opel je napisao/la:Reusovo produženje nije razlog za euforiju i da se zaboravi na sve probleme koji i dalje ostaju, počev od pozicije na tabeli, neigranje u LP iduće sezone/vjerovatno/ promašaji sa pojačanjima, nedostatak individualnog kvaliteta itd. Ne treba zaboraviti da Reus nije htio potpisati prvi ugovor bez klauzule u vrijeme kada je BvB bio aktuelni prvak BL i osvajač kupa, a pristaje na ugovor bez klauzula sada kad je klub tamo gdje jeste. Da li tu ima nešto za što mi ne znamo, ostaje da vidimo, naravno da je bolje da je produžio, nego da je objavio odlazak, to bi bio udarac od kojeg bi se teško oporavili, pa makar otišao i sljedeće ljeto, barem neće za sitne pare.
Zar je vise bitno sta ce se desiti sa Reusom?on je pokazo kakav je covjek i koja je velicina,Nebi se ni sekudne sad ljutio da ode u neki drugi klub van Njemacke jer znam da bi ga morao svako plaiti masno da ga dovede.
Ako nista pokazao je koliko voli svoj grad i navijace,mene je kupio za sva vremena kada nam je najteze on povlaci rizican potez za sebe a vrhunski za sve nas navijace.