Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 02:16

Cartman je napisao/la:Vidi vidi virtuala i Heada sto se svadjaju, a prije par sedmica se bili ujedinili protiv mene. :tralala:
Dirnuo sam mu u Gojka, taj grijeh se ne oprašta :rol: odljutiće se on do sutra :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 feb 2015, 02:17

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Vidi vidi virtuala i Heada sto se svadjaju, a prije par sedmica se bili ujedinili protiv mene. :tralala:
Dirnuo sam mu u Gojka, taj grijeh se ne oprašta :rol: odljutiće se on do sutra :mrgreen:
Diskretno pohvali Saida i sve ce ti oprostit. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 feb 2015, 02:18

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Besicu je to bila ujedno i zadnja utakmica. Valjda kazna od onog goram.
Nije mu to bila zadnja utakmica. Pozivan je još najmanje pet puta nakon Portugala.
Prebacen je nakon Portugala za U21 momcino. Kojih pet puta bolan, mi smo igrali protiv Portugala 15.11.2011, on 29.12.2012 degradiran za U21. Sada si me razocarao, ovo je inace tvoja podloga, a da ovako bubnes.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 14 feb 2015, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 feb 2015, 02:19

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Prvo kažeš da je igrao 20 minuta, onda da se Mijajlović sprdao, onda kažeš da nije zatvorio Weissa, već da je ovaj umro... dakle tri ogromne laži, koje pripisujem neznanju,
Kakav spin. Reko sam ti da je momak krampa i nije ni u Minsku mogao igrati. Kakve lazi koliko je on dugo cuvao Weissa. Covjek je vec istrcao milion puta nasu stranu. Zahirovic ti je igrac a svasta. Ne dao bog da tebe nesto pitaju Hadzic bi ti igrao umjesto Emira, Zahirovic umjesto Mujdze. Kronicni Susicitis. Nema pomoci. Spin je sto utakmice protiv LLL repki prislanjas kao dokaz kvaliteti Zahirovica. Uvjeren sam da bi to i Cimirot odlicno odigrao. Ali po tebi je on truba. Ti si stvarno cudo ovoga foruma. A ljude proglasavati lazovima nije lijepo. Jer ako postoji laz na ovom forumu nju simbolizira ime Virtual. Laku noc.
Nabrojao sam ti tri laži koje si rekao i niti jednu nisi demantovao. Plus nigdje nisam napisao da je Zahirović igrač, već samo iznosim pohvale za sve ono što je momak uradio za reprezentaciju, što ti iz tamo nekih razloga pokušavaš da omalovažiš.
Zahirovic je propali igrac. Povlacim se. Ne mogu vise. I Hadzic je tebi dobar i Sunjic. Pa zasto ginemo od svakog kad su svi izumi ex trenera dobri. Zahirovic je krampa i to je njegova karijera profesionalnog nogometasa pokazala. Da je valjao ne bi nakon tolikih dobrih tekmi u repki bio klupa osrednjeg njemackog drugoligasa. Ostalo je sve spin i traziti mu 10-15 dobrih minuta da bi dokazao njegov kvalitet je smijesno. Ne mogu si pomoci da ti neodgovaram. Ali sada laku noc nisi ugodan sagovornik.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 02:25

DonCorleone je napisao/la:Prebacen je nakon Portugala za U21 momcino. Kojih pet puta bolan, mi smo igrali protiv Portugala 15.11.2011, on 29.12.2012 degradiran za U21. Sada si me razocarao, ovo je inace tvoja podloga, a da ovako bubnes.
Evo, recimo prijateljska protiv Velsa, 15.08.2012

BiH: Begović, Mujdža (Vranješ 86.), Salihović, Spahić, Zahirović (Vrančić 86.), Pandža (Šunjić 71.), Stevanović, Lulić (Bešić 63.), Džeko, Pjanić (Šešar 82.), Ibišević (Svraka 74.). Selektor: Safet Sušić

Ostale sam pronađi, ako opet ne budeš uspješan, javi pa ću ti ja reći koje su ;)

Naravno da je moja podloga :opaopa:
DonCorleone je napisao/la:on 29.12.2012 degradiran za U21
Ni ovo ti nije tačno, bio je pozvan i 2013.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 14 feb 2015, 02:28, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 feb 2015, 02:26

