Dosta je jedan nos.Chinaglia je napisao/la:može l' onda samo fibula ili tibia? pošto je prijateljskafukara87 je napisao/la:Ljudi Prijateljska je utakmica, malo se uozbiljite jbgZnaci danas u 14 i 30 tekma aBd
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
belosevic28
- Kontakt:
Dobili ste sjajnog igraca, sjecam ga se dok je kod nas igrao, fajter pravi... Sretno u nastavku. Halalite na upadu na vasu temu. Sportski pozz.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
carsijamosnik
- Kontakt:
dal mi neko moze reci ima li danasnja utakmica sa zeljom na nekom programu ,kako bi se mogla pratit hvala?!
+1Thranduil je napisao/la:Nikom ne željeti tako nešto, prvo nije ljudski a drugo da se ne bi slučajno to desilo nama,našem igračuChinaglia je napisao/la:dvostruki prelom noge za igrača Selje, insha'allah
A ti obavezno časove pravopisa, baš kao i ovaj Fulejoksimovic je napisao/la:Zaista sam vrlo ozbiljan čovjek,i nije mi jasno s obzirom da kako svakodnevno čitam tvoje postove,koji su postali i više nego očigledni,jer unaprijed znaš ko dolazi,ko odlazi.kakvo je stanje,vrlo često kometarišeš po drugim forumima i smaraš svijet,Samo se pitam da li si uopšte svjetan toga da si dosadan,naporan i moja preporuka da malo ti i hary uzmete koji čas obrazovanja kulture ponašanja jer vam je prijeko potreban,Chinaglia je napisao/la:nešto kontam da joksimovic nije Fule![]()
P,S,Želim još iskoristit priliku i reći da je ovo slanje Miće,i kako reče jedan njegov trener samo zbog pravljenja mjesta nekom drugom, najveći grijeh, Nisam zadovoljan sa ovim što nam je opet pojačanje preko 30 godina,Pa ljudi njih petorica imaju prosjek 32 godine.Neka nam je sretno,Ipak držim se one dobre rečenice i moje vodilje,.Svima nam valja,, jednog dana ------pred Boga stati,jer je ovo tooliko providno.
Citajuci forum i fb reakcije proteklih mjesec dana primjetim da vlada pozitivna atmosfera kao i veliko iscekivanje pred pocetak sezone al me zanima sta vi mislite da li ce posjeta na nasim utakmicama biti veca ? Da li ce navijaci prepoznati trud UO i nagraditi sa vecim odzivom ?
Zanima me jer mislim da je ovo krucijalno vrijeme za nas klub s obziron da smo okrenuli novi list i u Premier ligi ili ce par pojedinaca mizantropa uspjeti da naruse dobru atmosferu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zanima me jer mislim da je ovo krucijalno vrijeme za nas klub s obziron da smo okrenuli novi list i u Premier ligi ili ce par pojedinaca mizantropa uspjeti da naruse dobru atmosferu.
samo Sloboda
Joj tebra,istog sam rszmisljanja.Mislim da ce protiv Travnika bit dobro popunjen Tusanj,ako vrijeme bude dobro.Ako nabijemo Travnik i pokazu kvalitet,ne sumljam da ce nas u Zenici bit 200 do 300 ljudi 
Zlatan Nalić sin tuzlanski
sami po sebi, igrači kao što su Zeba, Beka, Ahmetović, Ivetić, Krpa će privuć' navijače na tribine, ne vjerujem da će više bit' nabijanja i uvaljivanja lopte, nego da će bit' i akcija, golova, upravo ovo nabijanje i uvaljivanje lopte je otjeralo navijače s tribina! kad tome dodaš i par pobjeda, dobit' će se još navijača na tribinama
sve u svemu očekujem veću posjetu, ne znatno veću, al' veću 
Posjeta ce kao i svugdje ovisiti o igri,rezultatima i protivnicima ,mislim da ce na kraju prosjek biti kao i ove polusezone oko 2500-3000 što je odlicno.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Pricam s ljudima o Slobodi, vjeruj sto se tice posjete to ce biti sve u pet deka, jednostavno raja nije zainteresovana za nesto sto je uspjesno, sve se svelo na nekakvu kuknjavu, nema se, ne moze se, jos da dajem za ulaz 5 KM, tako te stvari. Ne bih da ulazim ni u cije zivote, zna svako koliko moze izdvojiti za sta. Na poslednjih par utakmica se pokazalo ko dolazi na utakmice i ko ce dolaziti, a to je od 2000 do 3000 hiljade ljudi. Tu je nas 2000 koji dolazimo ne bitno ko je od protivnika i na to dodas jos hiljadu koji dodju samo kad je kakav jak protivnik. Ne ocekujem nista bolje proljece sto se tice posjete, ali od igraca ocekujem dosta bolje rezultate i bar po dva gola na Tusnju, ma ko bio protivnik, jer mislim da sada imamo kapaciteta.
