FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la dr.adnan » 03 apr 2010, 21:35

Sada sam još više uvjerenen u povoljan rezultat u Machesteru :D :D :D Nije da nisam bio i ranije, ali od danas imam neki poseban feeling...
Ali moramo se paziti Machestera u srijedu. Danas su zijanili važnu utakmicu i biće nadrkani da se na našoj utakmici vade i opravdaju pred svojim navijačima. Biće pakleno, najblaže rečeno 8-) Vidi se da im fali Rooney, ali mislim da će Fergie već naći neku zakrpu za njega...

A SADA SPEKTAKL!!!!!
Sent from my Philips Smart TV.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 apr 2010, 22:10

i groka vam cestita na pobjedi i vjerovatno osvajanju naslova :mrgreen: ,,jos one pokemone u srijedu izbacite i sreci nema kraja :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 apr 2010, 23:47

Evo golovi, ali posebnu draz daje komentator. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 apr 2010, 00:15

Velike su sanse da prodjete United, pokazali su da su nekakvi bezidejni bez Rooneya, mogu se oni dobro braniti, al u napadu su bas bezidejni, prava su radnicka ekipa, ako Bayern ne primi neki jeftin gol u prvih 20 minuta, mislim da definitivno prolazite.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 apr 2010, 00:57

van gaal je ubio magatha u pojam vlastitim oruzjem. :mrgreen:
nisam gledao statistiku, ali mislim da je ovo prva utakmica da je protivnik bayerna imao veci posjed lopte.

iznenadio ga, ali na bolan nacin, po njega. :?
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 apr 2010, 00:59

danas velika i bitna pobjeda bayerna....sa 10 igraca na kraju pobijedit odlicna stvar..vidjelo se da su schalkeovi igraci odlicno kondiciono pripremljeni, da im ne nedostaje snage...napucao je to magath kao obicno...al vecinom igra se njihova svodi na visoke lopte, bayern ih je opet dobio i dokazao da je bolji....cak mislim da su ekipe poput werdera i hsv-a igracki cak i bolje od schalkea al da zbog stalne igre na vise frontova se te ekipe trose i zato ne igraju za sami vrh u ovoj sezoni....medjutim ko dobije schalkea 2 puta na njegovom stadionu, a znamo da to nije ni malo lako i da je schalke svima neugodan protivnik, taj je i zasluzio da osvojiji duplu krunu u njemackoj....sudjenje je bilo medjutim lose i nervirao me sudija graefe....s jedne strane altintop je zasluzio odmah crveni mozda vec kad je gurao sudiju pomocnog...ne znam od kud mu pade na pamet tako glup potez...a i bordon je odmah mogao dobit direktni crveni i onda bordon jos napravi jedan faul nakon zutog i ne dobije drugi zuti a altintop dobije...bilo je jos tu sijeckanja igre i par smijesno dosudjenih faulova u korist schalkea....vazno je da smo zauzeli opet prvo mjesto i da tu ostanemo, treba leverkusena jos savladat, al to se svakako moze, iako ni ta utakmica nije bez veze...protiv ManU ce biti tesko...ne treba zavaravat izostanak rooneya, berbatov zna isto sve s loptom i moze biti jako opasan...samo mislim i ja ak se izdrzi pocetak utakmice bez primljenog gola i jos ako bude igrao robben onda su sanse dobre i moj je osjecaj dobar....a ManU nije ista ekipa s Rooneyem i bez njega, slabije ipak razvijaju sada napade, al da su opasni jesu...a Bayernu bez Robbena neki nisu davali nikakve sanse da ce pobijedit pa je pobijedio, tako da treba biti oprezan.....al sada ce bayern biti jaci vjerovatno za dva igraca(robbena i schweinsteigera) a manchester slabiji za jednog jako bitnog
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 apr 2010, 01:03

geronimo je napisao/la:van gaal je ubio magatha u pojam vlastitim oruzjem. :mrgreen:
nisam gledao statistiku, ali mislim da je ovo prva utakmica da je protivnik bayerna imao veci posjed lopte.

iznenadio ga, ali na bolan nacin, po njega. :?
57,3% lopta bila u nogama Schalkea. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 apr 2010, 01:23

secer je napisao/la:
---------------------------gomez----------------------
riberi---------------------hamit----------------roben
-----------svajni-----------------bomel---------------
badtruba-------demicelis-------bojten----------lam

dakle, u ekipi bi uz gomeza imali jos 4. igraca koji su itekako opasni po protivnicki gol: ribi, roben, hamit, svajni.
da se malo osvrnem na secerov post, svojski se covjek potrudio a niko ni habera. :oops:
izuzetna formacija 4-2-3-1, koju i ja gotivim pogotovo sa ovakvim klilnim napadacima kakve bayern ima.
imali bi cvrsci vezni red, dok u napadu ne bi manjkalo opasnosti ako bi imali dobrog kreativca. hamit na momente to moze biti (sta mu bi danas da onako odreaguje).
bolan, gdje ti je olic u napadu? :) salim se, sa ovakvom formacijom moras imati izrazitog centarfora, zasto ne i sidrasa. dok je olinjo vise krilni napadac.
zamisli diega umjesto altintopa i dzeku umjesto gomeza slika

danas mi je bilo zao tetke mulije :cry: , ali ga je onaj bordon drzao na nisanu. ali opet jedan od najboljih na terenu. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 04 apr 2010, 09:35

