FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiFKS » 12 feb 2015, 19:06

HordeBL je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:
simon je napisao/la:Kada je nama najveca briga kvalitet novih dresova nema se sta dalje pricati kako nam je :D
A lose nam i nestabilno do P materine :urnebes:
Al pehar se jednostavno mora uzeti.

vidi ovo , iz ove zemlje investitori bjeze , jel tako
nas klub dovodi nove investitore i svjez kapital
imal ko jaci u BiH :nene: :nene:
Kusturicu, Dinu, Ibraka & CO. u Vladu Federacije. Da dignemo malo privredu entiteta i tako to. :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 feb 2015, 19:07

Kakav posao uprave, ako se ovo ispostavi tačnim :tokralju:

Strašno, krupnim koracima idemo ka Evropi :cool:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 12 feb 2015, 19:09

Majke mi ne znam ko vam je taj Aldin, ali ovo je zalosno da neko ima toliku potrebu za paznjom, pa nam cita ugovor koji su Kusturica i Selimovic potpisalji sa TA...

Meni ne dozvoljava moja inteligencija da nekome repliciram sa nekim aplauzima ili sta znam sa cim vise samo da ne bi dobio negativan komentar ili prijavu administraciji!!!

Ja zivot gledam sa puno realnije strane jer me isti tako naucio i stvarno ne mogu padati na ove "insajdere"

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 12 feb 2015, 19:12

Ne sumnjam ni sekunde da je uprava napravila ogroman posao i obezbijedila sponzora vrijednog ponosa!!!

Ali ne znam odkud kolegi detalji sa ugovora? Da ga nije on slucajno kucao?

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 feb 2015, 19:13

rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakav posao uprave, ako se ovo ispostavi tačnim :tokralju:

Strašno, krupnim koracima idemo ka Evropi :cool:
Oko ove ideje pa onda pregovora , radi se jos od jula prosle god. Islo je sporo jbg ...ali mislim da je sada pred potpisom. Znaju turci ko nam je iza ledja a isto tako da smo brzo rastuci klub koji je na najboljem putu da uskoro stane rame uz rame sa npr Rijekom. Grupna faza nekog euro takmicenja je nas cilj i nasa sljedeca faza. kada to AkoBogda ostvarimo..tada nam je samo nebo granica. Tome se nadam u sezoni 2016-2017 :kralj:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 12 feb 2015, 19:14

amidzaTan je napisao/la:Ne sumnjam ni sekunde da je uprava napravila ogroman posao i obezbijedila sponzora vrijednog ponosa!!!

mozda je kolega dio uprave

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 feb 2015, 19:17

amidzaTan je napisao/la:Ne sumnjam ni sekunde da je uprava napravila ogroman posao i obezbijedila sponzora vrijednog ponosa!!!

a mozda sam notar ili klupski advokat iz kancelarije K-S...a mozda sam oruzar ili Soja iz kluba (domar)...uzivaj i ne provaljuj se ziv bio

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 feb 2015, 19:20

amidzaTan je napisao/la:Majke mi ne znam ko vam je taj Aldin, ali ovo je zalosno da neko ima toliku potrebu za paznjom, pa nam cita ugovor koji su Kusturica i Selimovic potpisalji sa TA...

Meni ne dozvoljava moja inteligencija da nekome repliciram sa nekim aplauzima ili sta znam sa cim vise samo da ne bi dobio negativan komentar ili prijavu administraciji!!!

Ja zivot gledam sa puno realnije strane jer me isti tako naucio i stvarno ne mogu padati na ove "insajdere"

ok inteligentni , nismo te odmah prepoznali...sto ne rece odmah da ti "inteligencija" ne dopusta...

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 12 feb 2015, 19:23

HordeBL je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Bez Amidze ne mozes odobriti trasfer igraca. Barem neki njemu bliski ljudi su stalno u komunikaciji sa nasima. A pojedinci pitaju jel on odobrio ovo. Pa naravno da jeste. Da nije odobrio nebi se ni ulazilo u ovu pricu.
Tacno...mi ne mozemo dovesti niti prodati igraca a da on to ne aminuje. Isto tako je i sa generalnim sponzorom. Ne moze bez njegovog odobrenja. Sa amidzom smo dobili ulaznicu u svijet bogatih...bez njega bi bili na nivou 2002-2003. Zato po bezbroj puta ...amidza , Allah te Nagradio
amidza Tan...vidim da nisi sav u elemntu , ti sve inace znas najbolje a u stvari ne znas nista..uzivaj..ovo sto ja kazem ti ne mozes ni u snu doznati..naravno imas ignore i ne rise vise..sljedeci put aldine uzmi neki nick da te ne skontamo bas odmah ..ako nisi vec sve ispuco
:thumbup: :thumbup: Svaka cast brate!!!Poslije svega ovoga imam jedan prijedlog:POSTAVITI PORED ISTOCNE TRIBINE AMIDZINU BISTU UZ HASETA!!!To je najmanje sto je zasluzio
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 12 feb 2015, 19:26

