Kad je igrac bez kluba, dakle slobodan, za njega ne vazi prijelazni rok. Moze doci kad hoce. Pa Ibrak je izjavio koliko znam da se pregovara sa 4 golmana, jedan od njih je Borjan. Ostala imena se ne znaju...amidzaTan je napisao/la:Mozda prica oko Borjana nije jos zavrsena, i da bi se ove pare od Dupovca prema njemu mogle usmjeriti!!!
Jer polako se privodo kraju ovaj prijelazni rok, a on je koliko znam jos bez kluba!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U INAT SVIMA 1946
Bitno je da je jos u pricu ukljucen, tj: da ima opcija da se na kraju i dogovore. A sto prije to i bolje...
Sto se Ibraka tice on nema potrebe vise nikome da se dokazuje, ali ako i njega uspije pridobiti, onda stvarno...
Sto se Ibraka tice on nema potrebe vise nikome da se dokazuje, ali ako i njega uspije pridobiti, onda stvarno...
- BoskoAntic
- Kontakt:
I receno je da ce se golman zavrsiti najvjerovatnije dok su jos u Antaliji, a to je do nedjelje 

U INAT SVIMA 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad je vrlo moguce da ce pare od Amera sto smo dobili biti usmjerene na platu dobrog golmana , npr. Borjana na duzi period sto bi bio veliki potez
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jos jedan aktuelan reprezentativac svoje zemlje, 195 cm visok, u najboljim godinama, sa Balkana (znaci neme perioda adaptacije kao Kallasi ili neki drugi stranac)... igrac s kojim bi smo, bar po rezumeu, mogli docekati i te neke dugorocne ciljeve (grupne faze).
Golmana još, pa imamo sasvim solidne igrače što se tiče za naše prostore. Ne znam za vas, ali meni je nekako želja da u budućnosti dovedemo nekog Brazilca i još kojeg stranca.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
A ja koliko se sjecam Borjan je bas sa ekipom Ludogoreca i otisao u Antaliyu na pripreme, da bi onda i konacno odlucio da nece nastaviti suradnju sa njima, sto znaci da je moguce da se i dalje mota tamo po Antaliyi.
Amarildo je napisao/la:Golmana još, pa imamo sasvim solidne igrače što se tiče za naše prostore. Ne znam za vas, ali meni je nekako želja da u budućnosti dovedemo nekog Brazilca i još kojeg stranca.
Istog smo razmisljanja, jer taj utisak koji ostavljaju Brazilski igraci na ekipu i protivnike, kao i na navijace je zarazan!!!
Kažu zar se trebamo bojati tima kojem gostujemo u prvom kolu proljetnog dijela, ne trebamo se mi bojati njih, nego nas samih. Gledam historiju rezultata u prvim kolima nastavka prvenstva i oni nisu ni malo ohrabrujući.
Ima ona neka fraza za statistiku da otkriva mnogo a ne pokazuje ništa, ili tako nešto... Ali ova naša je zabrinjavajuća.
U proteklih deset sezona na početku drugog dijela sezone pobjedili smo svega dva puta, isto toliko remizirali i doživjeli nevjerovatnih šest poraza. Za klub kakav je Sarajevo to je za neme mnogo. Pogotovo što se to desi na početku kada je naša euforija na vrhuncu i onda nam na početku lađe potonu i sve krene niz brdo.

Mislim da je vrijeme da ovo počnemo mjenjati, ali ako i ne uspijemo ni pod razno ne smijemo klonuti ni mi navijači a ni igrači, nego protiv banjalučana pružiti maksimalnu podršku momcima.
Ima ona neka fraza za statistiku da otkriva mnogo a ne pokazuje ništa, ili tako nešto... Ali ova naša je zabrinjavajuća.
U proteklih deset sezona na početku drugog dijela sezone pobjedili smo svega dva puta, isto toliko remizirali i doživjeli nevjerovatnih šest poraza. Za klub kakav je Sarajevo to je za neme mnogo. Pogotovo što se to desi na početku kada je naša euforija na vrhuncu i onda nam na početku lađe potonu i sve krene niz brdo.

