Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Chinaglia
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Chinaglia » 11 feb 2015, 22:38

crveni karton za Barryja i poraz :lol:

pa, bolje nije moglo :kafa:

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 11 feb 2015, 23:31

Chinaglia i Kimbo...

Niste me najbolje shvatili.
Ja ne kažem da on ne može unaprijediti svoju ofanzivnu igru, baš naprotiv, mislim da tu ima barem još 20% neiskorištenog potencijala, a još je mlad tako da...
Samo kažem da se ne bi trebao odricati onoga što ga najviše krasi, a to su požrtvovanost, sjajni klizeći startovi i agresivnost generalno.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 feb 2015, 23:47

moj post nije bio replika upućena tebi, tek sad sam vidio tvoj post, kad si me spomenuo :D

moj post je bio odgovor forumašu iznad mene, koji je rekao da Bešić ne treba ništa mijenjat' u svojoj igri (valjda samo da ostane posvećen defanzivi, barem sam tako shvatio), pa sam napisao da on u sebi ima mnogo više od samo defanzive i da na tome treba radit', postao bi bolji igrač, univerzalniji, samim tim i poželjniji :D

a slažem se, te stvari koje ga krase (požrtvovanost, agresivnost, klizeći startovi) će uvijek bit' dio njega i njegove igre u defanzivi, a već je primjetno da mu je sugerisano da ne radi često klizeće startove, nego da to radi kad baš misli da treba, tj. da koristi mozak, a ne da uklizuje svaki put kad može, a ne mora :thumbup:

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 11 feb 2015, 23:49

Apsolutno se slažem drug, ne bi više imao šta dodati na ovo :thumbup:

Naš Mume :bow: :bow:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 12 feb 2015, 07:19

NeverGiveUp je napisao/la:sjajni klizeći startovi i agresivnost generalno.
Koliko su sjajni klizeci startovi govori da gotovo svaku tekmu dobije zuti karton(I to u Engleskoj :clap: ). Pa jbt, otvorim livescore u 10-oj minuti lik je pozutio :facepalm:

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 12 feb 2015, 07:36

krmpotich je napisao/la:
Koliko su sjajni klizeci startovi govori da gotovo svaku tekmu dobije zuti karton(I to u Engleskoj :clap: ). Pa jbt, otvorim livescore u 10-oj minuti lik je pozutio :facepalm:
Prosli zuti i jucerasnji su bez razloga
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 12 feb 2015, 08:37

krmpotich je napisao/la:

Gledaš li tekme kada igra i zbog čega je u zadnje vrijeme dobivao ž.kartone ili me samo handriš ? :mrgreen: :mrgreen:

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 12 feb 2015, 08:54

NeverGiveUp je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:

Gledaš li tekme kada igra i zbog čega je u zadnje vrijeme dobivao ž.kartone ili me samo handriš ? :mrgreen: :mrgreen:
Vidis da ne prati, da je livescore statističar :D

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 12 feb 2015, 09:12

mchadesh je napisao/la: Vidis da ne prati, da je livescore statističar :D
Sinoc zbog posla nisam gledao. Jutros i vidim da i nije bas za zutog. Ali da hitno mora poraditi na glavi to je sigurno. Pa onaj start protiv šitija kada je direktno(sa ledja) pocijepao igraca sa loptom je direktni crveni karton. Jos lupa po zemlji, kao nije faul :facepalm: Ima predispozicije za odlicnog box to box igraca, ali da mora stati na papucicu gasa-mora :thumbup:

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Muhamed Bešić

Post Postao/la Goalgetter » 12 feb 2015, 09:17

Malo je premotivisan svaku utakmicu, tako i ulazi u duele. Jeste da ono juce nije za zutog, ali su ovo dosta neiskusni startovi, nije bila nikakva kontra niti ista, zaletio se prema Hazardu a ovaj samo ceka ovakve situacije...

