucersima
bravo damire
bravo damire
Trpanje 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
koji je ovaj lik na rang listi, jel vise voli igrati na zemlji ili na brzim podlogama???
340., nesto tako, solidan na svim podlogama, al' na zemlji najboljiesprit24 je napisao/la:koji je ovaj lik na rang listi, jel vise voli igrati na zemlji ili na brzim podlogama???
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima 32. godine, 376. na atp listi, ne znam gdje više voli igrat.esprit24 je napisao/la:koji je ovaj lik na rang listi, jel vise voli igrati na zemlji ili na brzim podlogama???
Uzeo game.
Samo nemoj se sad početi zaebavati i dobiven meč zakomplikovat
Znao sam
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 11 feb 2015, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To je naš Damir, ja se već bio zabrinuo da će ovo proći glatko i da ću 1h biti u krevetu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ocekujem sutra komentare... damire jeli te stid nisi mogo da ga dobijes 60 60 necu te vise nikad pratiti itd itd 
Počinje
Damire, pa samo jednom da se ne mucim kad pratim, bit' ce mi dosta za cijeli zivot
Damire, pa samo jednom da se ne mucim kad pratim, bit' ce mi dosta za cijeli zivot
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To neće moći da možeForster je napisao/la:Počinje![]()
![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: Odg: BiH Tenis
32Unofficialpage je napisao/la:Ima 32. godine, 376. na atp listi, ne znam gdje više voli igrat.esprit24 je napisao/la:koji je ovaj lik na rang listi, jel vise voli igrati na zemlji ili na brzim podlogama???
Uzeo game.
Samo nemoj se sad početi zaebavati i dobiven meč zakomplikovat
Znao sam
Pocinje Damir style sto se tice nerviranja i njegove zayebancije, Bog nek mi oprosti al nekad imam utisak da je umjesan u neku kladionicarsku mafiju
Ne brini majstore, odmah se pomiri sa činjenicom da će oscilacije trajati još minimalno dvije godine dok se ne stabilizuje na ATP nivou. Trenutno je to sasvim normalno za igrača njegovih karakteristikaesprit24 je napisao/la:32![]()
![]()
ja mislio ovo neka nadolazeca nada u tenisu
Pocinje Damir style sto se tice nerviranja i njegove zayebancije, Bog nek mi oprosti al nekad imam utisak da je umjesan u neku kladionicarsku mafiju
Za dvije godine ćemo se smijati ovome.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se, vjerovatno mi se to sve pomjesa jer osim nasih tenisera pratim i vrhunski tenis, pa su mi nelogicne stvari tipa kad Damir u prvom redu osvoji break pa ga ne moze odbraniti sto u muskom tenisu znaci neki kapital, ili prosle godine osvoji turnir u turskoj, i omda sledeci turnir ispada od igraca koji je daleko slabije rangiran od njega gdje je kvota na kladi na tog igraca 3,2 ili 4,0 pa mi to daje nekw sumnje :/Virtu4l je napisao/la:Ne brini majstore, odmah se pomiri sa činjenicom da će oscilacije trajati još minimalno dvije godine dok se ne stabilizuje na ATP nivou. Trenutno je to sasvim normalno za igrača njegovih karakteristikaesprit24 je napisao/la:32![]()
![]()
ja mislio ovo neka nadolazeca nada u tenisu
Pocinje Damir style sto se tice nerviranja i njegove zayebancije, Bog nek mi oprosti al nekad imam utisak da je umjesan u neku kladionicarsku mafiju![]()
Za dvije godine ćemo se smijati ovome.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma tako je, 6-0 / 6-4. Ovdje neka zelena šljaka, prvi put vidim ovakvu šljaku. Ovdje prenose sad ovaj meč
http://canalesdominicanosenvivo.com/cdn ... vo-online/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://canalesdominicanosenvivo.com/cdn ... vo-online/" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sve će to biti ok, nema zime za Damira na šljaci, vidjelo se to u meču protiv GGL.
Laku noć momčiluci

Laku noć momčiluci
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.