Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zgmiky » 12 feb 2015, 18:40

jedan LIVE zanimljivi zbog međusobnih susreta

Al Nasri-Al Shabab 1:1 65.min

tip 1 5.30

domaćin ima crveni a prva utakmica je završila pobjedom domaćina, lani obje dobili domaćini
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 12 feb 2015, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 12 feb 2015, 19:05

jedan hokej LIVE

Hamenlina-TPS 0:0 nakon 2/3

tip 1 2.00
h 0:1 1 3.49

domaćin bi ovo trebao uzeti, gosti u velikim problemima i mislim da će sve biti riješeno ipak prije produžetaka

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 12 feb 2015, 19:12

O.Ljubljana-Graz 1 3,25 :)
!

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 12 feb 2015, 19:15

Olympiakos 78.5 - vise 1.85 - 91 pts
- Nizhny ima veliki ofanzivni kvalitet, Rochestie i Kinsey su nezaustavljivi, ali odbrana im je daleko najlosija karika.. u zadnje 3 euroligaske utakmice primaju u prosjeku 87,6 poena.. i to najvise preko pozicije PF..

Printezis 7.5 - vise 1.85 - 20 pts
-...a pozicija PF je u Olympiakosu rezervisana za sjajnog Printezisa.. Nakon povrede polako ulazi u svoju prepoznatljivu formu, minutaza mu je sve veca, zadnje 2 u prosjeku igra 30 minuta, a obzirom da Nizhny lose brani ovu poziciju (Green iz Unicaje im je dao 16, Vorontsevich iz CSKA 22..), mislim da je ovo veoma izgledna oklada.. znamo da pored sjajne igre pod kosem, Printezis zna pogoditi i koju tricu..

Hezonja -9.5 manje 1.85
-veceras se vraćaju i Olesson i Navarro, tako da se Hezonja nece naigrati.. tu su jos na poziciji SG i Abrines i Satoransky.. tako da Hezonja ne bi trebao dobiti vise od nekih 10-ak minuta...

Kvota: 6.33
BHPlay

Lagano.. jos Hezonja :D

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 12 feb 2015, 19:30

Malo kasnim,ali evo par prijedloga.

Lajović-Verdasco -20,5+ Više 1,85
Bouchard-Bertel 1 1,30
Barientos/Giraldo-Cabal/Farah 2 1,40
Dzumhur-Trinker 1 1,20
Heras-Jarry 2 1,20
Raonić-Bolleli -9,5+ Više 1,45

Kvota:7,03 KM
Ulog:20 KM
Dobitak:140 KM
Kladionca:Premier

1.I prosli put sam htio odigrati lajovica protiv andujara vise gemova,cak sam i neko na forumu napisao da bi prije igrao vise gemova nego pobjedu na andujara i to se pokazalo tacnnim.Dusan je i prosle godine pokazao kako se na njega moze racunati i kako je vrlo nezgodana igrac.Proslo kolo pokazao je i mentalnu i fizicku snagu protiv andujara koji je i na listi ali i na zemlji puno bolji od lajovica,nedjutim vidi se da dusan ima talenta i znanja za puno vece stvari.Verdassco,ne treba puno o njemu,izgledno je da odnese pobjedu ovdje,ali mislim da ce to ici na malo tezi nacin,jer lajovic ce biti silno motisivan i mislim da bi ovaj over gemova trebao proci.
2.Bouchard puno bolja,imala je priliku odmoriti se nakon AO,tamo je pokazala kako ima igra ali da joj fali jos iskustva.da ne duzim puno pobjeda sigurna.
3.Cabal farah proslo kolo tesko pobjedili vrlo vrlo vrlo motivisane protivnike,ali eto bio je tu i faktor privikavanja na podlogu,jedan od najpoznatijih parova su,prosle godije su imali 7 pobjeda zaredom i to bas u brazilu ,na zemlji ,jedan osvojeni turnir,tako da ovdje ocekujem pobjedu u 2 seta.
4 i 5.O dzumiju i jarryu ne treba trositi rijeci,dva mlada prespektivna igraca,jarry sa dobrim servisom damir sa dobrom igrom sa osnovne linije.igraju protiv igraca izvan 300 i 500,kvote same po sebi govore.
6.Ovo sam jednostavno morao uzeti,Booleli vrlo neugodan,otvorio sezonu odlicno.Raonica najvaio velike tvari takodjer i sam njegov trener ljubicic je rekao da ima potencijala i da je spreman uraditi dodatni pomak tako da over gemova u prvom bi trebao proci.