Protiv Zvijezde bio besplatan ulaz pa posjeta bila ocajna.Pasha_car_aga je napisao/la:Pricam s ljudima o Slobodi, vjeruj sto se tice posjete to ce biti sve u pet deka, jednostavno raja nije zainteresovana za nesto sto je uspjesno, sve se svelo na nekakvu kuknjavu, nema se, ne moze se, jos da dajem za ulaz 5 KM, tako te stvari. Ne bih da ulazim ni u cije zivote, zna svako koliko moze izdvojiti za sta. Na poslednjih par utakmica se pokazalo ko dolazi na utakmice i ko ce dolaziti, a to je od 2000 do 3000 hiljade ljudi. Tu je nas 2000 koji dolazimo ne bitno ko je od protivnika i na to dodas jos hiljadu koji dodju samo kad je kakav jak protivnik. Ne ocekujem nista bolje proljece sto se tice posjete, ali od igraca ocekujem dosta bolje rezultate i bar po dva gola na Tusnju, ma ko bio protivnik, jer mislim da sada imamo kapaciteta.
Moja iskustva sa ljudima koji dolaze periodicno i ovisno o rezultatima naseg kluba su daleko pozitivnija, podosta raje koja je redovna bila za vrijeme Cire kazu da 100% dolaze na proljece gledati Slobodu, jer je dosao Husref, dovela se ozbiljna pojacanja i Azmir je pokazao ponovo ozbiljnost i najavio jos bolje dane. Tako da ocekujem barem prvih par utakmica prilicno veci odziv na Tusnju, a vjerovatno ce i sami rezultati diktirati posjetu. Nazalost dolaze nam neatraktivni protivnici pa ce i to uskratiti jedan broj gledaoca do kraja sezone.
Sretno nasim momcima danas, mada im zamjerim sto uopste igraju protiv tog sarlatansko-izdajnickog kluba. Fuj
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Što se tiče današnje tekme,očekujem naše momke da odigraju odličnu tekmu jer ipak je ovo pripremna tekma bit će tu svašta,rezultat me najmanje zanima (mada svaka pobjeda protiv Selje je draga pa makar i pripremna
) .
A svi znamo što se nas navijača tiče da je ovo sve osim prijateljske utakmice
NA KAPIJU STE PLJUNULI U TREBINJU SE PRODALI!
A svi znamo što se nas navijača tiče da je ovo sve osim prijateljske utakmice
NA KAPIJU STE PLJUNULI U TREBINJU SE PRODALI!
Pobjeda je bolja od orgazma!
opet nas kurišu ovi prekidi, nikako to da se sredi
ne da više ne zabijamo iz prekida, nego redovno i primamo iz istih
ne da više ne zabijamo iz prekida, nego redovno i primamo iz istih
A kad nas je Sok vodio, svaki prekid je bio pola gola. Mikelini i Prodanović su bili nenadyebivi u zraku, kako u odbrani tako i u napadu. Poslije je tu ulogu od njih preuzeo Joge.
Što se tiče utakmice sa Željom, smatram da je ista poslužila svrsi i pokazala gdje smo u ovom trenutku. Zadovoljan sam samim tim što smo ostali neporaženi, iako bi pobjeda naravno predstavljala jednu moralnu satisfakciju. Uglavnom, najbitnije je da proigraju u ligi i da Husref stvori kostur tima za iduću sezonu. Opstanak će se svakako izboriti sa ili bez tog defanzivnog box-to-box veznjaka.
