sta je zp0 bgt? Kod mene nema premiera pa nisam upucen xdorbit je napisao/la:
ove dvije se "plaćaju nakon što prodje" pa da vidimo![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
sta je zp0 bgt? Kod mene nema premiera pa nisam upucen xdorbit je napisao/la:
Hang Li - Lines O. 1 @1,75bevanda4 je napisao/la:Snooker: Indian Open (kvalifikacije)
Drugi dan kvalifikacija. Puno teži ždrijeb od onoga jučer, pogotovo što se se tipovanja tiče. No probat ćemo nekako zaradit. Izabrao sam sljedeće:
Hang Li - Lines O. 1 @1,75
Yupeng C. - Leslie M. 1 @1,30
White M. - Mann M. 1 @1,30
Williams M.J. - Anda Zhang 1 @1,25
Milkins R. - Davies A. 1 @1,30
Holt M. - Taylor A. 1 @1,40
Ukupna kvota: 6,7283
Parovi su odabrani uz razmišljanje "only the fittest shall survive" ili po naški "najjači opstaju"![]()
Svi odigrani su favoriti, neki veći, neki manji. Jučer ih je prošlo 7, zašto ne bi i danas bar 6.
Sretno tko prati.
Devon Petersen @1.53bevanda4 je napisao/la:ima li koja bosanska kladionica u ponudi pikado danas?
vidim samo u stranima da su postavljeni..
Devon Petersen je na @1.53 u Marathonbeta.
Sviđa mi se i Mensur Suljović na @1.91..
Pa i Jelle Klaasen na @1.91 se ne bi smio propustiti. Iako ima teži matchup od prethodne dvojice, mislim da bi mogao ući.
ukupno bi njih troje dali kvotu 5.88
Skroz solidna brojka
grobar1099 je napisao/la:Helmond-Den bosch 2 2,20 (Premier)
Helmondu nedostaju 6 igraca iz prve postave (nema najboljeg strijelca ekipe) u zadnjih 7 utakmica Helmond ne zna za pobjedu, igraju u ocajnoj formi, Den Bosch ima 2 vezane pobjede, mislim da mogu i do trece s obzirom na veliki nedostatak Helmonda.
PSV me malo spasio i izvukaoJanez je napisao/la:Alkmaar - PSV
1P2+ 2,45 ( prvo poluvrijeme 2 i više golova da će biti)
GG1 3,67 ( oba tima daju gol u prvom poluvremenu)
Max Bet
Odigrano prema ranijim mečevima gdje su često znali da ispoštuju sa golovima, a znalo je pasti i po 3 komada tako da na ovakve fine kvote vrijedi oprobati i kombinovati sa ostalom ponudom.
Rangers - Hibernian
Danas ( večeras) imamo i derbi Škotskog Championship-a drugoplasirana i trećeplasirana ekipa se sastaju i vjerujem da će golovi prštati na sve strane tako da preporučujem:
3+
4+
5+
GG
GG3+
Almere - Venlo 4+
Maastricht daje gol
Helmond daje gol
Volendam - Waalwijk GG
Odigrano na osnovu ranijih mečeva prosjek neki.![]()
Sretno nam svima bilo
Consigliere je napisao/la:Da vidim mogu li nastaviti tradiciju padanja na jednom paru![]()
Marseille- Reims (SP) 1 1.50- jer hocu da gledam BVB na miru
Almeria- Sociedad gdg 1.40 - mislim da je ovdje dosta potcjenjen Real koji je bolja ekipa od Almerie u svakom segmentu a prema kvotama je caki i autsajder
Laval- Orleans 2+ 1.40 - ono, slucajni odabir, da pruzim francuzima sansu da mi vrate novce nakon sinocnjeg pada
Braunschweig- Bremerhaven (SP) 1 1.45 - klasicni primjer kad te super ponuda navuce na neki par, ali nisam bas slijepo odigrao, ovaj Bremerhaven je u katastrofalnoj formi
Chalon- Cholet 1x 1.35 - slicno kao i sa njemackim parom, gosti kriza, ali dodao sam X je se zna cesto desiti u francuskoj ligi
Anderson- Johnson 1 1.45 - mislim da je Anderson za klasu bolji igrac a i u boljoj formi je
Na 6KM - tacno 50![]()
Sretno svima!
ouuu sto te zavaliorbit je napisao/la:
Druže nemoj da nasjedas na te stvari. Vidis on tako da svakome ko se javi druge parove i normalno da ce neko pogoditi, a ti kad uzmes 100 ili 200 KM vala daces mu bar 10-20 KM. I tako nek od 20-30 ljudi sto mu se javi dobiju 3-4 covjeka on je dobar bar 50 KM, a uvijek mu se javi sigurno preko 100-200 ljudi tako da i on bude dobar bar 100-200 KM. Eh sad on na fb plati reklamu recimo 30-50$ i na ovim prostorima je najeftinija reklama mozda 0,02-0,03 feninga po kliku. Znaci bruku ljudi ce vidjeti tu reklamu i njemu ce se uvijek isplatiti da tako vara raju. Zato pamet u glavu i mani se DOJAVA.orbit je napisao/la:
Svaka castamypitar je napisao/la:-12,5+/D.Vojvoda (Szolnoki) više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.