Nemam vremena za duze analizu ode i ja ovo uplatiti.
Sretno svima. :salut:
P.S ko zeli poslat cu mu listic isti ovakav na PP da ne misli da potpaljujem raju sa ovim ullogom i slicno.
FK Sarajevo !

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 12 feb 2015, 19:33

badel62 je napisao/la: Raonić-Bolleli -9,5+ Više 1,45

Ovo sam jednostavno morao uzeti,Booleli vrlo neugodan,otvorio sezonu odlicno.Raonica najvaio velike tvari takodjer i sam njegov trener ljubicic je rekao da ima potencijala i da je spreman uraditi dodatni pomak tako da over gemova u prvom bi trebao proci.
mislim da ovdje prolazi i over 10.5 1.set, moguć TB i 7-6 za Miloša :D

pohvale za tipovanje badel majstore :thumbup:

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 12 feb 2015, 19:37

zgmiky je napisao/la:
badel62 je napisao/la: Raonić-Bolleli -9,5+ Više 1,45

Ovo sam jednostavno morao uzeti,Booleli vrlo neugodan,otvorio sezonu odlicno.Raonica najvaio velike tvari takodjer i sam njegov trener ljubicic je rekao da ima potencijala i da je spreman uraditi dodatni pomak tako da over gemova u prvom bi trebao proci.
mislim da ovdje prolazi i over 10.5 1.set, moguć TB i 7-6 za Miloša :D

pohvale za tipovanje badel majstore :thumbup:
Vrlo moguce ali sinoc cekam dimitrova i mullera vise od 9 prvi set ,cak i dimitrov posto prvi servira moze izgubiti jedan brejk i nisam mogao vjerovati lik izgubi dva svoja servisa i zavrsi 6-2 :(
P.S Evo jos jedan par onako izgledan Dodig/Mirnyi-Smith/Venus 1 1,35 ,fina kvota.
Sretno drug.
FK Sarajevo !

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 12 feb 2015, 19:40

metz ide kiša golova, očekujem barem 4 :D

SoldierOfFortune
Kontakt:

Post Postao/la SoldierOfFortune » 12 feb 2015, 19:54

Molim vas da mi neko pomogne.

Danas, tacnije jutros u 11h sam uplatio listic na kome je:

Hezonja (7,5) više
Reyes (11,5) više
Barcelona 1 (zbog uslova od 3 para)

Sada kada sam ušao na profil piše da je Hezonja blokiran na mom listiću, a na ponudi stoji granica od 9,5 koševa???

Kakav će biti daljnji proces, šta će se desiti? Hoću li moći naplatiti cijeli dobitak ili će par ostati blokiran. D ali je neko imao ovakvu situaciju, molim vas za pomoć.
Ovdje se ne živi samo da bi se živjelo, ovdje se ne živi samo da bi se umiralo, OVDJE SE I UMIRE DA BI SE ŽIVJELO. Kapija, Tuzla, 25. maj 1995. godine

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 12 feb 2015, 20:06

SoldierOfFortune je napisao/la:Molim vas da mi neko pomogne.

Hezonja (7,5) više
Reyes (11,5) više

Sada kada sam ušao na profil piše da je Hezonja blokiran na mom listiću, a na ponudi stoji granica od 9,5 koševa???

Kakav će biti daljnji proces, šta će se desiti? Hoću li moći naplatiti cijeli dobitak ili će par ostati blokiran. D ali je neko imao ovakvu situaciju, molim vas za pomoć.
To ti samo govori sa kakvim ciganima imamo posla :D

baltazar17
Kontakt:

Post Postao/la baltazar17 » 12 feb 2015, 20:22

@soldier.
ako Hezonja dadne 5 koseva, odblokirace ga cigani.
hahahhahahahhaha

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 12 feb 2015, 20:32

Pikado: Premier league

Van Gerwen @1.50
Lewis @2.40
Wade @2.10

Ispricavam se, nema vremena za analize a nisam mogao prije postaviti parove. Igrao sam ovu trojicu radi odličnih kvota, a i da bude zanimljivije pratit. Sto se tice snookera, nadam se da ste pratili, ostao je jos jedan par za prolaz tiketa.
U desetom selu živi Antuntun!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 feb 2015, 20:35

Rukomet
Francuska D1
20:45 Creteil - Toulouse 2 2,30

Trpaaaaaaaj sve :D

10 minutica do početka, neki momak maloprije uplati za 300KM pa sam ja odlučio staviti 50KM na pobjedu gosta, sretno ko odigra.

