Raul_64 je napisao/la:Dorsey je (kvazi) NBA centar.
ma ja,na 5 minuta
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Raul_64 je napisao/la:Dorsey je (kvazi) NBA centar.
DANTES je napisao/la:što da ne... igrao je krstić, a nema njihou snagu i brzinu...filip13 je napisao/la:jelde da dunston i hunter iz olimpijakosa u nba ni pod razno ne bi mogli igrati centra?
ups... mislio sam da su višilumani je napisao/la:DANTES je napisao/la:što da ne... igrao je krstić, a nema njihou snagu i brzinu...filip13 je napisao/la:jelde da dunston i hunter iz olimpijakosa u nba ni pod razno ne bi mogli igrati centra?
Nenad ima 10 cm vise
lumani je napisao/la:DANTES je napisao/la:što da ne... igrao je krstić, a nema njihou snagu i brzinu...filip13 je napisao/la:jelde da dunston i hunter iz olimpijakosa u nba ni pod razno ne bi mogli igrati centra?
Nenad ima 10 cm vise
Zar ?filip13 je napisao/la:cska jedva pobijedi nizny
nakon produžetka, sjajan meč zaista... odličan teo, ali i crnogorac u dresu njiznjegelninho_resTO je napisao/la:Zar ?filip13 je napisao/la:cska jedva pobijedi nizny
Ajde neka, ja sam pratio kako ponos izraela jos jednom objasnjava sta znaci pobjednicki mentalitet.DANTES je napisao/la:nakon produžetka, sjajan meč zaista... odličan teo, ali i crnogorac u dresu njiznjegelninho_resTO je napisao/la:Zar ?filip13 je napisao/la:cska jedva pobijedi nizny
DANTES je napisao/la:oni mi najvise podsjećaju na partizan, ali na jednom mnogooooo većem nivou... karakter, duh, volja... šampionsko srce...
mada večeras je duda sredio bivše učenike...
inače onaj Čedi Osman, kažu ponikao u KK Bosni, je li on Bošnjak? nije valjda još jedan kojeg su turci maznuli??
odavno i igra vala, doduše nije stalno igrao u ELfilip13 je napisao/la:reyes postao najbolji skakač eurolige
Cedi (pravo prezime Đedi) Osman je rođen u Makedoniji od roditelja bosanaca, vratio se u Sarajevo, a onda otišao u tursku radi njegovog brat za kojega se mislilo da je veliki talenat ali onda isplivao Osmanfilip13 je napisao/la:DANTES je napisao/la:oni mi najvise podsjećaju na partizan, ali na jednom mnogooooo većem nivou... karakter, duh, volja... šampionsko srce...
mada večeras je duda sredio bivše učenike...
inače onaj Čedi Osman, kažu ponikao u KK Bosni, je li on Bošnjak? nije valjda još jedan kojeg su turci maznuli??
ja mislim da je on iz makedonije
dscile je napisao/la:Panatinaikos i Galatu.. to cu ja.
sretnofilip13 je napisao/la:dscile je napisao/la:Panatinaikos i Galatu.. to cu ja.
evo ja cu unicaja fener zapoceti
lumani je napisao/la:Alba Berlin![]()
..smece od lige Njemacke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.