Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
preporuke za mob. cijena nebitna samo da je android, hvala
...
Lg g3 (32gb verzija)bob je napisao/la:preporuke za mob. cijena nebitna samo da je android, hvala...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
hvala treci
i da dodam jel radnja univerzalno pouzdana...
Ne mogu reci nisam nista uzimao kod njih, u kamconnectingu sam uzeo 2 i sve je bilo super s njima
- ultrassa1921
- Kontakt:
joj,nakon dugo vremena,traganja,ponovio sam se iphone 5s,strasan telefon,s Bismillom 
Manijaci Zeljini
cisto informatino gdje je sigurno uzeti iphone u sarajevuultrassa1921 je napisao/la:joj,nakon dugo vremena,traganja,ponovio sam se iphone 5s,strasan telefon,s Bismillom
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Samsung Galaxy Note 4bob je napisao/la:preporuke za mob. cijena nebitna samo da je android, hvala...
Rodjaci koji su braca inace su oba uzeli telefone u univerzalno, nakon godinu i po se ne zale zadovoljni su, ako na to mislis mogu potvrditi da su pouzdanibob je napisao/la:hvala trecii da dodam jel radnja univerzalno pouzdana...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
samo lagano, ovo je sasvim druga stvar, nije isto kao preview for developers, ocekivati je nestabilnu verziju, s bugovima naravno, microsoft igra na sigurno, svi ti nabrojani telefoni su trenutno jedni od najprodavanijih MS telefonasemir01 je napisao/la:Danas stiže Windows 10 Insider nadogradnja!!!
http://nokiamob.me/2015/02/12/danas-sti ... dogradnja/" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: For this first preview build these are the devices supported:
Lumia 630
Lumia 635
Lumia 636
Lumia 638
Lumia 730
Lumia 830
mamu im yebem
inace kod microsofta svi low end uredjaji prvi dobijaju update
ali svakako im se treba sjetiti familije, i to redovno
vjerovatno ce se do subote lista prosiriti
braćo samo apdejtujte sabur
[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
Lijepo bgm
Samo nek su sredili transtarentnost pozadine
Samo nek su sredili transtarentnost pozadine
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Meni je samo drago što je se nokia uspjela izvući iz ralja tih američkih ublehaša, šta god su dodakli uništili su.QUARESMA 18<<< je napisao/la:samo lagano, ovo je sasvim druga stvar, nije isto kao preview for developers, ocekivati je nestabilnu verziju, s bugovima naravno, microsoft igra na sigurno, svi ti nabrojani telefoni su trenutno jedni od najprodavanijih MS telefonasemir01 je napisao/la:Danas stiže Windows 10 Insider nadogradnja!!!
http://nokiamob.me/2015/02/12/danas-sti ... dogradnja/" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: For this first preview build these are the devices supported:
Lumia 630
Lumia 635
Lumia 636
Lumia 638
Lumia 730
Lumia 830
mamu im yebem
inace kod microsofta svi low end uredjaji prvi dobijaju update
ali svakako im se treba sjetiti familije, i to redovno
vjerovatno ce se do subote lista prosiriti
braćo samo apdejtujte sabur
[youtube][/youtube]
- ultrassa1921
- Kontakt:
ma ja sam ovo dobio iz Italije,al gledao sam u univerzalnom,smartson u Hrasnom,ma imas svugdjebob je napisao/la:cisto informatino gdje je sigurno uzeti iphone u sarajevuultrassa1921 je napisao/la:joj,nakon dugo vremena,traganja,ponovio sam se iphone 5s,strasan telefon,s Bismillom
Manijaci Zeljini
- plavipatriota
- Kontakt:
KONZUM
nudi na akciji sljedeći mobitel (daju za 219 KM, a koštao 319 KM):
2LooK 2FON 2LGX05S2 Ledio X
Konfiguracija:
-Dual Sim
-Quad-Core
-5 ˝ IPS
-Glass
-Dual Camera 2+8 MP
-Android 4.2
-1 GB RAM
-8 GB NAND
-3G
-WIFI
-GPS
2000 mAh
Poklon: Futrola, pak
FAZON JE ŠTO OVAJ MOBITEL NE POSTOJI NA NETU!
Postoje slični nazivi, ali sa ovim nazivom i konfiguracijom ne postoji nigdje osim na jednoj našoj stranici...
Može li mi neko objasniti do čeg može ovdje biti
Konfiguracija:
-Dual Sim
-Quad-Core
-5 ˝ IPS
-Glass
-Dual Camera 2+8 MP
-Android 4.2
-1 GB RAM
-8 GB NAND
-3G
-WIFI
-GPS
2000 mAh
Postoje slični nazivi, ali sa ovim nazivom i konfiguracijom ne postoji nigdje osim na jednoj našoj stranici...
