KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

44Bertans
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la 44Bertans » 10 feb 2015, 13:55

slika

Neke stvari novcem se ne mogu kupiti. :clap:

[youtube][/youtube]
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2015, 14:17

kad 20000 retarda vjeruje da navija zvezdu a ne fmp dozvolices i nama dragi @ppppp da vjerujemo u ljubav prema klubu... retardacija nije patent cigana majka mu stara
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 10 feb 2015, 14:54

44Bertans je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Kad imas ovakvu atmosveru pola posla je odradeno :D
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 10 feb 2015, 15:48

DANTES je napisao/la:kad 20000 retarda vjeruje da navija zvezdu a ne fmp dozvolices i nama dragi @ppppp da vjerujemo u ljubav prema klubu... retardacija nije patent cigana majka mu stara
Prvo,nemoj da vrijeđaš.ja sam u svom postu napisao ako...
Drugo,i ja i ti znamo da to nije 20000 nego 2/3 naroda kome pripadamo i ja i ti.
Treće,ukoliko želiš da te malo edukujem javi se poslaću ti par tekstova gdje se jasno vidi da je to jedna i jedina CZ
Četvrto,manje gledaj onog bolesnika sa rupom za žetone sa SOS-a,uključi mozak
Peto,nećemo više o ovome(može na pp),tema je jsdp Aleksandrovac/BG/ZG...đavo će ga znati odakle :mrgreen:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 feb 2015, 16:20

ppppp je napisao/la:
DANTES je napisao/la:kad 20000 retarda vjeruje da navija zvezdu a ne fmp dozvolices i nama dragi @ppppp da vjerujemo u ljubav prema klubu... retardacija nije patent cigana majka mu stara
Drugo,i ja i ti znamo da to nije 20000 nego 2/3 naroda kome pripadamo i ja i ti.
Treće,ukoliko želiš da te malo edukujem javi se poslaću ti par tekstova gdje se jasno vidi da je to jedna i jedina CZ
Peto,nećemo više o ovome(može na pp),tema je jsdp Aleksandrovac/BG/ZG...đavo će ga znati odakle :mrgreen:
[youtube][/youtube]

:lolno:
1946

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2015, 17:06

ppppp je napisao/la:
i ja sam napisao kad
mogu i ja tebi da saljem slike, dokumente, ali zaboli mi za vas mozete se zvati Udruzenje svedjanki, jer sam rekao kad...
sad jesmo li iste nacionalnosti ne znam. ne razumijem turski
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 feb 2015, 19:10

Pazite na rječnik otišli ste predaleko
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 11 feb 2015, 13:29

$: " ' $ & $ " " ?, " $ не & ? "!

$ " " $ " " у " " по 15-20 поена, & & " $ " " " & у " $, " црно-? " га вероватно на " ? $ & $ " " $. & га „'“ &.

$ " 20-$ " Нанта $ не " ? " & ? " " $ & ? " & " " $. ?, " његов $ потез је " ", ' се пева, о ' се праве $ $ ?...

- Овај $ " је " на & " је ? ' Пеђа ". Он је ? $ ', ? га ја " $ – " $ " осврт на $ у & се он " са „" '“ ? ' за ' у првој " ".

", " ? ¥ на & вероватно не " " ? $ је $ пружао " & је $ " ?. " $, ? $ ? $ $ % је ту. " је " ¥ " ", све се ? ?.

- " је $ ' " % ". ? ' $ " ову " $ " $, $ $ основне ". % ' $ " % ".

$ " ", & % је " ? " &, $ " " ?.

- " $ ?, & %. " $ ' потпуна супротност $ ", он је & " – ' се $ " "... – А " је & простор, % " $. " " свој ?, ? " " ' ту $ $ оно % ' тренер &. & ' " ? $ " " " " ? ?.

' је $ Француз - $. " је $ је ¥ $ " % га је $ " ".

- ? је у ?, тога ' свестан. ' ? $ ' ", а за то је & $. $ је ' / $ ' у " $. $ се ујутру " $ на посао " % ' " $ у " за ?-оф " % / $.

?, " ? & у ' $ сезоне...

- ? је ' %. ' $ су се " " " ? &, ? су све ' ? уз нас. " јесте " на % ", ? је овај & сезоне " % " $ тога.

