FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel mi Ko moze rec jel azmir ima cilj evropu sad za ovu 2015/2016 ili 2016/2017
ma za ovu sezonu,mi cemo pobjediti 15 utakmica zaredom,a svi redom,zrinjski siroki,zeljo,olimpic na celu sa sarajevom utrkivati se ko ce vise izgubiti i kiksat..dzekooooTz je napisao/la:Jel mi Ko moze rec jel azmir ima cilj evropu sad za ovu 2015/2016 ili 2016/2017
dovoljno je vidjeti bodovnu razliku,da progutas to pitanje
izvini nasarkazmu,moram malo.
sledecu sezonu je reko da jurisa medju prve tri,ili kup.to znaciljeto 2016 da docekamo u evropi
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
hljebe i BozedzekooooTz je napisao/la:Jel mi Ko moze rec jel azmir ima cilj evropu sad za ovu 2015/2016 ili 2016/2017
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Azmir je rekao "Sloboda u Euro takmičenjima u 2017g" , što znači naredne sezone 2015/2016 idemo u gornji dio tabele (nakon te sezone bi se liga trebala skratiti, tj. ispast će više ekipa) u sezoni 2016/2017 napadamo sami vrh tabele ili kup kako bi igrali u Europska pretkola pred početak sezone 2017/2018.
Eto tako sam ja skontao i tako mi i dođe nekako "realno" kako Azmir radi.
Eto tako sam ja skontao i tako mi i dođe nekako "realno" kako Azmir radi.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
procitaj jbt malo napisao sám za ovu mislio sám na 2015/2016 a ne na sad ovu polusezonusolinas je napisao/la:ma za ovu sezonu,mi cemo pobjediti 15 utakmica zaredom,a svi redom,zrinjski siroki,zeljo,olimpic na celu sa sarajevom utrkivati se ko ce vise izgubiti i kiksat..dzekooooTz je napisao/la:Jel mi Ko moze rec jel azmir ima cilj evropu sad za ovu 2015/2016 ili 2016/2017![]()
![]()
dovoljno je vidjeti bodovnu razliku,da progutas to pitanje![]()
izvini nasarkazmu,moram malo.![]()
sledecu sezonu je reko da jurisa medju prve tri,ili kup.to znaciljeto 2016 da docekamo u evropi
i jasam mrtav ozbiljan,pobjedis sve utakmice,olimpic,velez i zeljo nedobiju licencu,i idemooo
kada je mogo siroki sa devetog,mozemo i mi sa 5,6 mjesta
kada je mogo siroki sa devetog,mozemo i mi sa 5,6 mjesta
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Sta sam lose napisostaragarda je napisao/la:hljebe i BozedzekooooTz je napisao/la:Jel mi Ko moze rec jel azmir ima cilj evropu sad za ovu 2015/2016 ili 2016/2017![]()
....ti ono bas pratis Slobodu,jel da
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Na na na na na na na na Liga šampiona 
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
i ne kontate sta je covjek pitao a ismijavate ga, ovo je sezona 2014/2015 a sljedeca je 2015/2016 tako da je ocito da covjek nije pitao da li ovu sezonu napadamo evropu nego za sljedecu. citajte pa ismijavajte 
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
dzekooooTz
- Kontakt:
HVALAcrvenocrnitz je napisao/la:i ne kontate sta je covjek pitao a ismijavate ga, ovo je sezona 2014/2015 a sljedeca je 2015/2016 tako da je ocito da covjek nije pitao da li ovu sezonu napadamo evropu nego za sljedecu. citajte pa ismijavajte
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Slobodina ekspedicija od 20 fudbalera i tri golmana, ponovo se skrasila u Međugorju. Tuzlaci su još jutros krenuli ka ovom odredištu i stigli su oko 15.sati.Nakon što su se smjestili, trener Husref Musemić je odmah izveo svoje igrače na teren i odrađen je trening.
