RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cernica
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cernica » 12 feb 2015, 22:08

rodjenisa je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Yebem im sunce sta mi sramote mahalu :lol: :lol: bogami treba ih sve s noge na nogu :D koliko su ispusili i jesu li igrali s onom narkomanijom s mosta :D
Negdje sam procito da su zijanili 3-1 od Konjica,al valjda ce nam neko bolje objasniti.
Imao sam strasno tezak dan fuj, jedan nas brat odavde bio zivotno ugrozen...hodo sam po bolnicama ,ali fala dragom Bogu dobro se zavrsi
Brz oporavak mu zelim. Jeli sad sve u dure
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 feb 2015, 22:14

Cernica je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Yebem im sunce sta mi sramote mahalu :lol: :lol: bogami treba ih sve s noge na nogu :D koliko su ispusili i jesu li igrali s onom narkomanijom s mosta :D
Negdje sam procito da su zijanili 3-1 od Konjica,al valjda ce nam neko bolje objasniti.
Imao sam strasno tezak dan fuj, jedan nas brat odavde bio zivotno ugrozen...hodo sam po bolnicama ,ali fala dragom Bogu dobro se zavrsi
Dobar je sad ali u prvi mah je gadno izgledalo,neki sok dozivio razbijo se na sred ulice ,spuco glavom u beton a u covjeku oko 130 kila....a prije dva dana dogovarali Zvornik s jos jednim ahbabom,kaze meni veceras ----idemo buraz nije meni nista
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 12 feb 2015, 22:29

slika

Kako brate mostari kad je u nas bolja gol razlika i međusobni. Vidi mahale izyebane kurave :urnebes: :urnebes: gdje su mi tepsija i vm22 :opaopa:
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 feb 2015, 23:01

Cernica je napisao/la:slika

Kako brate mostari kad je u nas bolja gol razlika i međusobni. Vidi mahale izyebane kurave :urnebes: :urnebes: gdje su mi tepsija i vm22 :opaopa:
Hajde bola @Pravnik objasni ovu "pravdu" :lol:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 12 feb 2015, 23:13

rodjenisa je napisao/la:

Hajde bola @Pravnik objasni ovu "pravdu" :lol:
3 ekipe po 6 bodova.......Most gol razlika 8:6...ne pikajte tekme sa mahalom

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 12 feb 2015, 23:39

rodjenisa je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la: Negdje sam procito da su zijanili 3-1 od Konjica,al valjda ce nam neko bolje objasniti.
Dobar je sad ali u prvi mah je gadno izgledalo,neki sok dozivio razbijo se na sred ulice ,spuco glavom u beton a u covjeku oko 130 kila....a prije dva dana dogovarali Zvornik s jos jednim ahbabom,kaze meni veceras ----idemo buraz nije meni nista
Brz oporavak nasem bratu,znam kako ti je druze ja evo mjesec dana letam po bolnicama.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 12 feb 2015, 23:42

Šta je ovo yebemti zemlju :oops:
Trebala je ograda sastavit ekipu yebo ovo :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 feb 2015, 23:48

@vm, šta je bola s tom mahalom? Uvijek se dole igr'o dobar nogomet?
Masu puta sam dole igr'o na igralištu iza džamije. Malac od 12godina te mahne k'o da te nema :urnebes: :tralala:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 12 feb 2015, 23:53

zizu1991 je napisao/la:@vm, šta je bola s tom mahalom? Uvijek se dole igr'o dobar nogomet?
Masu puta sam dole igr'o na igralištu iza džamije. Malac od 12godina te mahne k'o da te nema :urnebes: :tralala:
Jašta brate, i ja sam na haremu igro po čitav dan prije, nisam otišao na igralište ne pamtim. Ne znam šta se ovo desilo ni kakva je ekipa otišla ko će znat :mrgreen:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 13 feb 2015, 08:34

vm22 je napisao/la:

Šalim se ja brato u mahali se vazda znalo igrat lopte :thumbup: od babuse i ostalih pa da ne nabrajam. Nego trebali su revijalnu napravit. Puleni dede emana i puleni biše :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yebo me otac te bi iko potrefio salu a ne gol :urnebes: :rol:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 13 feb 2015, 08:47

slika
From father to son

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 13 feb 2015, 11:55

Cernica je napisao/la:
vm22 je napisao/la:

Šalim se ja brato u mahali se vazda znalo igrat lopte :thumbup: od babuse i ostalih pa da ne nabrajam. Nego trebali su revijalnu napravit. Puleni dede emana i puleni biše :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yebo me otac te bi iko potrefio salu a ne gol :urnebes: :rol:
Dedo Eman all star - Biše all star :lol::lol: brate ako sjeverni potrefe dobro je :mrgreen:

