Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Gdje igra ovaj dečko? Igra li, zapravo? Zabija li ponekad golove?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Ponos Torina
- Kontakt:
zabit ce Ibiš kitu svim ovim kriticarima samo kad proraditi,nece im pasti na pamet da ga vise kritikuju

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ako Bog da.Ponos Torina je napisao/la:zabit ce Ibiš kitu svim ovim kriticarima samo kad proraditi,nece im pasti na pamet da ga vise kritikuju![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja ga nisam kritikovao,mene nije strahMinistaR je napisao/la:Ako Bog da.Ponos Torina je napisao/la:zabit ce Ibiš kitu svim ovim kriticarima samo kad proraditi,nece im pasti na pamet da ga vise kritikuju![]()
Valjda ce ga krenut,mora se uozbiljiti i Pjanic je imao istu povredu pa vidi ga sad mali princ leti ko golub
Mora da ga ona treba sekira,Salihovic se svoje rijesio boli ga briga
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
vedo & sejo
- Kontakt:
I danas dugo ocekivani derbi

Kako samo dosadno ovaj Hoffenheim igra, jedva mi se gleda. Ali nadam se da ce Dzeko i Miske nesto napravit. Nadam se da ce ih Wolfsburg razbit, pa da ovaj kreten Rangnick dobije otkaz.vedo & sejo je napisao/la:I danas dugo ocekivani derbi![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponos Torina
- Kontakt:
sve vise imam osjecaj da ce se Wolfsburgu desiti "Herta" danas 
Hoce li Vedo zabit' danas, imali kakvih predosjecaja?? 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja sam igrao 1 ali imam neki osjecaj da ce ona kritika ragnika uroditi plodom mogli bi Ibisevic i Salihovic imati dobar dan danas!

Lopta je curva ko ce ga znat
Lopta je curva ko ce ga znat
Danas ce biti golova kao na traci. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Svi igraju od 1 min 
Koliko mi je samo srce nakon pozdrava Dzeke i Ibisevica .... 
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Zagrlise se Ibisevic i Dzekson na centru... 
Tipujem na Vukove s Vratnika, mada ni Hoffenheim nije bez šansi.
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Jaooo jesam pozelio onaj Hoffenheim od prosle godine prije povrijede vede.. I onaj wolfsburg sa magathom, kakav su igrali ove ekipe fudbal, prelijep!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
joj ja se citavo vrijeme dok gledam utakimicu pitam igrali Ibisevic odem na rezultati kad tamo postave pise igra,ja ga jos nisam vidio kako treba
sta je s vedom od prsole sezone ni prah nije ostao od njeg trebao je danas krenuti s klupe ...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
-
Necromacer
- Kontakt:
Gledam ovoga malog Hrvata i ne mogu da vjerujem koja je on fudbalska neznalica...
Komplet Hoffe je u formi ko Sarajevo i ne moze iko ocekivati da Ibisevic ovdje pruza bilo kakvu partiju...pogotovo jer on nije Dzeko da povuce sam ekipu!
edit: evo maestralnog poteza Ibija ali sta ces kada su ovi polu-retardirani.
Gol DZEKO!!!
Komplet Hoffe je u formi ko Sarajevo i ne moze iko ocekivati da Ibisevic ovdje pruza bilo kakvu partiju...pogotovo jer on nije Dzeko da povuce sam ekipu!
edit: evo maestralnog poteza Ibija ali sta ces kada su ovi polu-retardirani.
Gol DZEKO!!!
- Principatus
- Kontakt:
Cudno gledati, covjek navikne da pri utakmicama navija za plave ili zelene, danas sve pobrkano. 
Hoffenheim jaci za sada, kontrolisu loptu, igraju energicno, ali naprijed kao uvjek bez opasnog pasa, Ibisevic djeluje odsjecen. Dzeko golcina.
Hoffenheim jaci za sada, kontrolisu loptu, igraju energicno, ali naprijed kao uvjek bez opasnog pasa, Ibisevic djeluje odsjecen. Dzeko golcina.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trebali su se dogovorit za remi i da Dzeko i Ibisevic zabiju po 5 golova
Jos Salihovic i Miske po 2 i to je to
Jos Salihovic i Miske po 2 i to je to
SemPer_fi je napisao/la:joj ja se citavo vrijeme dok gledam utakimicu pitam igrali Ibisevic odem na rezultati kad tamo postave pise igra,ja ga jos nisam vidio kako trebasta je s vedom od prsole sezone ni prah nije ostao od njeg trebao je danas krenuti s klupe ...
Sta ti onda gledas, majke ti?????Ti ili lazes da gledas ili si corav trece nema.Pa Ibisevic je jedine i to dvje 100% sanse pripremio eduardu i onom drugom crncu onom sto se preziva sa slovo M.I to obojici petom dodao loptu a oni se nasli sami neometano ispred golmaa i obadvojica su sutali loptu ko zadnji papci tako da golmanu wolfsburga nij bilo tesko odbraniti.A mogli su ga pitati u koji ugao da pucaju eto takve su sans imali , a ti to nisi vidio????
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, COYGBiH, Cwirek, FerdinandF, hurem, invincible1921, kolezeljovac, Maverick, travuljasSs, UtdBiH21, Zglavkar i 97 gostiju.