Samo iskustvo, sto vise utakmica u nogama, i neka radi jos na odredjenim segmentima (u sto ne sumnjam da hoce) i izrasce u jednog sjajnog veznjaka. Volio bih i da se dosta vise ukljucuje u ofanzivu, vidi se da zna, ali jos je sto se tice toga pod rucnom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 feb 2015, 09:24

Upravo zato će i uspjeti u Engleskoj, za dvije godine će moći da bira klub.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 feb 2015, 09:25

Virtu4l je napisao/la:Upravo zato će i uspjeti u Engleskoj, za dvije godine će moći da bira klub.
Samo da ga zaobidju povrede, ostalih prepreka mu nema.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 12 feb 2015, 09:30

Goalgetter je napisao/la:Malo je premotivisan svaku utakmicu, tako i ulazi u duele. Jeste da ono juce nije za zutog, ali su ovo dosta neiskusni startovi, nije bila nikakva kontra niti ista, zaletio se prema Hazardu a ovaj samo ceka ovakve situacije...

Samo iskustvo, sto vise utakmica u nogama, i neka radi jos na odredjenim segmentima (u sto ne sumnjam da hoce) i izrasce u jednog sjajnog veznjaka. Volio bih i da se dosta vise ukljucuje u ofanzivu, vidi se da zna, ali jos je sto se tice toga pod rucnom.

start je bio za žuti karton,Bešić je zakasnio sa startom ali je fenomenalno odigrao ostatak prvog poluvremena...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 feb 2015, 12:15

eh j*ebiga sa sada, da je agresivan i borben a da ne dobiva zute i crvene kartone :kafa:
Neka njega ovakvog kakav je, on ima onaj pobijednicki mentalitet kao Nurkic u kosarci. Sa iskustvom i vremenom ce biti manje javni opomena, jer kad izgradis jedan autoritet onda se to cijeni!!! :bih: :bih:

Nama takav igrac treba, jednostavno lud!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 12 feb 2015, 12:22

Besic je upravo igrac kakav nam je trebao u reprezentaciji. Rahimic je bio dobar, ali kada je igrao za reprezentaciju vec je bio u godinama. Mume je vec sada jako dobar igrac, a najbolje od njega tek slijedi. Defanziva nije problem, jer tu radi odlican posao. Treba mu utakmica da dobije na samopouzdanju i da polako krene igrati i prema naprijed. Ima dobar osjecaj za pas i vjerujem da ce u Evertonu traziti od njega da to sto vise koristi.

Zelja mi je da u barem jednoj utakmici reprezentacije on bude kapiten :) Mislim da bi i Begovic cijelo vrijeme trcao gore-dole po svom sesnaestercu :)

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 12 feb 2015, 12:51

Besic je bio jucer najbolji igrac Evertona u 1.poluvremenu,odradio je bez greske,Hazarda je najteze cuvat na svijetu sigurno,al opet je promjeno stranu da pobjegne od Besica,bilo mi je zao sto je izaso na poluvremenu al mozda i bolje sad Berija nema 2 il 3 utakmice konacno moze igrat svoju poziciju

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 feb 2015, 12:55

Po meni nije odigrao nista posebno, par puta ga pretrcase vrlo lako, vjerovatno jer je morao pod rucnom igrati zbog ranog zutog. Doduse nije lako Evertonu igrati protiv Chelsea, na svakoj poziciji su slabiji a nisu ni u nekoj formi.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 feb 2015, 16:36

Nova cijena na Transfermarkt: Sa 4.000.000 € na 5.000.000 € :bih:

Btw. evo i jedna statistika gdje je prvi vrhu (ne cudi me):
slika

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 12 feb 2015, 17:20

Odigrao 17 utakmica ove sezone, a vjervatno ce do kraja doci blizu 30. Cijena varira, al' gledajuci poziciju, formu, ligu te pomenutu minutazu, da ga Everton kojim slucajem prodaje na ljeto, mogli bi uzeti i do 10 mil. funti.
- Ed Woodward for Prime Minister !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 feb 2015, 17:48

Ni o kakvoj prodaji ne može biti čak ni pisane riječi. On je igrač koji se još privikava na čitav sistem. Gladan je znanja, ima fantastičan mentalitet, uvijek želi više, uvijek ide na pobjedu. Cjelokupan dojam je oduševio plavi dio L'poola, a struka je više svijesna od fanova koga ima među svojim redovima.

Sama činjenica da je u prvoj sezoni uspio odigrati toliki broj mečeva govori o nevjerovatnom potencijalu. Na njemu je da ostane kakav jeste, da se nada što dužem ostanku RM-a na klupi Tofeesa, i imati ćemo nevjerovatnog igrača u bližoj budućnosti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.