Sabinho je napisao/la:Niko nije valjao i @corleone je nikad ne spominje na Spahicevoj, Pjanicevoj, LULICEVOJ temi ali evo iskoristio je priliku da to prisije Zahirovicu. Srami se momcino :oops: :oops:
Moze biti na sirem spisku sto da ne. Ne moram kritikovati ostale igrace da bi konstatirao da je on tu noc bio ocajan, spor, nikakav. Bio je los i tacka. Ako moze spomenuti Slovacku, mozemo i Portugal, kao ekvivalent :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 feb 2015, 02:30

Dje su tih pet utakmica nakon Portugala? Covjek je nakon Portugala nastupao za U21 ravno godinu dana :lol: .

Wales je bio 12.08.2012 kao sto si i sam naveo a nakon Portugala je slijedila kazna, to mu je bila zadnja utakmica prije selidbe za U21. Tek godinu dana posle se vratio protiv Walesa. Ima ba transfermarkt, ne pravi se lud, svako moze to provjeriti.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 14 feb 2015, 02:37, ukupno mijenjano 2 puta.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 feb 2015, 02:32

Ne znam cemu hejt kontra Zahirovica..Momak je imao sasvim dobar ucinak u reprezentaciji,istina da mu je karijera otišla u qrc alii je zbog toga i izgubio mjesto u reprezentaciji..

Da ga hoce neko nauciti osnove fudbala imali bi Makalelea :mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 feb 2015, 02:36

Virtu4l je napisao/la: Ni ovo ti nije tačno, bio je pozvan i 2013.
Bio je pozvan i 2013 i 2014 na SP, znamo to obojica. Mislim da me nisi dobro shvatio. Zadnja utakmica za A tim prije prebacaja za U21 je bila protiv Portugala. Ja govorim o tome, a ne o ukupnim nastupima nakon Portugala.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 02:38

Između Portugala i Velsa smo odigrali samo tri prijateljske utakmice na koje nije bio pozvan i to nije bilo zbog suspenzije.

Dakle,

Vels, Grčka, Litvanija, Alžir, Grčka, to su utakmice na koje je bio pozvan nakon Portugala.

Sukob sa Jagodićem se desio sredinom 2013. godine, a Mume je bio na spisku protiv Grčke, demoliranje 3-1 u Zenici.

Eto, ne treba ti transfermarkt ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 feb 2015, 02:40

Sabinho je napisao/la:Sto se tice Zahirovica, moze mu se osporavati klupska karijera ali reprezentativna nikako. Daj nam reci @corleone koji je to nas igras u Lisabonu odigrao makar dobro?
Darko Maletić :kafa: :mrgreen:

Zahirović je uvijek igrao i više nego korektno za reprezentaciju, u njegov vakat poslije Rahimića je došao kao pravo osvježenje, svi smo mislili da će napraviti finu karijeru, al' izgubio je 2 godine u Bochumu tako da je to sada veoma teško. Mislim da je njegov problem što je previše mekan za poziciju koju igra, imao je on finu motoriku al' nije bio oštar i beskompromisan kao što je Bešić recimo, a za poziciju koju oni igraju jednostavno moraš biti takav.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 feb 2015, 02:44

Meni se cini da je Besic igrao protiv Grcke, ako mislis na onu prijateljsku na Kosevu.
Igrao je i Stilic tada, igrac za kojeg Susic nije znao ni da postoji - ako je vjerovati nekima.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 feb 2015, 02:44

Utakmica protiv Portugala je bila 15.11.2011, nakon toga slijedi kazna Safeta i prebacivanje Besica za U21, dje nastupa za U21 vec 29.02.2012.

Prva utakmica za A tim je upravo ta koju si naveo protiv Walesa, datira sa 15.08.2012.

Dakle, zadnja utakmica mu je upravo bila ova protiv Portugala prije nego sto je slijedio povratak za U21. Upravo onako kako sam i napisao ;) . Znam i ja da je nastupao 2013 i 2014 (na SP na primjer :lol: ), to mi ne trebas navoditi, jer na to uopste nisam mislio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 02:51

Ma koja kazna? Zahirović, Bešić i Stevanović su trebali da budu ispomoć U21 reprezentaciji, nije to nikakva kazna, paralelno su bili pozivani za U21 i A selekciju.

