Daleko najgora sezona u njegovoj karijeri. A treba bit u najboljim godinama.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Jos nije odradio citavu utakmicu za City ove sezone u ligi.
Sedam puta startao i sedam puta zamjenjen. Isto toliko puta usao s klupe. Je li te barem stid moj Edine? 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sad kad na ljeto pređe u Espanjol sve će to ljepše izgledati....a naravno da ga treba biti stid njegovih vjernih navijača kao što si upravo ti. Pa ti i nisi jedini, trenucima kada su i Pape, i svi mediji (a ovaj portal, ono mašala) ga proglašavali izdajicom, neprijateljem reprezentacije,rušiteljem atmosfere, čovjekom koji je privatizovao reprezentaciju, čvrsto stali uz njega. I niste dali na njega.Cartman je napisao/la:Jos nije odradio citavu utakmicu za City ove sezone u ligi.Sedam puta startao i sedam puta zamjenjen. Isto toliko puta usao s klupe. Je li te barem stid moj Edine?
I treba da ga bude stid zbog takvih njegovih vjernih navijača....
nisam vikao al ono ponasanje fuj...gost je napisao/la:jes i ti vikao, Džeko napolje, Džeko napolje.......Buba00 je napisao/la:ja ga ne gledam jos od egipta u innsbrucku , do tad nijednu tekmu citya nisam propustio a bgm sve sam reportaze gledao na city onoj stranici. Ono bas ga pratio od tada samo Pjanke i Besica pratim otkad je u evertonu.Dzeko je glumac , misli da je faca mangup nek bude sebi nema frke al mene ne zanima. Milina gledati ovog Besica vjerujte mi opustim se a dzeko me samo nervira...
Dobra stara vremena, Safet udara šakom o sto, mediji mu daju podršku.......Edin i Spaha crne ovce......e,gdje odoše ta vremena, jah....
bahatost njegova , ufuranost mi se uopce ne svidja i to je to!! nek gleda ko hoce ..
Buba00 je napisao/la:
nisam vikao al ono ponasanje fuj...
bahatost njegova , ufuranost mi se uopce ne svidja i to je to!! nek gleda ko hoce ..
Koliko je dao golova u ligi ove sezone?
2Sheyi je napisao/la:Koliko je dao golova u ligi ove sezone?
Znači, Chris Smalling dao više golova od Džeke. 
Sheyi je napisao/la:Znači, Chris Smalling dao više golova od Džeke.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pricajte sta hocete ja imam osjecaj da je Amra kriva za njegovo ocajno stanje. Long distance relationship je njesra zesce, furati taj relationship i ujedno biti uspjesan napadac svjetskog kluba je malte ne nemoguce.
Mahmutovica pod hitno zvati u repku jer je trenutno nas najbolji napadac.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Lud je ako je vjeran Amrici pored Manchestera i Londona punih sponzorusa.Cepi1981 je napisao/la:Pricajte sta hocete ja imam osjecaj da je Amra kriva za njegovo ocajno stanje. Long distance relationship je njesra zesce, furati taj relationship i ujedno biti uspjesan napadac svjetskog kluba je malte ne nemoguce.
A ima i Sarajevo svojih aduta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nedostajala mi je ova atmosfera. Godinu dana smo je čekali i opet dočekali. Jedinstvo forumaša ( osim par zabludjelih ovčica) mediji na pravoj strani, u borbi za istinu i protiv rušitelja reprezentacije........jedino fali Pape, da onako mamićevski klepi šakom o sto i kaže neće meni niko reprezenatciju sastavljati.....a mi u horu za njim,tako je Papeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........
Eh, Pape, Pape .....sve je isto samo tebe nema
Eh, Pape, Pape .....sve je isto samo tebe nema
Edin je odigrao jedan dio drugog poluvremena, asistirao i nasao se u sansi da zabije ali nije. Naravno da je moglo bolje i da ocekujemo vise, ali praviti toliku dramu je ipak nepotrebno. Pogotovo pocinjati pricu o reprezentaciji i slicno tome je previse.
Imao je ove sezone dvije povrede i zato je na samo 2 gola. Inace bi to bilo bolje.
A da svakako Edin moze bolje, moze i mora bolje.
Imao je ove sezone dvije povrede i zato je na samo 2 gola. Inace bi to bilo bolje.
A da svakako Edin moze bolje, moze i mora bolje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sad je vijest i kad zabije na treningu:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko- ... /150212066" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko- ... /150212066" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali pazi naslova. Aha, u pocetni upada. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
nedaj se Edine mnogo radosti si mi donjeo u zivot a poraze smo bolovali zajedno