FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta ces ocekivati od eldara to je vec formiran igrac tesko moze napredovati da donese neku prevagu.Mozda bi mogao vise ruke dati kao centralni vezni imam takav utisak.Kako su nasi krenuli sa dovodjenjem jos nam samo neki vojvoda fali da upotpunimo sliku.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ne može on donijeti neku prevagu, ali može biti dosta bolji i korisniji nego što je bio najveći dio jeseni. to znamo iz prošle i pretprošle sezone.
Mozda pokusati sa Uzelcom na zadnjem veznompile87 je napisao/la:Ja koliko znam Oda nije prihvatio neke igrace jer misli da nemaju kvalitet a ne da mu je vezni red OK.Uostalom jos uvijek traze veznog...po meni ti mozes imati enisa sadikovica u ekipi da preguras jednu tekmu ali kao oslonac niposto.ja bi volio klasicnog detruktivca jer mozes staviti dadu ili amira ispred.champions1921 je napisao/la:@chwilla
Evo covjek gore kaze da Odovic odlucuje ko mu treba u ekipi a ko ne.. Hrabro od Ode sto misli da mu ne treba bar jedna radilica na sredini terena posto trenutno nemamo ni jednu..
@schwarz hvala..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
a Benjo Čolić ? Možda on doživi come back
i sta je s onim Bečirevićem ?

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Taj klosar moze komotno zavrsiti karijeru u 23 godini, pa levat zakasni na pripremnu utakmicu. Od njega ne mozes ama bas nista ocekivati. Ni uprava vise ne racuna na njega.
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 12 feb 2015, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
i ja sam pitao za bećirevića niko nije odgovorioMinjore je napisao/la:a Benjo Čolić ? Možda on doživi come backi sta je s onim Bečirevićem ?
-
- Kontakt:
Da li je iko mislio o opciji Kosoric zadnji vezni, Hasanovic stoper? Koliko se sjecam Hasanovic je protiv Borca za jesenju igrao stopera i bio jedan od boljih, ako ne i najbolji..
Navijati za sarajevo je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
sutra slatka
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ako je riječ o kokotu i nije neka onda.super je napisao/la:sutra slatka
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
Nije Kokot nego su Tomica uspjeli premuntati, tu informacuju ja imam
-
- Kontakt:
Jao slika kod Kokota
pa meĐed pravi lik sa ova tri prsta
Kad se sjetim rahmetli Đilde
na šta smo spali i koga dovodimo, ovo nama na obraz i dušu ide!

Grbavica naš je Hram!!!
E to bi bio zavrsetak poput onih iz meksickih sapunicaperodeformero je napisao/la:Nije Kokot nego su Tomica uspjeli premuntati, tu informacuju ja imam

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
RiverPlate je napisao/la:Jao slika kod Kokota![]()
je li to beli orlic nas ili su neka nagadjan ???

51%--------49%
-
- Kontakt:
A vjerovatno našzeka_tm87 je napisao/la:RiverPlate je napisao/la:Jao slika kod Kokota![]()
je li to beli orlic nas ili su neka nagadjan ???![]()
nedo Bog da je nas fuj

Grbavica naš je Hram!!!
jel bas za slatke?super je napisao/la:sutra slatka
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Hasanović je tu polusezonu ekstra odigrao i na zadnjem veznom i na stoperu.. Posle one povrede u Lukavici je pao u formi.. Zato sam i pitao jeli ga ko upratio na pripremama jer mogao bi biti važna karika u ekipi ako uspije vratiti formu iz te polusezone..sarajevskiPlavi je napisao/la:Da li je iko mislio o opciji Kosoric zadnji vezni, Hasanovic stoper? Koliko se sjecam Hasanovic je protiv Borca za jesenju igrao stopera i bio jedan od boljih, ako ne i najbolji..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
S obzirom da imam dosta poslovni kontakata sa srbima iz rs nezbam niti jednog da ne posjeduje barem jednu fotografiju sa tri prsta dali je foto sa slave,svadbe ..
ne znam koji ce nam q lik poput kokota u klubu
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
jos jednu slatku bi imali kad bi mersin sutra uplatio ostatak duga ,sutra im istice rok koji im je dala UEFA
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Molim moderatora da obriše post. Nisam znao da se ne može više pisati na ovim temama.
Zadnja izmjena: bordograd, dana/u 12 feb 2015, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], antibot, Cwirek, dark44, FrDiHu, Hrammm1921, NazorUso, Taree, ZeljeznicarUberAlles, Zhustri i 168 gostiju.