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 12 feb 2015, 20:38

SiouxLukavac je napisao/la:Rukomet
Francuska D1
20:45 Creteil - Toulouse 2 2,30

Trpaaaaaaaj sve :D

10 minutica do početka, neki momak maloprije uplati za 300KM pa sam ja odlučio staviti 50KM na pobjedu gosta, sretno ko odigra.
Zasto?

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 12 feb 2015, 20:41

bevanda4 je napisao/la:Pikado: Premier league

Van Gerwen @1.50
Lewis @2.40
Wade @2.10

Ispricavam se, nema vremena za analize a nisam mogao prije postaviti parove. Igrao sam ovu trojicu radi odličnih kvota, a i da bude zanimljivije pratit. Sto se tice snookera, nadam se da ste pratili, ostao je jos jedan par za prolaz tiketa.
Pa dragi @bevanda gdje nade ove kvote, kod mene skroz manje kvote. Redom : 1.25 1.85 1.55

Vrijedi li po ovim kvotama?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

miki1212
Kontakt:

Post Postao/la miki1212 » 12 feb 2015, 20:44

Hezonja (7,5) više
Reyes (11,5) više

I kod mene pise da je blokiran. :shock: Ako mi ne priznaju ovo sto sam odigrao (vise od 7,5 ) zatvaram racun u premieru.Imam racun otvoren u 10 kladionica sto domacim sto stranim i do sada mi se ovo nigdje nije desilo.Ako ne znaju raditi bolje da se ne bave poslom koji ne znaju.U svakoj kladionici je drukcija granica na kosarkase a negdje se razlikuje po 2,3 poena i ako sam odigrao po jednoj granici ,ako promjene na drugu nikad ne storniraju taj par.Ako ne predje granicu od 7,5 necu se buniti ,a ako predje a ne isplate me tuzit cu ih a poslije toga zatvaram racun u premieru ,jer ne zelim da mi se to ponovi. :nene:

SoldierOfFortune
Kontakt:

Post Postao/la SoldierOfFortune » 12 feb 2015, 20:50

miki1212 je napisao/la:

Hezonja (7,5) više
Reyes (11,5) više

I kod mene pise da je blokiran. :shock: Ako mi ne priznaju ovo sto sam odigrao (vise od 7,5 ) zatvaram racun u premieru.Imam racun otvoren u 10 kladionica sto domacim sto stranim i do sada mi se ovo nigdje nije desilo.Ako ne znaju raditi bolje da se ne bave poslom koji ne znaju.U svakoj kladionici je drukcija granica na kosarkase a negdje se razlikuje po 2,3 poena i ako sam odigrao po jednoj granici ,ako promjene na drugu nikad ne storniraju taj par.Ako ne predje granicu od 7,5 necu se buniti ,a ako predje a ne isplate me tuzit cu ih a poslije toga zatvaram racun u premieru ,jer ne zelim da mi se to ponovi. :nene:
Moje razmisljanje je isto. Njihova greska, ako je podvode pod gresku nije moj problem, i ukoliko ne isplate puni iznos odmah ide tuzba, instant. Kopirao sam listic kada je uplacen bez bloka i sa blokom, a ako ne prode onda sutim. Ako prode a ne isplate, instant zatvaram racun :salut:
Ovdje se ne živi samo da bi se živjelo, ovdje se ne živi samo da bi se umiralo, OVDJE SE I UMIRE DA BI SE ŽIVJELO. Kapija, Tuzla, 25. maj 1995. godine

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 12 feb 2015, 20:51

slika

nesto da se prati

EDIT

evo i @bevandu malo a upratimo XD

slika

Sretno nam :) :opaopa:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 12 feb 2015, 20:55

young-kudla 2 1.95, 0-2

mislim da ide glat ;)

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 12 feb 2015, 20:59

BRAZIL: Campeonato Paulista
22:30 Piracicaba - Ituano, 2/1 kvota 21.0

Ja sam na marku ispratio, fol dojava neka.. Ništa ne obećavam, naravno.. :salut:
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.