Svaka minuta je bitna,pogotovo što se Sloboda ponovo bori za opstanak.zato i ne čudi što je Musemić odmah po dolasku "postrojio" svioje trupe i izvršen je trening.Za razliku od prvog boravka u Međugorju, reduciran je spisak igrača i više nema Adina Džafića, Mirnesa Selamovića i Esmira Ahmetovića, koji je trebao biti pojačanje.
U Međugorju će sada uslijediti uigravanje ekipe i struka će tražiti najbolju postavu.
O okviru novog boravka u Hercegovini, zakazane su i tri nove provjere.Već u petak Tuzlaci će odigrati utakmicu protiv sarajevskog Željezničara, za 21. je planirana generalka protiv Sarajeva,a između ova dva termina, Sloboda će odmejriti snage sa Ljubuškim.
znaci i ahmetovic aut... 
Thranduil ti je tacno odgovorio, sledeca sezona je borba za "ligu 12" ako se sad na proljece u NSBiH izglasa "liga12" za sezonu 2016/17.dzekooooTz je napisao/la:Jel mi Ko moze rec jel azmir ima cilj evropu sad za ovu 2015/2016 ili 2016/2017
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Top...HVALA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ekstra
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ima tu još malo da se "raducka" ali to je to u suštini 
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Treba stranicu prilagoditi i mobilnim uredjajima sa androidima, napraviti m.fksloboda.ba ili mpzda cak izraditi aplikaciju 
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Da se razumijemo Esmir Ahmetovic je out, a Mersudin Ahmetovic (napadac, čupavisolinas je napisao/la:znaci i ahmetovic aut...
NYKnicks Fan
kad si pitao, onda da i odgovorim, bez ljutnje, ok?
ne čini mi se kao veći upgrade u odnosu na prijašnji izgled sajta, pogotovo mi se ne sviđa što je stranica više u crnom, nego u crvenom fazonu, dakle, treba bit' obrnuto, da crvena boja dominira, također mi se ne sviđa što ima dosta nekakvih linija, što je apsolutno bespotrebno, pogotovo ovamo gdje su rezultati, onoliko linija izgleda katastrofalno, tako da su aposlutno suvišne!
ako smijem sugerisat' neke promjene, onda bih volio da to budu sljedeće:
- da se uklone te bespotrebne linije kod rezultata
- podloga gdje stoje grb i natpis FK Sloboda Tuzla, da bude crvena, ne crna
- ili da ta podloga ostane crna, a da se podloga kod rezultata promijeni sa crne na crvenuđ
dakle, te podloge i linije meni bodu oči i nikako mi se ne sviđa, ostatak sajta je super i sve pohvale za trud
P.S. ako će me neko napast' kako momi rade volonterski, ovo ono, nemojte, živi bili
kad si pitao, onda da i odgovorim, bez ljutnje, ok?
ne čini mi se kao veći upgrade u odnosu na prijašnji izgled sajta, pogotovo mi se ne sviđa što je stranica više u crnom, nego u crvenom fazonu, dakle, treba bit' obrnuto, da crvena boja dominira, također mi se ne sviđa što ima dosta nekakvih linija, što je apsolutno bespotrebno, pogotovo ovamo gdje su rezultati, onoliko linija izgleda katastrofalno, tako da su aposlutno suvišne!
ako smijem sugerisat' neke promjene, onda bih volio da to budu sljedeće:
- da se uklone te bespotrebne linije kod rezultata
- podloga gdje stoje grb i natpis FK Sloboda Tuzla, da bude crvena, ne crna
- ili da ta podloga ostane crna, a da se podloga kod rezultata promijeni sa crne na crvenuđ
dakle, te podloge i linije meni bodu oči i nikako mi se ne sviđa, ostatak sajta je super i sve pohvale za trud
P.S. ako će me neko napast' kako momi rade volonterski, ovo ono, nemojte, živi bili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.