Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la DonCorleone » 14 feb 2015, 01:49

Meni se Zahirovic posebno svidjao protiv Portugala u gostima, izuzetan kvalitet u historijskoj utakmici (rukomet rezultat) :lol: .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 14 feb 2015, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 feb 2015, 01:51

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Nije on nikog zaustavio usaao je kad je ovaj umro. Ako se sjecam dobro. Usao je na poziciju desnog beka i Mijajlovic je zahvalio bogu kad je waiss izasao. Ponavljam ne da mi se googlati ali mislim da se sjecam. Taj igrac je tolika krampa da je samo Susicu mogao igrati. Niti on ne poznaje osnove nogometne igre.
Weiss umro u 50. minuti? Ne lutko moja, Weiss je izašao kad smo poveli 1-2, a umjesto njega je ušao napadač.

Samo nastavi... uživam
Pa sto po tebi bi ja trebao znati u svakom minutu tekme sto se dogadjalo da bi bio pozvan da recem da je lik krampa. Covjece trener u klubu mu je rekao da ne zna osnove igre. Sta ti se gore moze dogoditi. Tebi je dobar boze sacuvaj. Nije ni cudo kad ti je i Safet dobar bio a Vrancic kandidat za zamjeniti Besica. A cuda. Reko ja ti si se picu odao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 01:53

DonCorleone je napisao/la:Meni se Zahirovic posebno svidjao protiv Portugala u gostima, izuzetan kvalitet u historijskoj utakmici :lol: .
Jedina loša utakmica u dresu reprezentacije. De Boga ti mi reci kakav ti je bio protiv Bjelorusije (2x), Grčke (3x), Portugala u Zenici, Velsa, Latvije, Litvanije, itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 feb 2015, 01:53

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Nije on nikog zaustavio usaao je kad je ovaj umro. Ako se sjecam dobro. Usao je na poziciju desnog beka i Mijajlovic je zahvalio bogu kad je waiss izasao. Ponavljam ne da mi se googlati ali mislim da se sjecam. Taj igrac je tolika krampa da je samo Susicu mogao igrati. Niti on ne poznaje osnove nogometne igre.
Weiss umro u 50. minuti? Ne lutko moja, Weiss je izašao kad smo poveli 1-2, a umjesto njega je ušao napadač.

Samo nastavi... uživam
Ne da mi se googlat sada, poslusaj Marjanovu reakciju nakon zamjene doticnog Slovaka. Toga se sjecam ko da se sada dogadja. Pao mi je kamen sa srca tada.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 feb 2015, 01:56

Protiv Bjelorusije, Latvije i Litvanije nije imao nikakvog posla, ako cemo iskreno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 01:57

dubrovnik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@dubrovnik vidjecemo. U globalu, mi imamo Dzeku i Pjanica a oni Ramseya i Balea. Je li smijesno ili nije pokazuju i njihovi rezultati u kvalifikacijama. Vidjecemo kakvi cemo se mi vratiti iz Belgije, a ne znam ni kakvi bi se vratili iz Velsa da im nisu bili povrijdjeni Allen i Ramsey.
Ama nisu ni nasi bili svi zdravi a trener nam je bio dibidus puko. Radio je zadnji dio svoga staza protiv nas.
Vrijeme ce pokazati. Jedina pozicija na kojoj smo puno jaci od njih je napadac (Dzeko) i zadnji vezni (Besic). Ostalo individualno gledano, bilo bi 50:50.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 01:58

dubrovnik je napisao/la:Pa sto po tebi bi ja trebao znati u svakom minutu tekme sto se dogadjalo da bi bio pozvan da recem da je lik krampa. Covjece trener u klubu mu je rekao da ne zna osnove igre. Sta ti se gore moze dogoditi. Tebi je dobar boze sacuvaj. Nije ni cudo kad ti je i Safet dobar bio a Vrancic kandidat za zamjeniti Besica. A cuda. Reko ja ti si se picu odao.
Prvo kažeš da je igrao 20 minuta, onda da se Mijajlović sprdao, onda kažeš da nije zatvorio Weissa, već da je ovaj umro... dakle tri ogromne laži, koje pripisujem neznanju, jer se ja za razliku od tebe sjećam svake minute, a posebno se sjećam odličnih partija Adnana Zahirovića u reprezentaciji, to samo lud čovjek može osporavati, ili Corleone, ali njegove motive znam.

Na kraju, kao i uvijek završavaš spinom sa pićem, trenerom, Vrančićem... kad nešto izjaviš, drži se striktno toga, sve suprotno tome se zove spin...
Voli te tvoje Sarajevo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 feb 2015, 02:00

Ako se ne varam i Besic se iskazao istu tu utakmicu protiv Portugala. I ako se ne varam, obojica su igrali cudne pozicije.
Celik!3,2,2.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 02:00

Sto se tice Zahirovica, moze mu se osporavati klupska karijera ali reprezentativna nikako. Daj nam reci @corleone koji je to nas igras u Lisabonu odigrao makar dobro?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 feb 2015, 02:00

Sabinho je napisao/la:Vrijeme ce pokazati. Jedina pozicija na kojoj smo puno jaci od njih je napadac (Dzeko) i zadnji vezni (Besic). Ostalo individualno gledano, bilo bi 50:50.
A Bejli :lol: :lol:
dubrovnik je napisao/la:Zamisli mu izjave trenera u cvajti. Ne zna osnove nogometne igre. Nema vise, to je kraj. Momak je tu bio igrao je koliko je mogao trcao koliko je mogao ali od njega kruha nema. Propao je do kraja
Nije on toliko los. Za njega bi spas bio da zaigra za klubove kao sto su Sarajevo, Hajduk, Ferencvaros, Rapid i slicne klubove i mozda ponovi staru formu. Negativno me je iznenadio da se nije naigrao u Bochumu mada nije los razbijac bar trci puno i non stop ometa protivnike i imao je par solidnih utakmica nekad prije. Samo u sadasnjoj formi on nema sta traziti u reprezentaciji.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 feb 2015, 02:01

AllGunsBlazing je napisao/la:Ako se ne varam i Besic se iskazao istu tu utakmicu protiv Portugala. I ako se ne varam, obojica su igrali cudne pozicije.
Besicu je to bila ujedno i zadnja utakmica. Valjda kazna od onog goram.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 02:02

Sabinho je napisao/la:Sto se tice Zahirovica, moze mu se osporavati klupska karijera ali reprezentativna nikako. Daj nam reci @corleone koji je to nas igras u Lisabonu odigrao makar dobro?
Ma samo meni kontrira na svakoj temi, i onda izjavi glupost, kao sinoć za registu, kao večeras za Zahu. Umjesto da malo razmisli.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 02:03

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Vrijeme ce pokazati. Jedina pozicija na kojoj smo puno jaci od njih je napadac (Dzeko) i zadnji vezni (Besic). Ostalo individualno gledano, bilo bi 50:50.
A Bejli :lol: :lol:
dubrovnik je napisao/la:Zamisli mu izjave trenera u cvajti. Ne zna osnove nogometne igre. Nema vise, to je kraj. Momak je tu bio igrao je koliko je mogao trcao koliko je mogao ali od njega kruha nema. Propao je do kraja
Nije on toliko los. Za njega bi spas bio da zaigra za klubove kao sto su Sarajevo, Hajduk, Ferencvaros, Rapid i slicne klubove i mozda ponovi staru formu. Negativno me je iznenadio da se nije naigrao u Bochumu mada nije los razbijac bar trci puno i non stop ometa protivnike i imao je par solidnih utakmica nekad prije. Samo u sadasnjoj formi on nema sta traziti u reprezentaciji.

Kazem mi od njih a Bale, Allen, Williams, Davies se podrazumijevaju. Ramsey bitku bije sa Pjanicem. :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 feb 2015, 02:04

DonCorleone je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ako se ne varam i Besic se iskazao istu tu utakmicu protiv Portugala. I ako se ne varam, obojica su igrali cudne pozicije.
Besicu je to bila ujedno i zadnja utakmica. Valjda kazna od onog goram.
Ma niko nije o tome nista ni rekao. medjutim tu utakmicu niko i nije valjao. A zaha je prije te odigrao dobru tekmu na beku protiv Ronalda, pa je to ponijelo Safeta da ga opet tu stavi, a on nije bek, ni blizu.
Celik!3,2,2.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 feb 2015, 02:04

Sabinho je napisao/la:Sto se tice Zahirovica, moze mu se osporavati klupska karijera ali reprezentativna nikako. Daj nam reci @corleone koji je to nas igras u Lisabonu odigrao makar dobro?
Dzeko. Ima video kako dribla citav Portugal :mrgreen: .