@HordeBL

ima li kakva info kad bi se moglo ozvaniciti ovo...?

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 feb 2015, 19:27

vidis brate , to ti je odlicna ideja...svaka cast..pa bez tog covjeka (btw virtualni lik, znaci ne postoji) mi bi se jos uvijek koprcali u blatu fukarastine...Tan , definitivno zasluzuje tu bistu

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 12 feb 2015, 19:29

revolt je napisao/la:@HordeBL

ima li kakva info kad bi se moglo ozvaniciti ovo...?

mozda pred pocetak prvenstva ...ni u klubu se ne zna tacan datum , vazno je da su svi detalji usaglaseni..bice InsAllah

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 feb 2015, 19:29

Ma ta će amidža, ibrak i ostali, bolje da su nam Auru vratili na dres :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 12 feb 2015, 19:31

HordeBL je napisao/la:vidis brate , to ti je odlicna ideja...svaka cast..pa bez tog covjeka (btw virtualni lik, znaci ne postoji) mi bi se jos uvijek koprcali u blatu fukarastine...Tan , definitivno zasluzuje tu bistu
Vjeruj mi da je to miminum koji mozemo uraditi.A zamisli tek adzu u dresu kako otkriva svoju bistu pored istocne tribine.O ovome fakat treba ozbiljno razmisliti jer da NJEGA nije bilo ko zna sta bi se desilo s nama
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 12 feb 2015, 19:33

Dobra vam je ideja definitivno

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 12 feb 2015, 19:33

Ne treba nikakvu bistu amidzi pored legende Haseta. to bi znacilo ko god da pare, dobije bistu pored stadiona, a biste se ne zasluzuju parama vec srcem i lojalnošću, kako je i sam Hase zaradio istu.

Amidzi hvala do neba! :tokralju: Prvi cu nositi majicu sa njegovim likom, ali neke se granice podvlace i ne prelaze nikad! Legendu kakva je Hase trebamo biti sretni sto imamo, malo je klubova koji su te srece ;)
U INAT SVIMA 1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 feb 2015, 19:35

http://www.footballski.fr/interview-din ... -sarajevo/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dino :tokralju:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 feb 2015, 19:38

svaka cast Tanu podigao nas je iz pepela al nije on to uradio radi neke ljubavi izracunao je on sve dobro .tako da je glupost dizanje biste i slicno ,nama treba dignuti bistu koji smo 20 godina bodrili svakave kloceve po kisi ,snijegu ,vjetru sad treba da uzivamo pozdrav pitari moji :salut:

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 12 feb 2015, 19:38

BoskoAntic je napisao/la:Ne treba nikakvu bistu amidzi pored legende Haseta. to bi znacilo ko god da pare, dobije bistu pored stadiona, a biste se ne zasluzuju parama vec srcem i lojalnošću, kako je i sam Hase zaradio istu.

Amidzi hvala do neba! :tokralju: Prvi cu nositi majicu sa njegovim likom, ali neke se granice podvlace i ne prelaze nikad! Legendu kakva je Hase trebamo biti sretni sto imamo, malo je klubova koji su te srece ;)

Citam i ne vjerujem, cuj Bistu amidzi pored istocne tribine!!!! Nevjerovatno....

Amidza je za sestoaprilsku nagradu, a ne za Biste na Kosevu koje je pod zakupom, gdje igra i mali SELJO svoje evropske utakmice!!!!

Zamisli tog cirksa!!!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 feb 2015, 19:39

Mozda je adekvatnije i ne treba nam puno za to, neku zastavu-transparent sa likom Amidze, pa da je kacimo na istoku.?

Mozemo se i mi sa foruma utaliti za to, mislim da nas ima da mozemo dati po 5-10-15KM da to napravimo :thumbup:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GalileoGalilei, SamoDaKazeem i 35 gostiju.