Sirom zaobici, kupovati mob u konzumu kao kupovati kruh u telecomu
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
softverska kompanija, a jako sporo unapredjuju svoj os, ruku na srce, ovaj windows moze biti dosta bolji, ali ms s nekim razlogom vise ulaze u konkurenciju, vidimo i aplikacije na androidu i iosu koju su haman i bolje nego na wp, pa sad kruze glasine da ce i ulagati u cyanogen modBordoArmy88 je napisao/la: Meni je samo drago što je se nokia uspjela izvući iz ralja tih američkih ublehaša, šta god su dodakli uništili su.
a meni sto najvise nedostaje je haptick feedback na tastaturi, ludim majke mi kad pisem duzi post kao recimo ovaj
Na promedia.baplavipatriota je napisao/la:KONZUMnudi na akciji sljedeći mobitel (daju za 219 KM, a koštao 319 KM):
Konfiguracija:
-Dual Sim
-Quad-Core
-5 ˝ IPS
-Glass
-Dual Camera 2+8 MP
-Android 4.2
-1 GB RAM
-8 GB NAND
-3G
-WIFI
-GPS
2000 mAh
I mene je uvijek interesovalo od kojeg proizvođača oni nabavljaju ovaj 2look telefon i sve ove karafeke s tim brendom, jer na netu bukvalno samo oni to prodaju
Svakako, zaobilazi to, ja sam imao davno nekad 2look telefon i bio je mudo, u najmanju ruku
naprijed rejal
- SarajlijaTM
925 i 920 su slicni telefoni,nije neka sreca denim,bar sto sam ja do sad vidio. Grupisanje app na pocetnom ekranu i to je to. Kamera ista,sve ostalo isto. Onako na prvu.Sveti je napisao/la:
kod mene na 920 još nema.
ni denim do sad nisam dobio
-
BordoArmy88
- Kontakt:
A šta ćeš kad su toliko bogati da mogu sada napustiti sve oko wp-a i okrenuti se nečemu drugom a da to i ne osjete! Mislim njima je samo bitno da Windows održava "dominaciju" kao glavni OS za PC, sve ostalo im dođe kao eksperimentisanje i igranje!QUARESMA 18<<< je napisao/la:softverska kompanija, a jako sporo unapredjuju svoj os, ruku na srce, ovaj windows moze biti dosta bolji, ali ms s nekim razlogom vise ulaze u konkurenciju, vidimo i aplikacije na androidu i iosu koju su haman i bolje nego na wp, pa sad kruze glasine da ce i ulagati u cyanogen modBordoArmy88 je napisao/la: Meni je samo drago što je se nokia uspjela izvući iz ralja tih američkih ublehaša, šta god su dodakli uništili su.
a meni sto najvise nedostaje je haptick feedback na tastaturi, ludim majke mi kad pisem duzi post kao recimo ovaj
Inače šta će ti haptic zar nemate swype?! Ja otkad sam na swype navikao nema sile da se vratim na stari način "kucanja", barem kada je touch u pitanju, na pravoj tastaturi sam naravno još uvijek najbrži!
- theboss_RD07
- Kontakt:
A kolko kul aplikacija..semir01 je napisao/la:evo jetheboss_RD07 je napisao/la:Moze link? Ima ih vise na store-u ne znam koja jehttp://www.windowsphone.com/en-us/store ... 75503aadca" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo ne kontam ove app of the day i ove poene. Npr ovo Download - 20 points. Sta to, trebaju mi neki poeni da bi skinuo tu aplikaciju ili? Posto jos nisam hvatao wi-fi pa da pokusam. Samo sam je skinuo danas
⭐
To su kineski telefoni, fol je samo sto je Promedia vjerovatno narucila odredjeni broj telefona, zatrazila da se ispise 2look na njima i opremi i sad ih prodaje kao neki brend...Sveti je napisao/la:Na promedia.baplavipatriota je napisao/la:KONZUMnudi na akciji sljedeći mobitel (daju za 219 KM, a koštao 319 KM):
Konfiguracija:
-Dual Sim
-Quad-Core
-5 ˝ IPS
-Glass
-Dual Camera 2+8 MP
-Android 4.2
-1 GB RAM
-8 GB NAND
-3G
-WIFI
-GPS
2000 mAh
Može li mi neko objasniti do čeg može ovdje biti![]()
I mene je uvijek interesovalo od kojeg proizvođača oni nabavljaju ovaj 2look telefon i sve ove karafeke s tim brendom, jer na netu bukvalno samo oni to prodaju![]()
Svakako, zaobilazi to, ja sam imao davno nekad 2look telefon i bio je mudo, u najmanju ruku
@bob
Pogledaj u Digital Cityju, nov 5S je 920 KM, ali je radnja provjerena, a iPhone imas i u pretplati blic.neta (5S, 6 i 6 Plus)
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina