ima swype al nema jos podrske za naski jezik, mada ionako vise pisem preko telefona na engleskom, doduse samo na tapatalku ovako neki nas forum, i na njemu moram tipkatiBordoArmy88 je napisao/la:
Inače šta će ti haptic zar nemate swype?! Ja otkad sam na swype navikao nema sile da se vratim na stari način "kucanja", barem kada je touch u pitanju, na pravoj tastaturi sam naravno još uvijek najbrži!
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
- The_Target
- Kontakt:
Mozda ne pise 3g mreza, zna pisati i GSM/WCDMA, mislim da je tako. 2g/3g
Mia San Mia
- The_Target
- Kontakt:
Pise mobilni podaci jednostavna kratica kao wifi,medjutim kako sam googlao ima neka pristupna tacka ...ima neka caka garant
Rođeni brato
Mah dobro to, tako ukljucis podatke, odnosno net preko mreze. Eh sad obicno je dualno stavljeno, da radi na 2g a kad je dostupna da prebaci na 3g. Ako nije onda u opcijama moras rucno prebaciti. Ne znam sad tacno gdje se nalazi. Provjeri gdje pise bezicno i tako nesto.
Znaci vidi gdje ti je wifi, bt, odmah ispod toga bi trebalo obiti u daljnim opcijama.
Znaci vidi gdje ti je wifi, bt, odmah ispod toga bi trebalo obiti u daljnim opcijama.
Mia San Mia
- The_Target
- Kontakt:
Ima ispod wifi mobilne mreze ali nikako ne uspjevam da aktiviram,(presao sam sa ultre na mini 15 pretplatu)
Rođeni brato
Eh pa tu bi trebalo biti, uđi tu u opcije. Znaci procackaj sve dok ne nađes 2g,3g... ili gsm..wcdma( mislim da se tako zove).. Nisam dugo koristio android pa sam zab.
Mia San Mia
- The_Target
- Kontakt:
Ima tu tona nekih opcija:izmedju ostalog ima 2g,3g,zajedno 2g i 3g,zajedno 2g 3 g 4g,ne vjerujem da je ovo ovako komplikovano,sta god odaberem ne aktivira 3g...
Rođeni brato
Pa eto, to ti je to 
Samo zavisi gdje si? Jer nija jaka bas ta 3g pokrivenost. Il prebaci samo na 3g, znaci nemoj oboje pa vidi ima li mreze. I to ti je to. Ako su ti podaci ukljuceni onda bi trebalo radit. Trebalo bi pored signala biti malo slovo E ako je 2g mreza, H ili 3g ako je 3g mreza ukljucena.
Samo zavisi gdje si? Jer nija jaka bas ta 3g pokrivenost. Il prebaci samo na 3g, znaci nemoj oboje pa vidi ima li mreze. I to ti je to. Ako su ti podaci ukljuceni onda bi trebalo radit. Trebalo bi pored signala biti malo slovo E ako je 2g mreza, H ili 3g ako je 3g mreza ukljucena.
Mia San Mia
- The_Target
- Kontakt:
Kad aktiviram to pise 3g gore kod mreze a nisam znao da je to tako slabo haha koma,u svakom slucaju hvala
Rođeni brato
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
3g mreza je kod nas njesra, 4g/lte postaje standard, a kod nas 3g signal katastrofa, eto u kakvoj mi banana drzavi zivimo
Ma nista, samo ne ocekuj nista previse od toga 
Kod mene samo na jednom mjestu 3g sila radi. Potrosio 1gb flat brzine u bh telecomu, smanjili mi brzinu. Ja podijelio mrezu i na laptopu usao. Yt jednom nekamo zastopa malo
, bas super radio. nisam mogao vjerovati da onako radi dobro.
Kod mene samo na jednom mjestu 3g sila radi. Potrosio 1gb flat brzine u bh telecomu, smanjili mi brzinu. Ja podijelio mrezu i na laptopu usao. Yt jednom nekamo zastopa malo
Mia San Mia
Meni 3g svugdje odlično radi. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ima li neka stranica da mogu gledati serije, ali s prevodom 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imas infopult.net i onlinesaprevodom.com, no neces ih moci gledati s mobitela
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Skini popcorn time aplikaciju imaš sve filmove i serijejasmin10 je napisao/la:Ima li neka stranica da mogu gledati serije, ali s prevodom
Ja je nisam nasao na marketu, kako joj tacno imeJoseMourinho je napisao/la:Skini popcorn time aplikaciju imaš sve filmove i serijejasmin10 je napisao/la:Ima li neka stranica da mogu gledati serije, ali s prevodom
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- theboss_RD07
- Kontakt:
Evo skonto sam znaci, skinem i dobijem 20 poena, i 30 za share. A sta sad s tim poenima, opet mi nije jasnotheboss_RD07 je napisao/la:A kolko kul aplikacija..semir01 je napisao/la:evo jetheboss_RD07 je napisao/la:Moze link? Ima ih vise na store-u ne znam koja jehttp://www.windowsphone.com/en-us/store ... 75503aadca" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo ne kontam ove app of the day i ove poene. Npr ovo Download - 20 points. Sta to, trebaju mi neki poeni da bi skinuo tu aplikaciju ili? Posto jos nisam hvatao wi-fi pa da pokusam. Samo sam je skinuo danas
⭐
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
https://popcorntime.io" onclick="window.open(this.href);return false;treci je napisao/la:Ja je nisam nasao na marketu, kako joj tacno imeJoseMourinho je napisao/la:Skini popcorn time aplikaciju imaš sve filmove i serijejasmin10 je napisao/la:Ima li neka stranica da mogu gledati serije, ali s prevodom
Et skini i uzivaj
Rijeseno, isprobano, hvalaJoseMourinho je napisao/la:https://popcorntime.io" onclick="window.open(this.href);return false;treci je napisao/la:Ja je nisam nasao na marketu, kako joj tacno imeJoseMourinho je napisao/la: Skini popcorn time aplikaciju imaš sve filmove i serije
Et skini i uzivaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.