Hvala na odgovoru.Virtu4l je napisao/la:Ne bi trebao, od četiri meča, samo je Damirov nije na centralnom terenu.kupus army je napisao/la:Hocel biti kakav link za Damirov mec ?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- kupus army
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Sta je sa setkare ?
Nerman igra kvalifikacije za neki Futures u Turskoj, a Aldin vjerovatno odmara. Prijavio je Cherbourg za sedmicu iza naredne, tu je i Mirza.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zado se mirza haman pravo...Virtu4l je napisao/la:Nerman igra kvalifikacije za neki Futures u Turskoj, a Aldin vjerovatno odmara. Prijavio je Cherbourg za sedmicu iza naredne, tu je i Mirza.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
CDN - SportsMax prenosi jedan dnevno meč, i to onaj što se igrau 01h po našem, i prenose oba polufinalna meča i finale. Večeras ako pobjedi, a hoće abd, sutra ćemo ga moći gledati.Virtu4l je napisao/la:Ne bi trebao, od četiri meča, samo je Damirov nije na centralnom terenu.kupus army je napisao/la:Hocel biti kakav link za Damirov mec ?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@Biki brate u pravu si za ovog francuza
i ja sam htio malo shminkosa prozvat al et vidim da si ti to vec uradio
Kolko su gs nahvalili ja sam pomislio da je u najmanju ruku nick kyrgios kad ono otrese ga onaj zujan ko slinu.. Damire sretno veceras idemo ovdje do kraja aBd..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Znači i tebi idu pozdravi za par sedmica 
Re: Odg: BiH Tenis
Kolko sam skontao tvoje poznavanje o tenisu, mogu ti reci nije sramota primiti pozdrave od tebe. Al jedino sto mi se kod tebe ne svidja je to kada nesto napises tvrdoglavo to branis. Npr pises da ce pulie napravit igranku od mirze, al da je mirza imao malo vise koncentracije u prvom setu mogo ga je dobiti, al et izgubio je a ti ponovo pises kako ga je dobio sa pola snage.shminka je napisao/la:Znači i tebi idu pozdravi za par sedmica
Cijenim tvoje tenisko znanje,al budi nekad malo optimisticniji kafa su nasi teniseri u pitanju
Opaaa, jel' ovo idemo odmah na break 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Bravo Damire
!
Idemo sad kao i svaki put do sad u prvom setu...
Idemo sad kao i svaki put do sad u prvom setu...
Čileanac odmah kleknuo 
Prvi set ponovo za nas
Prvi set ponovo za nas
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako ko nema link za livescore evo ga, da ja svoju dužnost odradim 
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 5802129391" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 5802129391" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ubi Dzumi
Pomalooo
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
To je realno čovječe, bolji je momak...ode u top 50 do kraja godine sasvim sigurno...ima savez iza sebe, ima WCove na svakom GSu sem Wimbledona...ima WCove na turnirima serije 250, možda dobije i neki na turniru 500 serije...što naši ni sanjati ne mogu...ima mečeve sa najboljima na svijetu, a sa svakim postaje sve bolji...
Ova podloga u Bergamu mu i ne odgovara previše, jer je prebrza, pa kvalitet ne dolazi toliko do izražaja...svoje najbolje partije će pružati na nešto sporijim podlogama...igra odlično i na šljaci..baš kompletan teniser
Jednostavno nije realno očekivati da Damir dobije GGLa, Mirza Pouillea, Damir Dodiga iako ga je dobio...itd, itd
i treba imati takav stav, da se po završetku meča ne bi pljuvalo...
I sad debata Pouille u top 50 ili ne...ganjanje inata je procijeniti da eto kao on nema kvalitet...20 godina, tek počela karijera...on na pragu prvih 100...i onda se nadje lik koji stručno procijeni da Pouille nema kapacitet za prvih 80
e ja eto, ima kapacitet da bude 107. na svijetu, a nema kapacitet da bude 80...to kao neka velika razlika

Ova podloga u Bergamu mu i ne odgovara previše, jer je prebrza, pa kvalitet ne dolazi toliko do izražaja...svoje najbolje partije će pružati na nešto sporijim podlogama...igra odlično i na šljaci..baš kompletan teniser
Jednostavno nije realno očekivati da Damir dobije GGLa, Mirza Pouillea, Damir Dodiga iako ga je dobio...itd, itd
i treba imati takav stav, da se po završetku meča ne bi pljuvalo...
I sad debata Pouille u top 50 ili ne...ganjanje inata je procijeniti da eto kao on nema kvalitet...20 godina, tek počela karijera...on na pragu prvih 100...i onda se nadje lik koji stručno procijeni da Pouille nema kapacitet za prvih 80
e ja eto, ima kapacitet da bude 107. na svijetu, a nema kapacitet da bude 80...to kao neka velika razlika
Hajde bratee

Odvadi Damire, sramota je, ima i drugi set
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
imal ko jaci u ovm santo domingu 
Deriiii 
2 breaka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.