Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
harishp
-
Kontakt:
BIHfan je napisao/la:harishp je napisao/la:Kriminalniji su oni koji ga forsiraju.

Zali boze para

Ma polako naucit ce ima vremena mlad je.Samo sto su ga previse platili.
Kolac je jedino za zabiti u zemlju a nije leptir da leprsa.
Ovaj nema sta nauciti,jer veze nema niti ce je imati.Dokazao se u Hrvatskoj ligi nigdje veze.
Iluzorno je govoriti da bi za te pare imali i Spahica i Nadarevica.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
On se meni nije dokazao ni u Hrvatskoj ligi,odigrao je dobro utakmicu(e)u Europa ligi i odmah su ga ovi zapazili.Mislim da sui ipak morali malo vise sacekati i ispratiti ga jos koju utakmicu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
CollegeGunner
-
Kontakt:
Postao/la CollegeGunner » 04 apr 2010, 13:23
Trenutno ne postoji fudbaler koji ima jaci i precizniji sut od Michela Bastosa

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
-
alan_kardec
-
Kontakt:
Postao/la alan_kardec » 04 apr 2010, 18:47
BIHfan je napisao/la:Lovren je kriminalan.....ccc
Uglavnom zasjeli smo na neko vrijeme na prvo mjesto.

harishp je napisao/la:Kriminalniji su oni koji ga forsiraju.

Zali boze para

Devil je napisao/la:On se meni nije dokazao ni u Hrvatskoj ligi,odigrao je dobro utakmicu(e)u Europa ligi i odmah su ga ovi zapazili.Mislim da sui ipak morali malo vise sacekati i ispratiti ga jos koju utakmicu.
Kad je Lovren prešao u francusku ligu, negdje sam pročitao (čini mi se na --- SPAM ---) izjavu Lionovog trenera Puela koji je rekao da Lovren neće zadugo dobiti priliku u prvom timu, ali eto sad je očigledno promjenio mišljenje o njemu. Vrijeme je pred njim da se dokaže, ali momak nije ništa posebno pokazao ni u prvenstvu, a ni u Evroligi. Onaj Vida iz Slaven Belupa je troduplo bolji štoper od Lovrena, ali Mamić čuda čini.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
-
damirko
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:BIHfan je napisao/la:harishp je napisao/la:Kriminalniji su oni koji ga forsiraju.

Zali boze para

Ma polako naucit ce ima vremena mlad je.Samo sto su ga previse platili.
Kolac je jedino za zabiti u zemlju a nije leptir da leprsa.
Ovaj nema sta nauciti,jer veze nema niti ce je imati.Dokazao se u Hrvatskoj ligi nigdje veze.
Iluzorno je govoriti da bi za te pare imali i Spahica i Nadarevica.

fakat ne mogu skuziti sto ti se zamjerio toliko lovren. jel zato sto je hrvat pa ih ne volis ili sta?
-
harishp
-
Kontakt:
Primjer kako ne treba poslovati i primjer kako kloc moze biti na cjeni to jest kako klub moze napraviti propust i uzeti takvog igraca.Dok recimo Spahic koji bukvalno sam klub drzi na vrhu je recimo troduplo jeftiniji.
To hrvat nehrvat manje vise tip je kao prvo rodjeni Bosanac.
Ali hvala im kad ga uzese.imali bi patnje,poput Lyona.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
damirko
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Primjer kako ne treba poslovati i primjer kako kloc moze biti na cjeni to jest kako klub moze napraviti propust i uzeti takvog igraca.Dok recimo Spahic koji bukvalno sam klub drzi na vrhu je recimo troduplo jeftiniji.

ma kakav crni bosanac. da je bosanac igro bi za bih a ne za hrvatsku. kakvu buducnost predvidjas ostalim dinamovim igracima. koga ce slijedeceg uvaliti mamic?
-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
damirko je napisao/la:harishp je napisao/la:Primjer kako ne treba poslovati i primjer kako kloc moze biti na cjeni to jest kako klub moze napraviti propust i uzeti takvog igraca.Dok recimo Spahic koji bukvalno sam klub drzi na vrhu je recimo troduplo jeftiniji.

ma kakav crni bosanac. da je bosanac igro bi za bih a ne za hrvatsku. kakvu buducnost predvidjas ostalim dinamovim igracima. koga ce slijedeceg uvaliti mamic?
Sledeci je Mandzukic sigurno.
p.s. Spaha je 9x jeftiniji posto je ja mislim dosao besplatno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
reds
-
Kontakt:
CollegeGunner je napisao/la:Trenutno ne postoji fudbaler koji ima jaci i precizniji sut od Michela Bastosa

Slažem se u potpunosti.
Ima topovski šut i vrlo precizan je.
FK Pjetlovi
-
harishp
-
Kontakt:
damirko je napisao/la:harishp je napisao/la:Primjer kako ne treba poslovati i primjer kako kloc moze biti na cjeni to jest kako klub moze napraviti propust i uzeti takvog igraca.Dok recimo Spahic koji bukvalno sam klub drzi na vrhu je recimo troduplo jeftiniji.

