FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BoskoAntic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BoskoAntic » 12 feb 2015, 18:38

Para na paru, uš na fukaru!
U INAT SVIMA 1946

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 12 feb 2015, 18:39

Head je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Pozdrav Bordo Naciji...sad iz Banovica , pratio sam vas :D :D :D ....
Ovo sa TA je skoro pa gotovo , treba jos sammo potpis obje strane...u parama je to 150 000 eura godisnje , plus razni promotivni eventi...besplatni letovi za tim za razna gostovanja itd. Nase obaveze su naravno TA na prednjoj strani dresa , snimanje reklama (igraci) i veliki baner ispred isstoka ...spominjanje imena TA od oficijelnog spikera na stadionu...na pressicama zastavica na stolu plus na onoj tabli iza ledja...uglavnom , ugovor je beton jer ce se cini mi se potpisati na 2 god za pocetak. Druga godina donosi 200 000 eura. Ona grupa bogatasa koja ima 42% vlasnistva u Galati , sprema jos jedan veliki BUM za nas klub...ni ja ne znam o cemu se radi (iskreno) ali to mi mirise na to da bi bili voljni dovoditi igrace za koje se placa obestecenje i to ono bas povelko a koje nas klub jos uvijek nije u stanju platiti...ali otom potom. I to ce se brzo objaviti

I napokon neki pojedinci neka razluce..VLASNIK od generalni sponzor. To su dvije razlicite stvari. Bez amidze kao vlasnika nikad u zivotu ne bi mogli dovesti ovako jakog sponzora
Ja sam cuo da cemo za dvije godine inkasirati blizu 500 000 eura, vjerovatno je ovaj moj u to uracun'o i ove ostale sitnice koje si ti naveo. Kako god bitno je da se razbacujemo krupnom lovom, zaokruzujemo na desetine hiljada dok neki u pfening gledaju. :urnebes:

Ne svidja mi se druze ovo ismijavanje drugih. To nikad nisam volio u zivotu,vjeruj da se sve vraca. I mi smo bili feningasi do jucer. Mi trebamo samo nas da gledamo a ostalo nas ne intersuju.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 feb 2015, 18:40

Bez Amidze ne mozes odobriti trasfer igraca. Barem neki njemu bliski ljudi su stalno u komunikaciji sa nasima. A pojedinci pitaju jel on odobrio ovo. Pa naravno da jeste. Da nije odobrio nebi se ni ulazilo u ovu pricu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 12 feb 2015, 18:42

xbox je napisao/la:
Head je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Pozdrav Bordo Naciji...sad iz Banovica , pratio sam vas :D :D :D ....
Ovo sa TA je skoro pa gotovo , treba jos sammo potpis obje strane...u parama je to 150 000 eura godisnje , plus razni promotivni eventi...besplatni letovi za tim za razna gostovanja itd. Nase obaveze su naravno TA na prednjoj strani dresa , snimanje reklama (igraci) i veliki baner ispred isstoka ...spominjanje imena TA od oficijelnog spikera na stadionu...na pressicama zastavica na stolu plus na onoj tabli iza ledja...uglavnom , ugovor je beton jer ce se cini mi se potpisati na 2 god za pocetak. Druga godina donosi 200 000 eura. Ona grupa bogatasa koja ima 42% vlasnistva u Galati , sprema jos jedan veliki BUM za nas klub...ni ja ne znam o cemu se radi (iskreno) ali to mi mirise na to da bi bili voljni dovoditi igrace za koje se placa obestecenje i to ono bas povelko a koje nas klub jos uvijek nije u stanju platiti...ali otom potom. I to ce se brzo objaviti

I napokon neki pojedinci neka razluce..VLASNIK od generalni sponzor. To su dvije razlicite stvari. Bez amidze kao vlasnika nikad u zivotu ne bi mogli dovesti ovako jakog sponzora
Ja sam cuo da cemo za dvije godine inkasirati blizu 500 000 eura, vjerovatno je ovaj moj u to uracun'o i ove ostale sitnice koje si ti naveo. Kako god bitno je da se razbacujemo krupnom lovom, zaokruzujemo na desetine hiljada dok neki u pfening gledaju. :urnebes:

Ne svidja mi se druze ovo ismijavanje drugih. To nikad nisam volio u zivotu,vjeruj da se sve vraca. I mi smo bili feningasi do jucer. Mi trebamo samo nas da gledamo a ostalo nas ne intersuju.
ovo nase ismijavanje je ustvari KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLADJE SE SMIJE! Kupovali su titule godinama, rugali se nasim virslama i sl...da Bog da im se sve vratilo!
U INAT SVIMA 1946

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 12 feb 2015, 18:43

Ja da sam se pitao, ostavio bih te jos 7 dana u Banovicima, vise gluposti u zivotu nisam procitao nego od tvojih insajderskih informacija, pretpostavljam da dok si bio banovan si iskoristio priliku da skoknes do Stambula i definises ugovor????????????????????????????????????????????????''

Od kud tolika zelja za isticanjem na ovaj nacin????????????????????????????????????????????????????????????

