BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Ne mora se ovo ni gledati...copy-paste svaka utakmica. 2 napada protivnika za 45 minuta,jedan strasno glup gol i to je to.S druge strane igra nista posebno ali standardno 3-4 odlicne prilike neiskoristene-bukvalno sve isto 
Nije penala vidjelo dobra tekma pravoIllmatic09 je napisao/la:I ono sa Aubom je bio penal, sudija
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
ŠaMse su tu, sad ih Klopp mora psihički malo smirit' (biće teško) i onda pokušat' ovo preokrenut'.
Ko zna koji put primamo gol u prvim minutama.
Ovo je čak i najbrži ove sezone... 
Ko zna koji put primamo gol u prvim minutama.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- TammoHarder
- Kontakt:
Dobili smo u prvom kolu gol protiv Leverkusena u 8. ili 9. sekundiSemir bvb je napisao/la: Ovo je čak i najbrži ove sezone...
Zadnja izmjena: TammoHarder, dana/u 13 feb 2015, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
- Illmatic09
- Kontakt:
Ok nisam uspio viditi snimak poslje, cinilo mi se da jest na prvi pogled.BvB09 je napisao/la:Nije penala vidjelo dobra tekma pravoIllmatic09 je napisao/la:I ono sa Aubom je bio penal, sudija
Steta Reusove stative, da je usla bilo bi lakse, sad u drugom ako ne zabijemo u prvih 20-tak min. gol nista od pobjede. Vrijeme je da i mi preokrenemo utakmicu, nista jos nije gotovo.
E haj Nevene Bog te veselio!! Aferim!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Lude tekme Bozeeeee!!
Bravo Marcooooo

Pa ovo nije moguće, ne možemo zadržati prednost ni minutu jbt 
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
BVB Machine is back.
Herc je tu krecemo s gazenjem. 
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Meni nije jasno da ovaj Mikitarija glumi zvjezdu a 100x sam ga gledo da zicere masi.
Ja bi ga po kvalitetu poslo u Slobodu Tuzla
Ja bi ga po kvalitetu poslo u Slobodu Tuzla
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Kakva asistencija Reusa a završnica Aube

https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
Reus dokazuje ono sto je izjavio kad je produzio ugovor. Da produzenje nije patka i da nece otici cim prvi klub ponudi hiljadicu evrica vise. On voli ovaj klub i gine za njega. Kamo srece da ima vise ovakvih fudbalera!
- Goalgetter
- Kontakt:
Der Knoten ist geplatzt, ko sto bi Svabe rekle. Evo i cetvrti.
Drago mi je da vas je opet krenulo.
Mislim da ovo pokazuje da je kriza prosla , ovo ce biti veoma bina pobjeda sa psiholoskog aspekta.
E ovo je vec romantika
Ajd jos Marco bar jos jedan!!!

To je to. Vratili smo se.
Nije bilo baš idealno, ali opravdanje postoji i ono je najviše psihološke prirode.
Puno nam fale Bender i Kehl. Treba nam taj tip igrača, taj DM razbijač koji će stabilizirat' sredinu terena sa odbranom. Moguće da će već sljedeću tekmu oba biti na raspolaganju.
Reus i Auba gospodo...
P.S. Geis posjeduje ogroman potencijal.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Odlićno drugo poluvrijeme...
Stvarno kako se vidi koliko Hummy znaći obrani... Ono šta je lokos govorio prije tekme se pokazalo fali nam igrać na 6-ici... Sahin kriminalno 6 ili 7 lopti samo raspuca napred kao da igra u jelen ligi ili hnl... a Gundogana prodati na ljeto jer jasno je svima da to neće biti isti igrać, niti defenzivno niti ofenzivno ništa nije mu nije na nivou...
Auba treba igrati špicu i druge nema.. a naše novo pojačanje Reus

Stvarno kako se vidi koliko Hummy znaći obrani... Ono šta je lokos govorio prije tekme se pokazalo fali nam igrać na 6-ici... Sahin kriminalno 6 ili 7 lopti samo raspuca napred kao da igra u jelen ligi ili hnl... a Gundogana prodati na ljeto jer jasno je svima da to neće biti isti igrać, niti defenzivno niti ofenzivno ništa nije mu nije na nivou...
Auba treba igrati špicu i druge nema.. a naše novo pojačanje Reus
Kako je samo procepilo u nastavku
Asistencija Reusa za 3-2
Aubameyang nastavlja sa golovima...
Drago mi je najvise zbog Kloppa...tuzno je bilo i pomisliti da je ovo njegov kraj.
Asistencija Reusa za 3-2
Drago mi je najvise zbog Kloppa...tuzno je bilo i pomisliti da je ovo njegov kraj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.