E jbg Alda sad si se bas otkrio.amidzaTan je napisao/la:BoskoAntic je napisao/la:Ne treba nikakvu bistu amidzi pored legende Haseta. to bi znacilo ko god da pare, dobije bistu pored stadiona, a biste se ne zasluzuju parama vec srcem i lojalnošću, kako je i sam Hase zaradio istu.
Amidzi hvala do neba!Prvi cu nositi majicu sa njegovim likom, ali neke se granice podvlace i ne prelaze nikad! Legendu kakva je Hase trebamo biti sretni sto imamo, malo je klubova koji su te srece
Citam i ne vjerujem, cuj Bistu amidzi pored istocne tribine!!!! Nevjerovatno....
Amidza je za sestoaprilsku nagradu, a ne za Biste na Kosevu koje je pod zakupom, gdje igra i mali SELJO svoje evropske utakmice!!!!
Zamisli tog cirksa!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Druze ne radi se o bilo kakvom skrnavljenju uspomene na Haseta,gluho bilo.Ali Tan je dosao kada niko nije htio,kada smo bili goli ko lipa,i ne radi se samo o parama nego o postupku COVJEKA.Ljudskom postupku koji je dosao,ne da se obogati,nego da nam pomogne,sto hvala bogu uspijeva.I nema vise ko donese pare,evo ti bista,ni slucajno.Lako je sada dovesti ljude sa parama kada polako postajes nesto.BoskoAntic je napisao/la:Ne treba nikakvu bistu amidzi pored legende Haseta. to bi znacilo ko god da pare, dobije bistu pored stadiona, a biste se ne zasluzuju parama vec srcem i lojalnošću, kako je i sam Hase zaradio istu.
Amidzi hvala do neba!Prvi cu nositi majicu sa njegovim likom, ali neke se granice podvlace i ne prelaze nikad! Legendu kakva je Hase trebamo biti sretni sto imamo, malo je klubova koji su te srece
O bisti sam govorio kao o najmanjem znaku paznje prema covjeku koji nas je digao iz pepela,sto se moze maltene uporediti i sa svim,prije svega ljudskim osobinama,naseg velikog Haseta
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
treba u fan shop poslat prijedlog da nam naprave majice sa likom Amidze, vjerujem da bi to bio bum samo takav 
SVAKA CAST UPRAVI OD PRVOG DO ZADNJEG !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
joker90 je napisao/la:Amidza pa da tebi onda kakvu bistu izvajamo,ova raja sa forumaamidzaTan je napisao/la:BoskoAntic je napisao/la:Ne treba nikakvu bistu amidzi pored legende Haseta. to bi znacilo ko god da pare, dobije bistu pored stadiona, a biste se ne zasluzuju parama vec srcem i lojalnošću, kako je i sam Hase zaradio istu.
Citam i ne vjerujem, cuj Bistu amidzi pored istocne tribine!!!! Nevjerovatno....
Amidza je za sestoaprilsku nagradu, a ne za Biste na Kosevu koje je pod zakupom, gdje igra i mali SELJO svoje evropske utakmice!!!!
Zamisli tog cirksa!!!![]()
E jbg Alda sad si se bas otkrio.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo! i opcenito jos malo obogatiti izbor majicaBeSha1992 je napisao/la:treba u fan shop poslat prijedlog da nam naprave majice sa likom Amidze, vjerujem da bi to bio bum samo takav
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
AdiFKS je napisao/la:Mozda je adekvatnije i ne treba nam puno za to, neku zastavu-transparent sa likom Amidze, pa da je kacimo na istoku.?
Mozemo se i mi sa foruma utaliti za to, mislim da nas ima da mozemo dati po 5-10-15KM da to napravimo
Evo ja sam prvi ZA, bas bi vas volio sve licno upoznati pogotovo ovog advokata (insajdera) koje recenica pocinje sa "brate" i majke mi vam placam pice svima posto ima i ovih nezrelih koji nisu jos u stanju da zaradjuju za sebe!!!
A insajder je imao jos jednom raspravu samnom pod nikom Alinho gdje sam trajno banovan zbog pod.je.bavanja kona... Jer stvarno je nevjerovatno sta sve procitam...
Ovom prilikom pozivam ACU Velikog da me trajno banuje i da mi skrati ove muke!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hotel Holiday i Visit Malaysia ce ostati i dalje ili?
Izvini Amidza ali ovo bolje izgleda na dresu

Izvini Amidza ali ovo bolje izgleda na dresu
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 12 feb 2015, 20:10, ukupno mijenjano 3 puta.
