imal se gdje pogledat taj gol ???slani grad je napisao/la:al kakav je frajer evrogo zabioomerbavarac je napisao/la:Joguncic=Van Buyten.![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slani grad
- Kontakt:
sutra na onom smijesnom BHSPORTU samo..mislim..inace i Bekic mali je odlicnu utakmicu odigrao....ostali..tako-tako..zvijezda je imala 2 dobre sanse na 2-1 i nije ih iskoristila.. drugo poluvrijeme mnogo bolje od prvog...nasa seija teskih utakmica se nastavlja vecu subotu i ovaj bod nece nista znaciti ako zrinjski ne dobijemo..harry_90 je napisao/la:imal se gdje pogledat taj gol ???slani grad je napisao/la:al kakav je frajer evrogo zabioomerbavarac je napisao/la:Joguncic=Van Buyten.![]()
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Sa Zrinjskim ce biti posebna tekma

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovaj bod ce pokazati svoju pravu vrijednost tek ako se dobije Zrinjski. U suprotnom, ulazimo u ogromne probleme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zrinjski sad dobio Borca,mi ih moramo uzeti kako znamo i umijemo,bez 3 boda utakmica ce biti katastrofa.
Hehe, stvarno Jogunčuću treba skinuti kapu, još jednom velim ;
Sad, sta je bilo, bilo je, uzeli smo Zvijezdi bod i ja želim i Zvijezdi sreću u borbi za opstanak jer će joj trebati. Mi sada igramo protiv Zrinjskog, koji je vrlo neugodan rival na Tušnju u zadnje vrijeme. Istina, prošle sezone smo ga dobili golovima Mešića i Okanovića, ali je i nama Staniša Nikolić zabio za 1:1, kasnije smo proigrali i poveli ponovo. Makar da bude i 1:0, samo je važno da pobjedimo, iako, mislim da će ovo biti utakmica sa puno golova.
Sad, sta je bilo, bilo je, uzeli smo Zvijezdi bod i ja želim i Zvijezdi sreću u borbi za opstanak jer će joj trebati. Mi sada igramo protiv Zrinjskog, koji je vrlo neugodan rival na Tušnju u zadnje vrijeme. Istina, prošle sezone smo ga dobili golovima Mešića i Okanovića, ali je i nama Staniša Nikolić zabio za 1:1, kasnije smo proigrali i poveli ponovo. Makar da bude i 1:0, samo je važno da pobjedimo, iako, mislim da će ovo biti utakmica sa puno golova.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Evo brate, gradi se pomalo. Sjeverna tribina je u izgradnji, napreduje se uglavnom, betoniraju se mjesta predviđena za sjedenje navijača, to je skoro gotovo. Onda, kada se taj dio završi, počeće se još uređivati, postavljati stolice, krov itd...chiaretto je napisao/la:Tuzlaci, dokle je Tušanj sa izgradnjom?
Spammer
- Probisvjet
- Kontakt:
Tribine i krov na tribinama je iz jednog dijela, tako da kada bude tribina zavrsena mora biti i krov.chiaretto je napisao/la:Auu, mislim da se rano prica o krovu, kolko znam eto i iz tvoje priče tek se tribine grade, al nekako sporo, al hajd nek se gura!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Stavite jos tih 12 blokova i malu ogradu i tu smjestite navijace....ha ja 
A C A B !