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 13 feb 2015, 13:38

vm22 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:@vm, šta je bola s tom mahalom? Uvijek se dole igr'o dobar nogomet?
Jašta brate, i ja sam na haremu igro po čitav dan prije, nisam otišao na igralište ne pamtim. Ne znam šta se ovo desilo ni kakva je ekipa otišla ko će znat :mrgreen:
vm22
Radi info, evo ekipe Mahale
slika
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

mikki21
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la mikki21 » 13 feb 2015, 14:30

evo na bljesku clanak o rekonstrukciji stadiona u BiH! medju ostalom i ovaj nacrt sa youtubea:
" onclick="window.open(this.href);return false;

sad jeli ovo nacrt koji ce koristit za rekonstrukciju ili ne ja neznam, ali nekako mi djeluje kao najrealnije da ovako nesto bude ako se nastavi gradit na postojece tribine i objekte.. u sustini samo stavljen krov na obe tribine iza gola i na dedaru i izgradjena tribina identicna dedari na suprotnoj strani.. i normalno jos reflektori! ovo bi vec bio perverzan stadion za nase uslove sa nekim kapacitetom od 8-9 hiljada(dedara i suprotno: 2x3200, RA:1500-2000 i "VIP":400 sad kao stoji, a ako se neked bude radilo do kornera ide na 3x toliko)! a cijena isto nebi bila velika da se do ovog dodje, jedino bi tribinu suprotno od dedare pricekali malo duze jer treba izgradit sve iz temelja dok je vjerovatno u planu radi licence da se stave reflektori i krov na dedaru i barem vip tribinu iza jednog gola u roku od godinu-godinu ipo da bi ispunili sve uslove za PL za sezonu16/17.. ako izgradimo ovo treba se sve nogom u guzicu udarat jer ovo bi bila perverzija od stadiona..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 feb 2015, 15:02

mikki21 je napisao/la:evo na bljesku clanak o rekonstrukciji stadiona u BiH! medju ostalom i ovaj nacrt sa youtubea:

sad jeli ovo nacrt koji ce koristit za rekonstrukciju ili ne ja neznam, ali nekako mi djeluje kao najrealnije da ovako nesto bude ako se nastavi gradit na postojece tribine i objekte.. u sustini samo stavljen krov na obe tribine iza gola i na dedaru i izgradjena tribina identicna dedari na suprotnoj strani.. i normalno jos reflektori! ovo bi vec bio perverzan stadion za nase uslove sa nekim kapacitetom od 8-9 hiljada(dedara i suprotno: 2x3200, RA:1500-2000 i "VIP":400 sad kao stoji, a ako se neked bude radilo do kornera ide na 3x toliko)! a cijena isto nebi bila velika da se do ovog dodje, jedino bi tribinu suprotno od dedare pricekali malo duze jer treba izgradit sve iz temelja dok je vjerovatno u planu radi licence da se stave reflektori i krov na dedaru i barem vip tribinu iza jednog gola u roku od godinu-godinu ipo da bi ispunili sve uslove za PL za sezonu16/17.. ako izgradimo ovo treba se sve nogom u guzicu udarat jer ovo bi bila perverzija od stadiona..
uh bit će ovo ekstra stadion, jedan od najljepših i najfunkcionalnijih stadiona u državi. :cool: bolje imati ovakav stadion sa 10.000 gledalaca koji će skoro uvijek biti dobro popunjen, nego neku betobaru koja je uvijek poluprazna, a raja treba znati koliko je teško održavati stadion. Morate znati kada se završi abd naš stadion, da će po logici porasti i sami troškovi njegova održavanja.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 13 feb 2015, 18:02

Nakon tri pobjede i jednog poraza, „Rođeni“ su danas remizirali na pripremema u Crnoj Gori. Protivnik je bio Jedinstvo iz Bijelog Polja, član Druge lige Crne Gore.

Stručni štab Veleža “promiješao“ je malo sastav, te su neki igrači igrali svih 90 minuta, dok je većina igrala poluvrijeme ili tek nekih 30-tak minuta. Razlog je što već sutra, u povratku sa priprema u Kotoru, igraju sa Bokeljom.

Velež je nastupio u sljedećem sastavu: Bobić, Barišić (Nikolić), D.Ćemalović, Kodro, Mahinić (Škahić), Reljić (Janković (Blagojević)), Demić, Tolić, Haurdić (Hebibović (Zvonić)), Hajdarović (Maletić (Pejić)), Isić (Zolj).

Inače sama utakmica i nije bila pretjerano zanimljiva za gledanje, a na momente je bilo i nešto grubljih startova.
Nema brata japanca :(
#musvdg

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 feb 2015, 18:06

FEjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoćemo Japancaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 feb 2015, 18:38

možda ga želi vidjeti Feja još sutra kontra Bokelja u 13.00 h i onda da se da konačni sud da li će ostati u Veležu, a inače ona maketa našeg stadiona je VRH :thumbup:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 13 feb 2015, 19:46

AlemC85 je napisao/la:
mikki21 je napisao/la:evo na bljesku clanak o rekonstrukciji stadiona u BiH! medju ostalom i ovaj nacrt sa youtubea:

uh bit će ovo ekstra stadion, jedan od najljepših i najfunkcionalnijih stadiona u državi. :cool: bolje imati ovakav stadion sa 10.000 gledalaca koji će skoro uvijek biti dobro popunjen, nego neku betobaru koja je uvijek poluprazna, a raja treba znati koliko je teško održavati stadion. Morate znati kada se završi abd naš stadion, da će po logici porasti i sami troškovi njegova održavanja.
Ovo sam i ja jutros vidio i cak bio postavio.Haj reko da se sta ne provalim :lol: pa izbrisem.Ovaj nacrt ja prvi put vidim.Iako ima jednu gresku(reflektor) sjajno izgleda.Da li neko od nase raje zna nesto vise o ovom snimku -nacrtu
Eventualna realizacija ove ideje bila bi ravna cudu,mada potajno vjerujem u ovaj projekat,jer sam cak nacuo da bi i repka mogla igrati na nasem stadionu :bih:
Ako neko zna nesto vise neka nam napise :pray:
Zadnja izmjena: rodjenisa, dana/u 13 feb 2015, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 feb 2015, 20:20

Ma ovo je extra za nase uslove samo da je do toga figurati.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.