Nije sto je moj prijedlog ali zastava-trans na istoku sa likom Tana je Tito. Hajmo to skontati, imamo dosta vremena do utakmica. 
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- BoskoAntic
- Kontakt:
Hotel HOLIDAY, a naravno da ce ostatiMortemHz je napisao/la:Hotel Hollywood i Visit Malaysia ce ostati i dalje ili?
U INAT SVIMA 1946
Vrhunska idejaAdiFKS je napisao/la:Mozda je adekvatnije i ne treba nam puno za to, neku zastavu-transparent sa likom Amidze, pa da je kacimo na istoku.?
Mozemo se i mi sa foruma utaliti za to, mislim da nas ima da mozemo dati po 5-10-15KM da to napravimo
imas cvaju od mene za taj transAdiFKS je napisao/la:Nije sto je moj prijedlog ali zastava-trans na istoku sa likom Tana je Tito. Hajmo to skontati, imamo dosta vremena do utakmica.
amidza tan ...cipas li se..."brate"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj Hotel Hollywood hahah ,zajebao se...mislio sam na Holiday,halali 
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ljudi dragi dozovite se malo!!!! Hase otisao i vratio se covjek odbio pare, jer je mogao samo za nas da igra...I vi njega poredite sa Tan-om??? Tan da nije skontao da moze za koju godinu imati koristi od FKS, ne bi nikad marke uložio!!!! Gdje zivite vi??? U kojem paralelnom univerzumu???Ado76 je napisao/la:Druze ne radi se o bilo kakvom skrnavljenju uspomene na Haseta,gluho bilo.Ali Tan je dosao kada niko nije htio,kada smo bili goli ko lipa,i ne radi se samo o parama nego o postupku COVJEKA.Ljudskom postupku koji je dosao,ne da se obogati,nego da nam pomogne,sto hvala bogu uspijeva.I nema vise ko donese pare,evo ti bista,ni slucajno.Lako je sada dovesti ljude sa parama kada polako postajes nesto.BoskoAntic je napisao/la:Ne treba nikakvu bistu amidzi pored legende Haseta. to bi znacilo ko god da pare, dobije bistu pored stadiona, a biste se ne zasluzuju parama vec srcem i lojalnošću, kako je i sam Hase zaradio istu.
O bisti sam govorio kao o najmanjem znaku paznje prema covjeku koji nas je digao iz pepela,sto se moze maltene uporediti i sa svim,prije svega ljudskim osobinama,naseg velikog Haseta

Zadnja izmjena: BoskoAntic, dana/u 12 feb 2015, 19:59, ukupno mijenjano 2 puta.
U INAT SVIMA 1946
Ima li neko od raje ovdje da je dobar sa fotoshopom i tako tim programima, da odradi bordo zastavu sa bijelim ocrtanim Amidzom na njoj. Ima li neko nekih veza kontakata sa ovim stamparijama da vidimo koliko bi nas to doslo.
Itd.itd.itd....pa da pocnemo to organizovati.
Itd.itd.itd....pa da pocnemo to organizovati.
Zadnja izmjena: AdiFKS, dana/u 12 feb 2015, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
I od mene nikakav problemHordeBL je napisao/la:imas cvaju od mene za taj transAdiFKS je napisao/la:Nije sto je moj prijedlog ali zastava-trans na istoku sa likom Tana je Tito. Hajmo to skontati, imamo dosta vremena do utakmica.
amidza tan ...cipas li se..."brate"
Podrzavam ovo,mada ona moja prica o bisti se nije naravno odnosila na nas forumase,nego na nekoga iz uprave da pokrene neku slicnu inicijativu
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
A u kojem ti univerzumu zivis??????Gdje bi bili da taj isti Tan nije dosao da se "obogati" na SarajevuBoskoAntic je napisao/la:Ljudi dragi dozovite se malo!!!! Hase otisao i vratio se covjek odbio pare, jer je mogao samo za nas da igra...I vi njega poredite sa Tan-om??? Tan da nije skontao da moze za koju godinu imati koristi od FKS, ne bi nikad marke uložio!!!! Gdje zivite vi??? U kojem paralelnom univerzumu???Ado76 je napisao/la:Druze ne radi se o bilo kakvom skrnavljenju uspomene na Haseta,gluho bilo.Ali Tan je dosao kada niko nije htio,kada smo bili goli ko lipa,i ne radi se samo o parama nego o postupku COVJEKA.Ljudskom postupku koji je dosao,ne da se obogati,nego da nam pomogne,sto hvala bogu uspijeva.I nema vise ko donese pare,evo ti bista,ni slucajno.Lako je sada dovesti ljude sa parama kada polako postajes nesto.BoskoAntic je napisao/la:Ne treba nikakvu bistu amidzi pored legende Haseta. to bi znacilo ko god da pare, dobije bistu pored stadiona, a biste se ne zasluzuju parama vec srcem i lojalnošću, kako je i sam Hase zaradio istu.