Drago mi je da si malo proguglao, pa si se pokušao izvući, ali znaš da to kod mene ne prolazi.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 feb 2015, 02:56

Lijepo sam ti napisao i nista nisam izvlacio, podatke imas i ne znam sto se uopste ubacujes sa svojim poredjenjima kada uopste nisi shvatio na sta sam mislio. Potpuno bespotrebno. Mume ravno godinu dana nije bio dio A tima, a zadnja utakmica prije prebacivanja za U21 je upravo ova protiv Portugala. Vodili smo kamaru diskusija na Besicevoj temi dje si ti pravdao Safetovo nepozivanje Besica nakon Portugala, to svi znaju ;) .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 03:00

Ok, a reci mi onda zašto je prebacio Stevanovića i Zahirovića? Jesu li i oni bili kažnjeni? Tada su u reprezentaciji imali isti status kao Bešić, koji je bio izbačen iz HSV-a, a Safet ga je i dalje pozivao.

U tih godinu dana, tačnije devet mjeseci smo odigrali samo tri prijateljske, a U21 selekcija je igrala vrlo važne kvalifikacije.

Toliko od mene. Drago mi je da si opet nešto naučio.
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 feb 2015, 03:01

Susic je uvijek gotivio Besica, sto je lako dokazati. Ali kad je neko tvrdoglav i ne zeli da poslusa cinjenice...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 feb 2015, 06:18

DonCorleone je napisao/la:Utakmica protiv Portugala je bila 15.11.2011, nakon toga slijedi kazna Safeta i prebacivanje Besica za U21, dje nastupa za U21 vec 29.02.2012.

Prva utakmica za A tim je upravo ta koju si naveo protiv Walesa, datira sa 15.08.2012.

Dakle, zadnja utakmica mu je upravo bila ova protiv Portugala prije nego sto je slijedio povratak za U21. Upravo onako kako sam i napisao ;) . Znam i ja da je nastupao 2013 i 2014 (na SP na primjer :lol: ), to mi ne trebas navoditi, jer na to uopste nisam mislio.
Kome? Besicu?
" onclick="window.open(this.href);return false;

Sasvim je normalno da je izgubio mjesto u repci. Poslije HSV je igrao amaterski fudbal, pa onda presao u veoma losu ligu. Al se je decko vratio, prekucao madzarsku.
Isto to vazi i za Stevanovica, koji je bio odlican igrac. Protiv Wales odlican, gol i asistencija(onakve lopte Sejo, Lulic, Visce i Hajrovic ne znaju centrirati). Ali onda Sevilla i fljas. Ima jos sanse da se vrati, star nije.
Zaha, presao u Rusiju standardan, za repku bio veoma dobar. Onda Bjelorusija, izgubio mjesto i formu. I on nije star ali ako se nemoze izboriti za prvi 11 u Bochumu nema sta traziti u repci..

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 14 feb 2015, 09:05

Mislio sam da se dugo u repci nece pojaviti gori igrac od Zahirovica, al me Bogami ubrzo zestoko demantova ubleha kad je pozvao Svenkeca, Hadzica, Vrsajevica I ove pulene iz nase Lige.... I u koliko smo trenutno ocajnoj situaciji ovaj kloc bi nam koristio na klupi kao rezervni zadnji vezni.... kad vec nece da poziva ubjedljivo najbolju opciju za rezervu Besi, Veroljuba Salatica, iskusnog I prekaljenog igraca...istina da mu je proslost u najmanju ruku sumnjiva, al ionako nam je pola igraca, a sada velikih patriJota sjedilo na dvije stolice, cak I ove Bosnje...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 feb 2015, 10:38

Zahirovic je kloc jer je prema naprijed vjerovatno gori i od mene. Medjutim, defanzivno je odlican. A moze on igrati i zajedno sa Besicem, i to je cak dobro funkcioniralo. Zaha je igrac zadatka, a ne poteza, medjutim prosjecnom bosancu ako ne zna predriblati pet igraca i ne valja.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”