& ВЕЗА &

$ је у & са " " су ' ? пут $ " – ' " ?.

- Са ? ¥ " о ' % ' се $, & се $ -. Са ' ' се ¥ % $ је " &. ' %, то је & веза & - & ".

" ? ? " " $. $ " " је у првој " на & провео 32 ", на $ 22, ? ¥ &, ? $ је $ $ тога $ у $ $ $ ? у "... ?, $ $ $ ".

- - се ' /, " то % не & у $ " на ". ' & $, $ $ " $. ' је " ?, $ ?.

Уз $ & " $ " " " ' не ? се & ? ".

- ' ја & ", ? $ ' % " у ' не %, % $ $ " ¥. " $ " &. " са " $ " ?.

? " ? $ " ? $ " & $ & " " $.

- " ' то, & у " ". ? " је ' % " $ ' се $ % ' " о " & " се " ' на терен " ". ?, " " $ " ? ?, & не ". Па " ? је ? " $ 6500 $. То је невероватно. ? " – $ је " Француз на & је $ $ на терену " за поверење.
sportski žurnal
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 11 feb 2015, 19:42

Đorđe Gagić u Gazijantepu
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=957262" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko bi reko da ovi stoje iza ove ujdurme... :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 feb 2015, 13:08

ppppp je napisao/la:Đorđe Gagić u Gazijantepu
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=957262" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko bi reko da ovi stoje iza ove ujdurme... :mrgreen:
ko bi rek'o ko bi li se nad'o
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 12 feb 2015, 13:27

Neki bi trebali i da se izvinu na ovoj temi... :oops: :roll:
Priče o 10 neisplaćenih plata, priče o tome da neko godinu nije dobio pare.... da preživljava. :puke:

Bavimo se realnošću. Đumić još uvijek nije registrovan, vjerovatno se čeka Aleks, e sad to ne znači da će i pojačati Partizan.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 feb 2015, 14:45

Vidjećemo... treba nam i 4 i 1
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 12 feb 2015, 16:35

"Obaveštavamo javnost da zvanični razgovori između kluba i našeg bivšeg igrača Aleksandra Marića nisu dali pozitivan rezultat i on neće nastaviti svoju karijeru u Partizanu.
Aleksu želimo sve najbolje u daljoj profesionalnoj karijeri. "

Sa klupskog sajta od prije nekoliko minuta.
Mens sana in corpore sano.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 feb 2015, 16:40

44Bertans je napisao/la:Neki bi trebali i da se izvinu na ovoj temi... :oops: :roll:
Priče o 10 neisplaćenih plata, priče o tome da neko godinu nije dobio pare.... da preživljava. :puke:

Bavimo se realnošću. Đumić još uvijek nije registrovan, vjerovatno se čeka Aleks, e sad to ne znači da će i pojačati Partizan.
Ko bi to trebalo da se izvine, @44Botans :?:

Josh jedan u nizu majmunisanja Svinjokija, koje ti brzhe-bolje tumachish kao da si na vezi sa Tegeltijom. Bash chudno. :kafa:

Inache, evo ti malo kvalitetnog humora, kao komentar na vest da Maric ne potpisuje za KKP:
Dule: Moze u pola bureka do kraja sezone i besplatni casovi lepog ponasanja?

Maric: Ceo burek bez casova!

Dule: Pola

Maric: CEO!

Dule: Srecno u nastavku karijere izdajico!
:tokralju: :rol:
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 12 feb 2015, 22:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 feb 2015, 20:45

Razgovor je vjerovatno i išao tako. Šteta, ali idemo dalje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 12 feb 2015, 23:03

Đumić jos nije registrovan,ali nakon ovog odbijanja Marica to ce se desiti sutra/prekosutra.Citao sam negdje da se je zvezda ukljucila u borbu za Marica,mada ne vjerujem u te price (nije toliki izdajnik :D )
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 feb 2015, 02:07

MaGiCa je napisao/la:
44Bertans je napisao/la:Neki bi trebali i da se izvinu na ovoj temi... :oops: :roll:

Josh jedan u nizu majmunisanja Svinjokija, koje ti brzhe-bolje tumachish kao da si na vezi sa Tegeltijom. Bash chudno. :kafa:

Inache, evo ti malo kvalitetnog humora, kao komentar na vest da Maric ne potpisuje za KKP:
Dule: Moze u pola bureka do kraja sezone i besplatni casovi lepog ponasanja?