Po tvom objasnjenju Hrgovic ispade veca Bosancina i od Tvrtka

Nigdje veze.
Mamic sto je uvalio,uvalio Mandjukica mozda Ukrajincima ili Rusima moze.
Dinamo iduce godine ni drugo ili trece pretkolo nece proci,sto se Evrope tice.Pa nek uvaljuje koga hoce.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
damirko
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:damirko je napisao/la:harishp je napisao/la:Primjer kako ne treba poslovati i primjer kako kloc moze biti na cjeni to jest kako klub moze napraviti propust i uzeti takvog igraca.Dok recimo Spahic koji bukvalno sam klub drzi na vrhu je recimo troduplo jeftiniji.

Po tvom objasnjenju Hrgovic ispade veca Bosancina i od Tvrtka

Nigdje veze.
Mamic sto je uvalio,uvalio Mandjukica mozda Ukrajincima ili Rusima moze.
Dinamo iduce godine ni drugo ili trece pretkolo nece proci,sto se Evrope tice.Pa nek uvaljuje koga hoce.
on ako se ne smatra bosancem i ne treba igrati za bih. a dinamo ima 5-6 mladih igraca koji ce brzo napustiti dinamo i odose u englesku. mandzukic je kloc zato i mole boga da ga prodaju a sa ostalima nece imati tih problema. ali vidim da ne pratis dinamo cim pricas nebuloze
-
harishp
-
Kontakt:
Smatra se ko' i ti
Ma manje vise, ebo Dinamo ,Mamice i Mandzukice.
Znaci kako rekoh Lovren je kloc,bio,bit ce i ostace.I to je citava prica.
Jedina sreca je da taj kloc nema pravo da zaigra ove sezone u LS.
Zato ljudi ovako dobro i guraju.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
BIHfan
-
Kontakt:
Sretno veceras Lavovi,samo pametno i hrabro.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
BIHfan
-
Kontakt:
Evo sastava:
1 Lloris
3 Cris
4 Boumsong
6 Källström
7 Bastos
13 Reveillere
18 Gomis
19 Delgado
20 Cissokho
28 Toulalan
41 Gonalons
Rezerva:
5 Bodmer
8 Pjanic
10 Ederson
29 Tafer
30 Vercoutre
32 Gassama
39 Belfodil
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
-
Zagor
-
Kontakt:
Hoće li biti igdje na netu prenos , bar da malo pogledam ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
BIHfan
-
Kontakt:
Zagor je napisao/la:Hoće li biti igdje na netu prenos , bar da malo pogledam ?
Ja cu gledat na satelitu.A ima sigurno na Adhnetu(il kako se vec zove stranica).
FK DELFIN NEUM
-
CollegeGunner
-
Kontakt:
Postao/la CollegeGunner » 07 apr 2010, 20:03
Sretno veceras...
@Zagor
Kad pocne tekma pogledaj ovdje komentare, neko ce poslati stream 100%
http://lyon.theoffside.com/team-news/bo ... l#comments
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
-
harishp
-
Kontakt:
Dosao je tiho i usao u legendu.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
CollegeGunner
-
Kontakt:
Postao/la CollegeGunner » 07 apr 2010, 22:59
Svi se skoncentrisali na drugu tekmu, jedino je gledao ovu

Protiv Bayerna moze OL proci, a onda je u finalu sve moguce. Llorisu treba spomenik dici u Lyonu
Svaka cast momci...ALLEZ LYONNAIS!!!
-
BlueSharks
-
Kontakt:
Postao/la BlueSharks » 07 apr 2010, 23:04
Čestitke na prolazu. Eto nakon što ispao Man.Utd i Real.M u nastavku LP sam uz Lyon i Pjanića i nadam se da ćete igrati u finalu. A sad realno u polufinalu protiv Bayerna će teško proći, iako je kvalitet na vašoj strani. Možete poraziti Robbena, Riberya, Lahma i kompaniju, al bgm teško ćete poraziti Rummenigea, Beckenbauera, Ovreba, Rizzollia i ostalu mafiu. Sve u svemu puno sreće i sve najbolje.
Strauss Junior
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.