http://****/faktor-ba-saznaje-turk ... -sarajevo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Trebala bi vrlo brzoMirso1197 je napisao/la:Ljudi je li ovo znaci da bi prica oko Borjana mogla biti zavrsena danas-sutra ??![]()
Svaka tebi cast pa imas hrabrosti javno reci ono sto mislis i sto ti nije problem povhaliti komsije ako su to zasluzili. Kapa doleperodeformero je napisao/la:Turkish je sponzor kolosalnih razmjera, za Balkan toliki definitivno da istoriju ispise. Ako vasa uprava, kojoj ja kapu skidam milion puta, uspije u ovome trebate svi da im spomenik dignete veci od Trebevica
Preduhitrio si Benku,e jesi neki.LudilooooooHead je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Turkich nije FDS, to je preheben igrac i nije ni sala ni zahebancija, te ko uganja definitivno su mu novi horizonti otvoreni sirom. Nije to navijacki nego je realnost, ako te mangupe pokupite ovdje se nova istorija pise. Tan je pitkin dim za njihEvander je napisao/la:Svaka tebi cast pa imas hrabrosti javno reci ono sto mislis i sto ti nije problem povhaliti komsije ako su to zasluzili. Kapa doleperodeformero je napisao/la:Turkish je sponzor kolosalnih razmjera, za Balkan toliki definitivno da istoriju ispise. Ako vasa uprava, kojoj ja kapu skidam milion puta, uspije u ovome trebate svi da im spomenik dignete veci od Trebevica
Hercegovac bratePitar6785 je napisao/la:Nadam se da je ugovor sa TA potpisan..A Ako nije nije pametno sto se izlazi u javnost dok nebude..
MI NISMO SVJESNI STA BI ZNACILO DA NAM TA BUDE GENERALNI SPONZOR. Prije pola god reko Sam da smo na nivou ajduka, a sa TA bi prestigli nk Mamic Zagreb I malog bora Iz slovenije......
TA bi bio veci slucaj od AMIDZE al da nije bilo AMIDZE nebi bilo ni TA.. ADZO ostavi testament kad umres da tvoji sinovi nastave gdje si ti sta sa FCS...I dabogda zivio AMIDZA JOS 69 god uzdravlju...![]()
Gledam sad interview sa KODROM I sa Hustefom koja razlika (volim ja husrefa vise nego kodru )al brate kodro je 400 godina ispred
Kad nam ekipa bude vrijedila i kada budemo mogli isplacivati igrace kao Dinamo ili Maribor ili Rijeka e onda cemo mozda biti blizu rezultata koji oni imaju ali da cemo prestici? ni blizuPitar6785 je napisao/la:Nadam se da je ugovor sa TA potpisan..A Ako nije nije pametno sto se izlazi u javnost dok nebude..
MI NISMO SVJESNI STA BI ZNACILO DA NAM TA BUDE GENERALNI SPONZOR. Prije pola god reko Sam da smo na nivou ajduka, a sa TA bi prestigli nk Mamic Zagreb I malog bora Iz slovenije......
TA bi bio veci slucaj od AMIDZE al da nije bilo AMIDZE nebi bilo ni TA.. ADZO ostavi testament kad umres da tvoji sinovi nastave gdje si ti sta sa FCS...I dabogda zivio AMIDZA JOS 69 god uzdravlju...![]()
Gledam sad interview sa KODROM I sa Hustefom koja razlika (volim ja husrefa vise nego kodru )al brate kodro je 400 godina ispred
Nije sve u paramaMortemHz je napisao/la:Kad nam ekipa bude vrijedila i kada budemo mogli isplacivati igrace kao Dinamo ili Maribor ili Rijeka e onda cemo mozda biti blizu rezultata koji oni imaju ali da cemo prestici? ni blizuPitar6785 je napisao/la:Nadam se da je ugovor sa TA potpisan..A Ako nije nije pametno sto se izlazi u javnost dok nebude..
emir18 je napisao/la:Ako hoce trenera za neki duzi projekat onda sta ce nam Petrovic,Kodro je po meni idealan,ali do uprave je.
Mirso1197 je napisao/la:
Nije sve u paramaeto pogledaj Dinamo, obrću milione a klub u kurcu, 5 navijača na tribinama!
Klub su igrači, uprava, navijači, sponzori, infrastruktura.. sve to čini jedan klub .
A mi velikim koracima grabimo naprijed!!
Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera, n0dix, nedimmmm1337, THEC, Vutra i 28 gostiju.