Maric: Ceo burek bez casova!

Dule: Pola

Maric: CEO!

Dule: Srecno u nastavku karijere izdajico!
:tokralju: :rol:

e sad pošto vi srbijanci burekom zovete i sirnicu, možda je sve to izgubljenost u prevodu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 13 feb 2015, 10:45

Svi oni koji su na ovoj temi govorili o 10 neisplaćenih plata, potom 8 neisplaćenih, tome da Gagić nije primio dinara od početka sezone i slične budalaštine. Ljudski je izvinuti se.

Što se ostalog tiče super je da ti smeta Tegeltija, a ne smeta osvjedočeni kriminalac Čović. Ili osvjedočeni kriminalac Terzić. Obojica su odgovorna za ubistva, krađe, korupciju... I naravno nisu u zatvoru, samo zato što su dio mafijaškog kruga. Dule nije nikog ni ubio, ni pokrao, baš kao ni taj Tegeltija. Zahvaljujući kome košarka u Srbiji još uvijek barem se pominje.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 13 feb 2015, 10:56

Kawhi je napisao/la: Šteta, ali idemo dalje.
Mariću je ponuđen maksimum onoga što je KKP u stanju ponuditi. Nemamo više i jednostavno nebi bilo fer ponuditi značajno veće pare od onih koji su tu duži period i koji ni to ne dobijaju redovno. Marić evidentno misli da može zaraditi znatno više. To je njegova odluka koju treba poštovati, nije se spreman žrtvovati i to je to. Imao je priliku vratiti svoju karijeru u pravi kolosjek, nije prepoznao trenutak. Partizan mu je dao mnogo, vratio je borbenošću. Kada je on Partizanu mogao dati mnogo, ima svoje razloge...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 feb 2015, 19:12

44Bertans je napisao/la:Svi oni koji su na ovoj temi govorili o 10 neisplaćenih plata, potom 8 neisplaćenih, tome da Gagić nije primio dinara od početka sezone i slične budalaštine. Ljudski je izvinuti se.
Chekaj: budalashtine su kad neko nekakve informacije (nevazhno da li su tachne ili ne) iznosi na forumu, a nisu budalashtine kad Svinjoshevic na presicama optuzhuje za "izdaje", "kradje", zavere... - pa se posle toga sve ispostavi da je samo "skidao tenziju sa svojih igracha" :?:

Shta cemo sa nus efektima toga :?:

E, moj @Botans44, tezhak si ti dervish. :facepalm:

Što se ostalog tiče super je da ti smeta Tegeltija, a ne smeta osvjedočeni kriminalac Čović. Ili osvjedočeni kriminalac Terzić. Obojica su odgovorna za ubistva, krađe, korupciju... I naravno nisu u zatvoru, samo zato što su dio mafijaškog kruga.

Mishenja o njima iznosim na politichkim forumima, a i ovde sam to radio na predvidjenim temama.
Samo, treba da nauchish da ne budesh ostrashcen i da ovaj forum ne postoji od datuma kada si se ti na njega registrovao. ;)

Dule nije nikog ni ubio, ni pokrao, baš kao ni taj Tegeltija. Zahvaljujući kome košarka u Srbiji još uvijek barem se pominje.
:urnebes:

Stvarno je taj Fegeltija razlog zashto kosharka i dalje postoji u Srbiji. :tokralju:
Kvazi novinar, podguzna muva i ostrashcenik koga ne mogu da svare niti navijachi kluba chiju agendu vodi. :zviz:

A da ne govorimo koliko bi prepodobni Dule intelektualac u nekoj pravnoj drzhavi najpre odgovarao za podsticanje netrpeljivosti, govora mrzhnje, a na kraju - poslovanje kluba u kome je sve i svja.
Ali - ne. On je jedina opozicija u Srbiji i simbol Partizana. Niko nema pravo da ukazhe na njegove propuste, odmah je ili ganfer ili kompleksash, a najchesce combo ta dva.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.