- slani grad
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Stavite jos tih 12 blokova i malu ogradu i tu smjestite navijace....ha ja
popadace navijaci,cekaj ba dok se sve zavrsi,pa da se poslije ne zale gostujuci navijaci,jer stavis ih na tribine odmah bely,ovako naredne sezone kad se naprave tribine da ih ugostimo na nivouEmir_ZENICA je napisao/la:Stavite jos tih 12 blokova i malu ogradu i tu smjestite navijace....ha ja
- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:popadace navijaci,cekaj ba dok se sve zavrsi,pa da se poslije ne zale gostujuci navijaci,jer stavis ih na tribine odmah bely,ovako naredne sezone kad se naprave tribine da ih ugostimo na nivouEmir_ZENICA je napisao/la:Stavite jos tih 12 blokova i malu ogradu i tu smjestite navijace....ha ja
sto da nebi oni dobili sjevernu tribinu? ... opet ce oni na A ili D ako bog da.Kad se sve zavrsi postojace uslovi da udju na D tribinu, a ne kao sad preko blata, blokova, armatura dok se gradi sjeverna tribina
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa normalno kad se tribina napravi ide nama,ovi kontali da ce njih smjestit na novu tribinuSaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:popadace navijaci,cekaj ba dok se sve zavrsi,pa da se poslije ne zale gostujuci navijaci,jer stavis ih na tribine odmah bely,ovako naredne sezone kad se naprave tribine da ih ugostimo na nivouEmir_ZENICA je napisao/la:Stavite jos tih 12 blokova i malu ogradu i tu smjestite navijace....ha ja
sto da nebi oni dobili sjevernu tribinu? ... opet ce oni na A ili D ako bog da.Kad se sve zavrsi postojace uslovi da udju na D tribinu, a ne kao sad preko blata, blokova, armatura dok se gradi sjeverna tribina
Predlog Glavasu protiv Zrinjskog stavi Joguncica u napad covjek je rodjen za napadaca 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ne brini se bice,ako ne krene dobro,eto Jogija u napad da zakuca glavomTaRgEt_ je napisao/la:Predlog Glavasu protiv Zrinjskog stavi Joguncica u napad covjek je rodjen za napadaca
Reče mi stara danas umro fudbaler bivsi fudbaler Slobode Gena ima li neko informacija kakvih o tome
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- slani grad
- Kontakt:
mislim da je sljedece kolo mozda i jedno od najbitnijih sto se nas tice iako mozda ne izgleda tako na prvi pogled..naime...laktasi putuju u travnik a mi kuci igramo sa zrinjskim...ukoliko bi mi mlatnuli zrinjski a travnik otreso laktase mi bi im pobjegli za BIH uslove velikih 6 bodova...posto se modrica vec lagano pakuje gledam raspored laktasa u gostima...idu zelji,leotaru,sirokom i zrinjskom..cak i ako im leotar dadne bodove u trebinju morali bi da bi se spasili pobijediti jos nekoga na strani a to ce tesko ic s obzirom gdje gostuju..zato i mislim da im je jedina sansa da uzmu travnik i tako ostanu u trci...mada..vidjet cemo 
slani grad je napisao/la:mislim da je sljedece kolo mozda i jedno od najbitnijih sto se nas tice iako mozda ne izgleda tako na prvi pogled..naime...laktasi putuju u travnik a mi kuci igramo sa zrinjskim...ukoliko bi mi mlatnuli zrinjski a travnik otreso laktase mi bi im pobjegli za BIH uslove velikih 6 bodova...posto se modrica vec lagano pakuje gledam raspored laktasa u gostima...idu zelji,leotaru,sirokom i zrinjskom..cak i ako im leotar dadne bodove u trebinju morali bi da bi se spasili pobijediti jos nekoga na strani a to ce tesko ic s obzirom gdje gostuju..zato i mislim da im je jedina sansa da uzmu travnik i tako ostanu u trci...mada..vidjet cemo
ovo sve stoji ali sa pred uslovom da ni vi nekiksate ni jednu kuci...a ne znam ko vam sve dolazi sem nas???...u glavnom puno srece u nastavku i navijam da ostanete....kaki tamo neki laktasi
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- slani grad
- Kontakt:
ma i mi imamo tezak raspored..dolazite vi,borac,zrinjski,velez,travnik a idemo slaviji,rudaru,olimpiku i modrici...j.e.b.o.t.e pa duplo laksi raspored na strani19TM87 je napisao/la:slani grad je napisao/la:mislim da je sljedece kolo mozda i jedno od najbitnijih sto se nas tice iako mozda ne izgleda tako na prvi pogled..naime...laktasi putuju u travnik a mi kuci igramo sa zrinjskim...ukoliko bi mi mlatnuli zrinjski a travnik otreso laktase mi bi im pobjegli za BIH uslove velikih 6 bodova...posto se modrica vec lagano pakuje gledam raspored laktasa u gostima...idu zelji,leotaru,sirokom i zrinjskom..cak i ako im leotar dadne bodove u trebinju morali bi da bi se spasili pobijediti jos nekoga na strani a to ce tesko ic s obzirom gdje gostuju..zato i mislim da im je jedina sansa da uzmu travnik i tako ostanu u trci...mada..vidjet cemo
ovo sve stoji ali sa pred uslovom da ni vi nekiksate ni jednu kuci...a ne znam ko vam sve dolazi sem nas???...u glavnom puno srece u nastavku i navijam da ostanete....kaki tamo neki laktasi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.