Što se tiče utakmice sa Željom, smatram da je ista poslužila svrsi i pokazala gdje smo u ovom trenutku. Zadovoljan sam samim tim što smo ostali neporaženi, iako bi pobjeda naravno predstavljala jednu moralnu satisfakciju. Uglavnom, najbitnije je da proigraju u ligi i da Husref stvori kostur tima za iduću sezonu. Opstanak će se svakako izboriti sa ili bez tog defanzivnog box-to-box veznjaka.
Svoje frustracije možeš ispoljavati na drugoj temi, ovdje ti je zabranjen pristup jer nisi navijač Slobode. 
http://m.sportsport.ba/vijest/bh_fudbal-153576.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadovoljan Husref
Zadovoljan Husref
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Nasa sramota sto smo dozvolili sebi da ispadnemo a vasa sto ste se prodali onima koji su vam grad porusili. FujChoks je napisao/la:Hahha , i sada prozivate Želju za tekmu u Trebinju . A dižete i hvalite Husića Azmira , lika koji vam je kupio više od pola utakmica u Federalnoj ligi da se vratite . Običan kriminalac realno . Kakav ste gol dali Branitelju to je tragedija , i opet jedva ljudi se sklanjali . Ko o poštenju već ku.va . Pozz
Dobar ce vam biti ovaj deklarisani vojvoda Kokot.
samo Sloboda
merak je napisao/la:Citajuci forum i fb reakcije proteklih mjesec dana primjetim da vlada pozitivna atmosfera kao i veliko iscekivanje pred pocetak sezone al me zanima sta vi mislite da li ce posjeta na nasim utakmicama biti veca ? Da li ce navijaci prepoznati trud UO i nagraditi sa vecim odzivom ?
Slobodaši Tušanj pune u tri slučaja.
Prvi, kada Sloboda igra lijepo , bez obzira na rezultate. Dođu da vide Igrače i igru (fudbal).
Drugi, kada Sloboda igra lijepo i u vrhu je tabele.Dođu da vide Igrače i igru(fudbal) ali privlači ih i plasman na tabeli.
Treći , kad se Sloboda nalazi pri dnu tabele. Dođu da daju podršku igračima i voljenom Klubu bez obzira na igrače i igru(fudbal).
Ovog proljeća Slobodaši imaju dva razloga da napune Tušanj.Prvi i treći.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 13 feb 2015, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Prema ovom tekstualnom prenosu, bijeli orlovi nisu bili ništa bolji od nas. Tačno jedva čekam nastavak sezone 
Pored lose igre, rezultata i atmosfere imali smo mislim 3. ili 4. posjetu u ligi ( s tim da su dolazili znatno jaci protivnici nego sto ce sada ) ali jednostavno na Tusnju bez obzira na sve ocekujes uvijek 2000-3000 posjetilaca.
Pricajuci sa rajom i sa drustvom mnogi su najavili da ce ponovo krenuti jer iskreno ne mozes kriviti ljude sto su odustali kada se samo sjetimo kakav smo anti fudbal gledali jesenas. Kljucna ce biti prva 2-3 kola, uz dobar rezultat i lijep fudbal ocekujem prosjek 3000-4000 jer ipak dolaze manje atraktivni protivnici.
Dolazi ljepse vrijeme narod se zazelio Slobode uz kombinaciju ovoga gore navedenog mogli bi lijepe momente doziviti na proljece
Pricajuci sa rajom i sa drustvom mnogi su najavili da ce ponovo krenuti jer iskreno ne mozes kriviti ljude sto su odustali kada se samo sjetimo kakav smo anti fudbal gledali jesenas. Kljucna ce biti prva 2-3 kola, uz dobar rezultat i lijep fudbal ocekujem prosjek 3000-4000 jer ipak dolaze manje atraktivni protivnici.
Dolazi ljepse vrijeme narod se zazelio Slobode uz kombinaciju ovoga gore navedenog mogli bi lijepe momente doziviti na proljece
samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: schalke, tuzlanskinacin i 6 gostiju.