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 feb 2015, 18:43

Jel' ovo neki san? Ko me probudi ima da ga raznesem kalasom! :ljepota:
#divovi

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 feb 2015, 18:45

amidzaTan je napisao/la:Ja da sam se pitao, ostavio bih te jos 7 dana u Banovicima, vise gluposti u zivotu nisam procitao nego od tvojih insajderskih informacija, pretpostavljam da dok si bio banovan si iskoristio priliku da skoknes do Stambula i definises ugovor????????????????????????????????????????????????''

Od kud tolika zelja za isticanjem na ovaj nacin????????????????????????????????????????????????????????????
Ovo je onaj Aldin je li :urnebes:
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 12 feb 2015, 18:45

Head je napisao/la:
amidzaTan je napisao/la:Ja da sam se pitao, ostavio bih te jos 7 dana u Banovicima, vise gluposti u zivotu nisam procitao nego od tvojih insajderskih informacija, pretpostavljam da dok si bio banovan si iskoristio priliku da skoknes do Stambula i definises ugovor????????????????????????????????????????????????''

...koji je očito već na aparatima od muke! :rol:

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 feb 2015, 18:46

AdiFKS je napisao/la:Bez Amidze ne mozes odobriti trasfer igraca. Barem neki njemu bliski ljudi su stalno u komunikaciji sa nasima. A pojedinci pitaju jel on odobrio ovo. Pa naravno da jeste. Da nije odobrio nebi se ni ulazilo u ovu pricu.
Tacno...mi ne mozemo dovesti niti prodati igraca a da on to ne aminuje. Isto tako je i sa generalnim sponzorom. Ne moze bez njegovog odobrenja. Sa amidzom smo dobili ulaznicu u svijet bogatih...bez njega bi bili na nivou 2002-2003. Zato po bezbroj puta ...amidza , Allah te Nagradio
amidza Tan...vidim da nisi sav u elemntu , ti sve inace znas najbolje a u stvari ne znas nista..uzivaj..ovo sto ja kazem ti ne mozes ni u snu doznati..naravno imas ignore i ne rise vise..sljedeci put aldine uzmi neki nick da te ne skontamo bas odmah ..ako nisi vec sve ispuco

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 12 feb 2015, 18:50

evo naseg brata sa svjezim informacijama u dobar vakat :thumbup: zivio nam :salut:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 feb 2015, 18:50

Head je napisao/la:
[b]amidzaTan[/b] je napisao/la:Ja da sam se pitao, ostavio bih te jos 7 dana u Banovicima, vise gluposti u zivotu nisam procitao nego od tvojih insajderskih informacija, pretpostavljam da dok si bio banovan si iskoristio priliku da skoknes do Stambula i definises ugovor????????????????????????????????????????????????''

Taman se covjek odmori,on se opet registruje.Valjda ce ovo Aco završiti. :pray:

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 feb 2015, 18:51

Head je napisao/la:

Tako nekako brate , u pravu si. Nijedno sponzorstvo ne ide samo u parama....

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 12 feb 2015, 18:51

Kada je nama najveca briga kvalitet novih dresova nema se sta dalje pricati kako nam je :D
Ti si opet šampion !

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 12 feb 2015, 18:54

Slažem se,prvo hvala Bogu na ovakom davanju i kompletnoj situaciji oko našeg kluba :pray: Hvala našoj naj agilnoj upravi na dunjaluku koja je takođe najzaslužnija za ovaj potpuni preokret. :clap: Amidža hvala ti :cool:
A naravno neizostavni dio priče smo mi navijači,zadovoljni jesmo ali moramo se još aktivnije uključiti svi u ovu kompletnu priču,svako na svoj način,znate već. :salut:
Neizmjerno sam sretan i toliko POZITIVNE ENERGIJE je prisutno da će uskoro i sam Osmanagić zbog toga objaviti da nam grad leži na piramidama... :D :opaopa:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 feb 2015, 18:56

[youtube][/youtube]

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
1946

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 feb 2015, 18:56

Idemo jako i kako rekoh imamo ulaznicu u svijet bogatih. Naravno amidza je ta nasa ulaznica , jer nije svejedno kada grupa privatnih investitora zna da iza nasih ledja stoji lik koji je na Forbesovoj listi svjetskih bogatasa...to otvara mnoga vrata..zar ne ??

sjever...hahahahahaha :thumbup: :thumbup:

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 feb 2015, 18:57

simon je napisao/la:Kada je nama najveca briga kvalitet novih dresova nema se sta dalje pricati kako nam je :D
A lose nam i nestabilno do P materine :urnebes:
Al pehar se jednostavno mora uzeti.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 12 feb 2015, 19:01

Jos nam samo fale dresovi nekog renomiranog proizvodjača i stadion i onda moze pocet dominacija :mrgreen: :mrgreen:

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 feb 2015, 19:03

AdiFKS je napisao/la:
simon je napisao/la:Kada je nama najveca briga kvalitet novih dresova nema se sta dalje pricati kako nam je :D
A lose nam i nestabilno do P materine :urnebes:
Al pehar se jednostavno mora uzeti.

vidi ovo , iz ove zemlje investitori bjeze , jel tako
nas klub dovodi nove investitore i svjez kapital
imal ko jaci u BiH :nene: :nene:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 feb 2015, 19:06

Rooney88 je napisao/la:Cestitam stvarno, ogroman korak je sponzora ovog kalibra dovesti u nasu ligu. I sam fudbal u BiH moze napredovati kroz ovu pricu.
Svaka tebi čast jarane stvarno si OK jaran!
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.