Pogledaj gol Nanija 2:0 i ocaja po desnoj strani. Meni dovoljno. Ali da budem iskren, u ovom rasulu u kojem se trenutno nalazimo moze i ovaj pokusaj mozda pomoci kao backup. Prosle sezone je koliko vidim odigrao citavih 544 minuta ili sest utakmica, gore od toga i ne moze.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 14 feb 2015, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 02:05

DonCorleone je napisao/la:Besicu je to bila ujedno i zadnja utakmica. Valjda kazna od onog goram.
Nije mu to bila zadnja utakmica. Pozivan je još najmanje pet puta nakon Portugala.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 02:05

Niko nije valjao i @corleone je nikad ne spominje na Spahicevoj, Pjanicevoj, LULICEVOJ temi ali evo iskoristio je priliku da to prisije Zahirovicu. Srami se momcino :oops: :oops:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 feb 2015, 02:07

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Pa sto po tebi bi ja trebao znati u svakom minutu tekme sto se dogadjalo da bi bio pozvan da recem da je lik krampa. Covjece trener u klubu mu je rekao da ne zna osnove igre. Sta ti se gore moze dogoditi. Tebi je dobar boze sacuvaj. Nije ni cudo kad ti je i Safet dobar bio a Vrancic kandidat za zamjeniti Besica. A cuda. Reko ja ti si se picu odao.
Prvo kažeš da je igrao 20 minuta, onda da se Mijajlović sprdao, onda kažeš da nije zatvorio Weissa, već da je ovaj umro... dakle tri ogromne laži, koje pripisujem neznanju, jer se ja za razliku od tebe sjećam svake minute, a posebno se sjećam odličnih partija Adnana Zahirovića u reprezentaciji, to samo lud čovjek može osporavati, ili Corleone, ali njegove motive znam.

Na kraju, kao i uvijek završavaš spinom sa pićem, trenerom, Vrančićem... kad nešto izjaviš, drži se striktno toga, sve suprotno tome se zove spin...
Kakav spin. Reko sam ti da je momak krampa i nije ni u Minsku mogao igrati. Kakve lazi koliko je on dugo cuvao Weissa. Covjek je vec istrcao milion puta nasu stranu. Zahirovic ti je igrac a svasta. Ne dao bog da tebe nesto pitaju Hadzic bi ti igrao umjesto Emira, Zahirovic umjesto Mujdze. Kronicni Susicitis. Nema pomoci. Spin je sto utakmice protiv LLL repki prislanjas kao dokaz kvaliteti Zahirovica. Uvjeren sam da bi to i Cimirot odlicno odigrao. Ali po tebi je on truba. Ti si stvarno cudo ovoga foruma. A ljude proglasavati lazovima nije lijepo. Jer ako postoji laz na ovom forumu nju simbolizira ime Virtual. Laku noc.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 02:13

dubrovnik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Prvo kažeš da je igrao 20 minuta, onda da se Mijajlović sprdao, onda kažeš da nije zatvorio Weissa, već da je ovaj umro... dakle tri ogromne laži, koje pripisujem neznanju,
Kakav spin. Reko sam ti da je momak krampa i nije ni u Minsku mogao igrati. Kakve lazi koliko je on dugo cuvao Weissa. Covjek je vec istrcao milion puta nasu stranu. Zahirovic ti je igrac a svasta. Ne dao bog da tebe nesto pitaju Hadzic bi ti igrao umjesto Emira, Zahirovic umjesto Mujdze. Kronicni Susicitis. Nema pomoci. Spin je sto utakmice protiv LLL repki prislanjas kao dokaz kvaliteti Zahirovica. Uvjeren sam da bi to i Cimirot odlicno odigrao. Ali po tebi je on truba. Ti si stvarno cudo ovoga foruma. A ljude proglasavati lazovima nije lijepo. Jer ako postoji laz na ovom forumu nju simbolizira ime Virtual. Laku noc.
Nabrojao sam ti tri laži koje si rekao i niti jednu nisi demantovao. Plus nigdje nisam napisao da je Zahirović igrač, već samo iznosim pohvale za sve ono što je momak uradio za reprezentaciju, što ti iz tamo nekih razloga pokušavaš da omalovažiš.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 feb 2015, 02:15

Vidi vidi virtuala i Heada sto se svadjaju, a prije par sedmica se bili ujedinili protiv mene. :tralala:

A Zahirovica mi ne dirajte, uvijek je odradio svoje po propisu za repku. Kao sto je neko spomenuo, protiv Slovacke je cak bio kljucan igrac. Igrao je vrlo tesku poziciju kad nismo imali druge opcije, evo kao da malo vise igra za Bochum sada. Moze bit koristan kao rezerva za Besica. U svakom slucaju igrac koji zasluzuje nas respekt zbog igara za repku i odnosu prema najdrazem dresu.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 14 feb 2015, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], hansbosna, legendarnadruga, totasef1 i 38 gostiju.