O bisti sam govorio kao o najmanjem znaku paznje prema covjeku koji nas je digao iz pepela,sto se moze maltene uporediti i sa svim,prije svega ljudskim osobinama,naseg velikog Haseta![]()
![]()
![]()
![]()
[img]http://****.com/wp-content/uploads/2014/12/Asim-Ferhatovic-Hase3.jpg[/img]
De boga ti ne filozofiraj bezveze nego dobro procitaj sta sam napisao pa onda pljuj
- BoskoAntic
- Kontakt:
Amidzi hvala do neba!
Prvi cu nositi majicu sa njegovim likom, ali neke se granice podvlace i ne prelaze nikad! Legendu kakva je Hase trebamo biti sretni sto imamo, malo je klubova koji su te srece
[/quote]
Druze ne radi se o bilo kakvom skrnavljenju uspomene na Haseta,gluho bilo.Ali Tan je dosao kada niko nije htio,kada smo bili goli ko lipa,i ne radi se samo o parama nego o postupku COVJEKA.Ljudskom postupku koji je dosao,ne da se obogati,nego da nam pomogne,sto hvala bogu uspijeva.I nema vise ko donese pare,evo ti bista,ni slucajno.Lako je sada dovesti ljude sa parama kada polako postajes nesto.
O bisti sam govorio kao o najmanjem znaku paznje prema covjeku koji nas je digao iz pepela,sto se moze maltene uporediti i sa svim,prije svega ljudskim osobinama,naseg velikog Haseta[/quote]
Ljudi dragi dozovite se malo!!!! Hase otisao i vratio se covjek odbio pare, jer je mogao samo za nas da igra...I vi njega poredite sa Tan-om??? Tan da nije skontao da moze za koju godinu imati koristi od FKS, ne bi nikad marke uložio!!!! Gdje zivite vi??? U kojem paralelnom univerzumu???

[img]http://****.com/wp-content/uploads/2014/12/Asim-Ferhatovic-Hase3.jpg[/img][/quote]
A u kojem ti univerzumu zivis??????Gdje bi bili da taj isti Tan nije dosao da se "obogati" na Sarajevu
De boga ti ne filozofiraj bezveze nego dobro procitaj sta sam napisao pa onda pljuj[/quote]
Hvala Bogu pa intelektualci vode klub...mi se nista ne pitamo. Amin.
Druze ne radi se o bilo kakvom skrnavljenju uspomene na Haseta,gluho bilo.Ali Tan je dosao kada niko nije htio,kada smo bili goli ko lipa,i ne radi se samo o parama nego o postupku COVJEKA.Ljudskom postupku koji je dosao,ne da se obogati,nego da nam pomogne,sto hvala bogu uspijeva.I nema vise ko donese pare,evo ti bista,ni slucajno.Lako je sada dovesti ljude sa parama kada polako postajes nesto.
O bisti sam govorio kao o najmanjem znaku paznje prema covjeku koji nas je digao iz pepela,sto se moze maltene uporediti i sa svim,prije svega ljudskim osobinama,naseg velikog Haseta[/quote]
Ljudi dragi dozovite se malo!!!! Hase otisao i vratio se covjek odbio pare, jer je mogao samo za nas da igra...I vi njega poredite sa Tan-om??? Tan da nije skontao da moze za koju godinu imati koristi od FKS, ne bi nikad marke uložio!!!! Gdje zivite vi??? U kojem paralelnom univerzumu???
[img]http://****.com/wp-content/uploads/2014/12/Asim-Ferhatovic-Hase3.jpg[/img][/quote]
A u kojem ti univerzumu zivis??????Gdje bi bili da taj isti Tan nije dosao da se "obogati" na Sarajevu
De boga ti ne filozofiraj bezveze nego dobro procitaj sta sam napisao pa onda pljuj[/quote]
Hvala Bogu pa intelektualci vode klub...mi se nista ne pitamo. Amin.
U INAT SVIMA 1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.