JA bi se oprostio od sporta da mi je ovo menadžer!uNbx je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Frajer se svađa ko zadnji seljak sa ljudima na nasoj stranici, pljuje Ibraka i ubjeđuje raju da je Piric Buffon za Deju i Plakala.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U komentarima ovog kratkog sazetka danasnje tekme.. Evo obrisao papak komentar, ali imam print svega sto je pisao.. hahahahaHead je napisao/la:Gdje je ovo, ne mogu da nadjem.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
stavi ovdje ili mi posalji u pp da vidim.joker90 je napisao/la:U komentarima ovog kratkog sazetka danasnje tekme.. Evo obrisao papak komentar, ali imam print svega sto je pisao.. hahahahaHead je napisao/la:Gdje je ovo, ne mogu da nadjem.
1946

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 12 feb 2015, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakav strucnjak je ovaj Husaric nevjerovatno, pa zar se ovo smece od covjeka mota oko naseg kluba 
Ovo ako je istina da je on menadzer od Okica meni se ne svidza sekunde
Ti si opet šampion !
Ja sam mu morao uci na profil da se uvjerim da je stvarno on, kontam fake profil pa ne moze lik biti ovako seljak. Kad ono fakat on.simon je napisao/la:Kakav strucnjak je ovaj Husaric nevjerovatno, pa zar se ovo smece od covjeka mota oko naseg kluba
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zaista zalosno. Sto je najgore, ovo je savjetnik i menadzer nekim mladim igracima, oni mu slijepo vjeruju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Posaljite svim portalima ove slike, pod obavezno!!!
Ovo ga mora kosatati!!!
Ovo ga mora kosatati!!!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ako je vjerovati TM-u onda laze kao pas;simon je napisao/la:Kakav strucnjak je ovaj Husaric nevjerovatno, pa zar se ovo smece od covjeka mota oko naseg kluba
http://www.transfermarkt.co.uk/sportman ... rater/2594" onclick="window.open(this.href);return false;
Bespotrebno mu bacate reklamu jer i losa reklama je reklama...
Dupetu, nasem djetetu nek je sretno... siguran sam da ce se nametnuti.. nedostajati hoce, decko je posteno igrao i borio se za sveti dres, ali imamo alternative.. Mihijevicu treba utakmica do evrope a takodjer i Kovacevicu... Dupe sretno i da Bog da se sreli negdje u evropi u grupnoj fazi na ljeto
Dupetu, nasem djetetu nek je sretno... siguran sam da ce se nametnuti.. nedostajati hoce, decko je posteno igrao i borio se za sveti dres, ali imamo alternative.. Mihijevicu treba utakmica do evrope a takodjer i Kovacevicu... Dupe sretno i da Bog da se sreli negdje u evropi u grupnoj fazi na ljeto
Numquam Desistemus!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma totalno...nego Miske jos nema klubEx1t je napisao/la:Bespotrebno mu bacate reklamu jer i losa reklama je reklama...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
BordoArmy88
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Ma totalno...nego Miske jos nema klubEx1t je napisao/la:Bespotrebno mu bacate reklamu jer i losa reklama je reklama...
Dupetu, nasem djetetu nek je sretno... siguran sam da ce se nametnuti.. nedostajati hoce, decko je posteno igrao i borio se za sveti dres, ali imamo alternative.. Mihijevicu treba utakmica do evrope a takodjer i Kovacevicu... Dupe sretno i da Bog da se sreli negdje u evropi u grupnoj fazi na ljeto![]()

Svasta, ovo je jedan teski amaterizam... I on nekom dodje kao menadzer. 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ne treba uopšte obraćati pažnju na ove likove poput Husarića, ja lično znam da je slične stavove i priću imao Ibraković ali je sad naš i neka nam donese titulu, ja ću ga najviše voliti na svijetu, sve u svrhu jednog cilja. Mi ćemo dovesti uskoro golmana, jer Kodro zahtijeva izričito da radi sa tri golmana, da ne ofiram javno ime, znaće se, pa će se ovakvi likovi ujesti za jezik 
Mosa RajvoSa
Dali se zna satnica utakmice u gradaccu samo ako dobijem slobodan dan na poslu imat cete podršku i iz srebrenika
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
https://****.com - Video Chat Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Dating Site Chat [/url]
Ibrakovic u danasnjem Avazu: dovest cemo golmana,pregovaramo sa 4 imena medju njima i sa Borjanom koji je jos uvijek u igri . Moguce da cemo golmana potpisati tokom boravka u Turskoj,dok stopera necemo doviditi izjavio je Ibrakovic.
Ne znam,ocito uprava misli da nam je neophodan jos samo kvalitetan golman ali ne i stoper,kojeg ce vjerovatno dovesti na ljeto. Rizik je to veliki,ipak napadamo oba trofeja u dmacoj ligi,odbrana je neiskusna i neuigrana,ali eto mozda to popravi taj novi golman koji treba doci!?
Ne znam,ocito uprava misli da nam je neophodan jos samo kvalitetan golman ali ne i stoper,kojeg ce vjerovatno dovesti na ljeto. Rizik je to veliki,ipak napadamo oba trofeja u dmacoj ligi,odbrana je neiskusna i neuigrana,ali eto mozda to popravi taj novi golman koji treba doci!?
To nije samo do uprave, to je stav i Kodre, on ne želi stopera, jer je naprosto zaljubljen u malog Mihojevića. Moj prijatelj je bio na tekmi u Turskoj sa Partizanom, kaže mu Meho da bi ga već sad mogao prodati u većinu španskih klubova, koji love takve talente, bilo je puno menađera na tekmi i svi su saglasni da ako se ovako sa njim bude radilo, biće više milijonski transfer, ako je on takvog mišljenja, zašto mi ne bi bilibosnas_ je napisao/la:Ibrakovic u danasnjem Avazu: dovest cemo golmana,pregovaramo sa 4 imena medju njima i sa Borjanom koji je jos uvijek u igri . Moguce da cemo golmana potpisati tokom boravka u Turskoj,dok stopera necemo doviditi izjavio je Ibrakovic.
Mosa RajvoSa
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Chony533, haklamas, skoJaa i 58 gostiju.