Prva liga, here I come
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
[youtube][/youtube]
Prva liga, here I come
Prva liga, here I come
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Inverse 8:0 Super Stars
Pogodio 2 puta u debiju. Kako igra Otelo na beku ja ne vjerujem, čovjek je Kolašinac.
Pogodio 2 puta u debiju. Kako igra Otelo na beku ja ne vjerujem, čovjek je Kolašinac.
Sto si me gledao, gledao si meNKMramor je napisao/la:Inverse 8:0 Super Stars
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I dalje tučemo nejač.U nedjelju borba za prvo mjesto s Talijanima.Nikad ih nismo dobili...dva puta po 0-0 i obje njihov golman igrač utakmice.
P.S.jeste primjetili kako arelinho ne pise vise s nama drugoligasima
Ko da vas je ostalo jos punoSiamoNoi je napisao/la:P.S.jeste primjetili kako arelinho ne pise vise s nama drugoligasima![]()
Posto si ti novi član prve lige očekujem uskoro da samo Mramor i ja pišemo
E baš si izabrao kad ćeš pobjeć u Partizan...par kola prije utakmice s Jadranom
E baš si izabrao kad ćeš pobjeć u Partizan...par kola prije utakmice s Jadranom
E moj Brajla zbog priče o tebi, ja tebe ostavi da ne budeš u offu, sreća dobro završilo po nas.
I ja se potajno nadam prvoj ligi od naredne sezone. Čak i reprezentaciji u dogledno vrijeme. A kako sam krenuo...SiamoNoi je napisao/la:Posto si ti novi član prve lige očekujem uskoro da samo Mramor i ja pišemo![]()
Ne znam da li si upratio, ali naša reprezentacija je na SP do 21 godine osvojilo drugo mjesto, iako smo bili mlađi od njih i mi igrali sa karakterima od 19 godina, dok su ostali uglavom bili od 20-21 godine.

Vidio sam, Španci nam složili lekciju u finalu ako se ne varam. 
- SimkeSamke
- Kontakt:
[quote="NKMramor"]Vidio sam, Španci nam složili lekciju u finalu ako se ne varam.
[/quote)
Ako zaboravimo na to da su stariji 180 treninga, 2 penala i bezbroj zvjezdica da , unistili su nas
Ako zaboravimo na to da su stariji 180 treninga, 2 penala i bezbroj zvjezdica da , unistili su nas
Nije to bila tolika razlika u rezultatu kolika je bila u jačini igrača. Ipak drugo mjesto odlično, pala Argentina Hrvatska, Francuska... Vidim i sa Špancima smo nešto ranije odigrali 0:0. 
Evo i sluzbeno :

Brajla cuvaj se

Brajla cuvaj se
Otelo je napisao/la:Evo i sluzbeno :
Brajla cuvaj se
hahahaha prije nego sto si ti dosao primili su 3,a sada kad si ti dosao bice 5Otelo je napisao/la:Evo i sluzbeno :
Brajla cuvaj se
Smijes se sad a kad ne dodjem na tekmu ESSF-a placesarelinho je napisao/la:hahahaha prije nego sto si ti dosao primili su 3,a sada kad si ti dosao bice 5Otelo je napisao/la:Evo i sluzbeno :
Brajla cuvaj se![]()
Odem u Tursku, propustim dvije tekme vi gubite od polubotova
@Otelo, pitaj Brajle kako su prošli u Srijedu. 
- SimkeSamke
- Kontakt:
BelminM23 je napisao/la:@Otelo, pitaj Brajle kako su prošli u Srijedu.
izdominirali
Prvo poluvrijeme ste trebali primiti barem tri gola, a u drugom mi isto tako, tako da je nekako najrealnije bilo da je završilo sa podjelom bodova.
Nego šta Pita izvodi u zadnjim minutama sa svojim nerezonskim šutevima ?
Nego šta Pita izvodi u zadnjim minutama sa svojim nerezonskim šutevima ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.