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 04 apr 2010, 10:40

geronimo je napisao/la:da se malo osvrnem na secerov post, svojski se covjek potrudio a niko ni habera. :oops:
izuzetna formacija 4-2-3-1, koju i ja gotivim pogotovo sa ovakvim klilnim napadacima kakve bayern ima.
imali bi cvrsci vezni red, dok u napadu ne bi manjkalo opasnosti ako bi imali dobrog kreativca. hamit na momente to moze biti (sta mu bi danas da onako odreaguje).
bolan, gdje ti je olic u napadu? :) salim se, sa ovakvom formacijom moras imati izrazitog centarfora, zasto ne i sidrasa. dok je olinjo vise krilni napadac.
zamisli diega umjesto altintopa i dzeku umjesto gomeza slika

danas mi je bilo zao tetke mulije :cry: , ali ga je onaj bordon drzao na nisanu. ali opet jedan od najboljih na terenu. ;)
:oops:
cuj potrudio?! prepis´o, bolan, prepis´o.. :lol:
mislim da se varas kad kazes "niko ni habera", ;) ali to nije tema. ako zelis da ti to protumacim, javi se. ;)
hamit me je odusevio. jednostavno, bio je ta veza izmedju odbrane i napada. odlican tehnicar, odlican suter, tesko ga rastaviti od lopte..
u 13-oj minuti je imao strasno dodavanje za kap´tena, a presjekao je i dodao olicu onu loptu koja je zavrsila u mrezi. jbg. iskljucise ga, pa smo se malo preznojavali. :lol: dobro je, najteza utakmica je iza nas, a slijede najteza utakmica protiv mud-a, pa najteza protiv l´guzena. :D napet jesam, ali se nadam najboljem...vjerujem!
gomez mi je bio los. imao je dvije vise nego dobre lopte kojima je trebao zapecatiti sudbinu salkea, ali se, u situacijama 1:1, pokazao vrlo lose. 35 mil. euro mann mora zabiti iz onakvih situacija.
diego i dzeko? :o davaj! ok, dzeko je nas :oops: a ko je kriv diegu sto mu straznjica zijeva na dvije stolice.

nego, radujes li se dolasku mr.(ubuduce herr) tras-a medju bavarce? :D

jah, zaboravih da kazem kako nam je lijeva strana sa kontentom, ribijem i olicem slicna situ,a bome i resetu :lol:
ps
odakle ti smajliji?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 apr 2010, 15:25

Dobiti Šalketa na njihovom stadionu 2x u 10 dana... Malo ko se može time pohvaliti. Zadnji poraz koji su doživjeli na Veltins Areni bio je u septembru prošle godine od Wolfsburga. DEMONSTRACIJA MOĆI !!! :D

Baš je lijepo bilo vidjeti Ulija i Karla nakon gola Muellera. Ko dječaci kad dobiju igračke su se radovali :lol:

A sad idemo pjevati pjesmu mančestersku u našem duhu:
Take me home, country road...
To the place, where we belong 8-) 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 apr 2010, 19:09

Robben upitan za Manchester. Gaal izjavio da ima zamor misica, i da ne moze sa sigurnoscu tvrditi da ce igrati.

Hajde fizioterapeuti, na vama je sada sve. Svakodnevna masaza bi mogla donijeti efekta. :D

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 04 apr 2010, 19:17

Mozda da posjeti onu doktoricu Mirjanu ili Marijanu, kako se vec zove :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 apr 2010, 20:07

Robben bi se trebao hraniti vlašićkim sirom i kajmakom, a u lijevoj kopacki nositi hodzin zapis, igracina je uvijek bio, al ga vise nema nego sto ima.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 04 apr 2010, 20:12

Romariooo je napisao/la:Robben bi se trebao hraniti vlašićkim sirom i kajmakom, a u lijevoj kopacki nositi hodzin zapis, igracina je uvijek bio, al ga vise nema nego sto ima.
Nakon deset utakmica, povreda je neminovna. Zdenina statistika ne laže. :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 apr 2010, 20:17

Zdena04 je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Robben bi se trebao hraniti vlašićkim sirom i kajmakom, a u lijevoj kopacki nositi hodzin zapis, igracina je uvijek bio, al ga vise nema nego sto ima.
Nakon deset utakmica, povreda je neminovna. Zdenina statistika ne laže. :D
Sta kaze statistika, koliko utakmica pauzira prije nego zaigra?? :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 04 apr 2010, 22:46

Statistika tu nema adekvatan odgovor ali Milan Tarot kaže: Neka Robben uplati 10 eura na račun Greenpeace-a za zaštitu foke na Grenlandu i zaigrati će protiv Manchestera. :D :D

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 04 apr 2010, 22:51

uz vlašićki sir možda bi staklenome pomogla koja tegla čvaraka protiv učestalih povreda

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 apr 2010, 22:52

bh hrvat je napisao/la:uz vlašićki sir možda bi staklenome pomogla koja tegla čvaraka protiv učestalih povreda
Niko da napravi grupu na FB za ovog...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 apr 2010, 23:36

Buyten ce na svu srecu zaigrati protiv Uniteda. Nista nije ozbiljno i ocekujemo ga u pocetnom sastavu.

Znaci onda ovako u srijedu:

-------------Butt-------------
Lahm----VB----Micho---Badstuber
Bommel-----Sex------Pranjic
Mulija :mrgreen: ------------------------Ribery
----------------Olic-------------------

Moj izbor oko sastava bi bio ovaj. U slucaju da Robben bude spreman od pocetka, zamijeniti ga sa Mullerom.

Druga verzija:
------------------------Butt-----------------------
Lahm-----------VB------------Micho-------Badstuber
---------------Bommel---------------Sex---------------
Robben(Muller)-------------------------------Ribery
---------------------Gomez------------Olic-------------

I treca:
-----------------Butt-----------------
Lahm-------VB-------Micho-----Badstuber
------------Bommel---------Sex-------------
Altintop---------Muller-----------Ribery
------------------Olic(Gomez)---------------

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.