Mislim da je vrijeme da ovo počnemo mjenjati, ali ako i ne uspijemo ni pod razno ne smijemo klonuti ni mi navijači a ni igrači, nego protiv banjalučana pružiti maksimalnu podršku momcima.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Kenozoik je napisao/la:Jos jedan aktuelan reprezentativac svoje zemlje, 195 cm visok, u najboljim godinama, sa Balkana (znaci neme perioda adaptacije kao Kallasi ili neki drugi stranac)... igrac s kojim bi smo, bar po rezumeu, mogli docekati i te neke dugorocne ciljeve (grupne faze).
I ovaj u igri za golmana jel???
U INAT SVIMA 1946
Da, mislio sam na Borjana.
Na koliko ima Amer Bekic ugovor sa nama? Hvala.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BoskoAntic
- Kontakt:
Aha!Kenozoik je napisao/la:Da, mislio sam na Borjana.

U INAT SVIMA 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
O Borjanu pricamo koliko vidim 

Tri godineMCMXLVI je napisao/la:Na koliko ima Amer Bekic ugovor sa nama? Hvala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hilminho to jeste tako ali nismo nikada ni bili jaci to znas i sam...hilmo je napisao/la:Kažu zar se trebamo bojati tima kojem gostujemo u prvom kolu proljetnog dijela, ne trebamo se mi bojati njih, nego nas samih. Gledam historiju rezultata u prvim kolima nastavka prvenstva i oni nisu ni malo ohrabrujući.
-
- Kontakt:
hilmo slazem se treba momcima dati podrsku u svim utakmicama bit ce uspona -padova to je normalno ,velika su ocekivanja svaki nerjesen rezultat i poraz kod nas je odma katastrofa to ako uspijemo prevazici odosno da meho zadrzi pozitivu kroz citavu drugu polusezoni mi cemo slaviti na kraju ma ja uopšte ne sumnjam u to ,samo sabura i korak po korak,jos da dodam ovi sad sto najavljuju setanje i lagane pobjede nakon prvog kiksa ce da kritikuju i pljuju igrce itd
nekako smo svi za Borjana,ali je preksup za bilo koju ekipu iz bivse Yuge ,osim Dinama! nadam se da ce uprava dovesti iskusnog golmana,vjerujem da se na trzistu moze probrati neko kvalitetno ime!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
150K eura za godinu...mozda i spustimo sta a sad smo dobili skoro duplo vise pa ne znam 
Pa da zaigramo u npr. nekom ovako dresu
http://i59.tinypic.com/2z8swb7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa da zaigramo u npr. nekom ovako dresu

http://i59.tinypic.com/2z8swb7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mene strah zvjezde Posto sigurno da ih je SB vec na gradio (mozda I sa pripremama u tursku) mi smo to trebali kupit cisto radi toga zaleta ..SB je lopovski ubicarski klub....
Amidzi moze zastava dres sa njegovim likom broj 8 I tako nesto ...ZANAS JE SAMO JEDAN HASE..nas klub ubjedzen Sam nikad nece dozvolit da nekog porede sa HASETOM..
TA
Ovo stoje Hilmo postavio da non stop gubimo prvu uliloje strah umene...Nadam se da Home zna za ovu statistiku I da igracima objasni I pripremi ih (cak Ako treba I isamara) al dole ocekujem tucu klanje na terenu I zalaganje da krv pisaju al 3bobe HOCUUUUUUUUUUUUU
VOLIM VOLIM VOLIM SARAJEVO
Amidzi moze zastava dres sa njegovim likom broj 8 I tako nesto ...ZANAS JE SAMO JEDAN HASE..nas klub ubjedzen Sam nikad nece dozvolit da nekog porede sa HASETOM..
TA

Ovo stoje Hilmo postavio da non stop gubimo prvu uliloje strah umene...Nadam se da Home zna za ovu statistiku I da igracima objasni I pripremi ih (cak Ako treba I isamara) al dole ocekujem tucu klanje na terenu I zalaganje da krv pisaju al 3bobe HOCUUUUUUUUUUUUU
VOLIM VOLIM VOLIM SARAJEVO

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.