Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Roma nije pogledala prema golu u 2 pol 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Da ovaj Duje Cop zna gol zabit Roma bi gubila.
-
Evil Genius II
nabij loptu, izgubi loptu, prilika za cagliari, de sanctis brani. nabij loptu, izgubi loptu, prilika za cagliari, cop fula. i tako u krug 
aferim omladinci
aferim omladinci
Iscupa Roma nekako pobjedu
Da je bio malo jaci protivnik od Kaljarija Bogami ne znam kako bi bilo na kraju,ovako ovaj sareni sastav Rome kaznio promasaje domacina..
Mire odigrao dobro danas,istina bolji mi je bio u 1 pol.,ali u drugom je cini mi se Garsija naredio prije svega cuvanje svog gola,tako da i nije bilo prilike za neku igru..Puno je pretrcao danas,bar je toj moj utisak neki..Volio bih da neko postavi ako moze tacan podatak,bas me zanima
Haj nek su prekinuli crnu seriju
Mire odigrao dobro danas,istina bolji mi je bio u 1 pol.,ali u drugom je cini mi se Garsija naredio prije svega cuvanje svog gola,tako da i nije bilo prilike za neku igru..Puno je pretrcao danas,bar je toj moj utisak neki..Volio bih da neko postavi ako moze tacan podatak,bas me zanima
Haj nek su prekinuli crnu seriju
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
Evil Genius II
pjanic i radja su danas pokrivali i trcali za keitu i tottija, nije im bilo lahko nimalo.
Kaze eng komentator na streamu gdje sam gledao tekmu "Keita je igrac utakmice"Evil Genius II je napisao/la:pjanic i radja su danas pokrivali i trcali za keitu i tottija, nije im bilo lahko nimalo.
Unica grande amore
-
Evil Genius II
da, bas smo dobili tu bitku izmedju dva vezna reda i cagliari nam nije stvorio ni jedne prilike kroz sredinu 
Onda očito nisu dovoljno trčaliAllAbout je napisao/la:Kaze eng komentator na streamu gdje sam gledao tekmu "Keita je igrac utakmice"Evil Genius II je napisao/la:pjanic i radja su danas pokrivali i trcali za keitu i tottija, nije im bilo lahko nimalo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Šta je ovo Brendan u posjeti Rimu zbog Miralema a tema ostarila čak na drugoj stranici...niko ništa ne priča 
-
Evil Genius II
miralem vise ne stanuje ovdje, preselio je na http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=70220" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaže jedan stručnjak da Mire već dvije godine nije regista, reci nam molim te koliko puta je igrao na toj poziciji.Evil Genius II je napisao/la:miralem vise ne stanuje ovdje, preselio je na http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=70220" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ko je rekao da nije regista, nemoj vaditi rijeci iz konteksta. Regista mozes biti i sa pozicije centralnog veznog. Znas i sam da si ovde nesto izvalio nakon sto su se svi ukljucili u diskusiju. Ok, nije bio deep lying playmaker sto njemu zaista odgovora ali nesto je drugo bilo u pitanju, znas ti to dobro
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Džaba se koprcaš, regista = deep lying playmaker.
Nadam se da će se Puma uključiti u diskusiju, on je to jednom detaljno objasnio.
Nadam se da će se Puma uključiti u diskusiju, on je to jednom detaljno objasnio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Regista moze biti deep lying playmaker i igrac na poziciji centralnog veznog, sto jeste primarna Pjaniceva pozicija. Niko nije nigdje rekao da on nije regista.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Liverpool, mjera. Jos ako dovedu kvalitetnog napadaca, kud ces bolje...Od Rome nema nista, dogodine ce pasti jos vise...
-
Evil Genius II
liverpool - roma isto sra*je drugo pakovanje.baglama je napisao/la:Liverpool, mjera. Jos ako dovedu kvalitetnog napadaca, kud ces bolje...Od Rome nema nista, dogodine ce pasti jos vise...
znas da uvijek rado odgovorim ali ovaj put se ne zelim mijesati u raspravu o raspravi koja je bila nekad davno, i to na temu price koju smo prezvakali hiljadu puta do sadVirtu4l je napisao/la:Kaže jedan stručnjak da Mire već dvije godine nije regista, reci nam molim te koliko puta je igrao na toj poziciji.
Baš zato što je sažvakana hiljadu puta, i jasno utvrđena. Nije sramota ne znati, sramota je...Evil Genius II je napisao/la:znas da uvijek rado odgovorim ali ovaj put se ne zelim mijesati u raspravu o raspravi koja je bila nekad davno, i to na temu price koju smo prezvakali hiljadu puta do sad
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa nije isto zbog medijske pokrivenosti i općenito razlika u ligi. Teško bi se moglo reći da bi bio neki veliki napredak, ali recimo izazov koji bi, barem po mom mišljenju, trebalo prihvatiti.Evil Genius II je napisao/la:
liverpool - roma isto sra*je drugo pakovanje.
-
Evil Genius II
to su kriteriji koje imas kada sa 19, 20 godina mijenjas klub tj jaca liga, medijska pokrivenost i izazov dokazivanja u drugoj/boljoj sredini. medjutim, vec sa 25 apetiti bi trebali porasti i nista osim redovnog ucesnika lige prvaka i stabilnog tima koji se bori za titulu u domacem prvenstvu u miralemovom slucaju ne bi trebalo doci u obzir, a slozices se da liverpool ipak nije taj klub.gost je napisao/la:Pa nije isto zbog medijske pokrivenosti i općenito razlika u ligi. Teško bi se moglo reći da bi bio neki veliki napredak, ali recimo izazov koji bi, barem po mom mišljenju, trebalo prihvatiti.
Prošle godine su se haman do zadnjeg kola borili za titulu, ove godine su veoma slabo ušli u sezonu ali kako sezona odmiče sve su bolji i bolji i na kraju će vjerovatno izboriti Ligu Prvaka. A porediti englesku i talijansku ligu u bilo kakvom smislu je smiješno. Mislim znamo i ja i ti kakvo je stanje u Italiji i znamo da bi ovaj Liverpool koji je trenutno 5,6 (ne znam tačno) razbio Juventus koji je ubjedljivo prvi.Evil Genius II je napisao/la:to su kriteriji koje imas kada sa 19, 20 godina mijenjas klub tj jaca liga, medijska pokrivenost i izazov dokazivanja u drugoj/boljoj sredini. medjutim, vec sa 25 apetiti bi trebali porasti i nista osim redovnog ucesnika lige prvaka i stabilnog tima koji se bori za titulu u domacem prvenstvu u miralemovom slucaju ne bi trebalo doci u obzir, a slozices se da liverpool ipak nije taj klub.gost je napisao/la:Pa nije isto zbog medijske pokrivenosti i općenito razlika u ligi. Teško bi se moglo reći da bi bio neki veliki napredak, ali recimo izazov koji bi, barem po mom mišljenju, trebalo prihvatiti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: General505, Meshko91 i 17 gostiju.