BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

samirr
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la samirr » 14 feb 2015, 00:21

cestitke damiru :D
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 feb 2015, 00:21

bravo majstore idemo dalje.:bih:
raja laku noc uzivajteee u pobjedi naseg dzumija

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 feb 2015, 00:22

Bravo :clap:

Damir dobio 2:0, ali kad pogledaš statistiku raduje činjenica da ovo može i mora bolje :D , ali uvijek imao ona da Damir zna i gore :mrgreen:

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 14 feb 2015, 00:29

Idemooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa:

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 14 feb 2015, 00:30

Bravo majstore.Iako ovo nisu igraci koji su na razini Damira ove pobjede bez izgubljenog seta su vazne za samopouzdanje i daljni tok turnira.Idemo po tituluuuu
P.S treba neko da ubaci smajli gdje dize neki pehar hahahhahaha :bih: :bih: :bih:
FK Sarajevo !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 feb 2015, 00:44

Cestitke Damire! Idemo po cetvrtu Challenger titulu! Ocekujem mec sa Melzerom za finale!

:bih:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 14 feb 2015, 01:12

Ode i Elias kući, još samo da i Garin ode :beba:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 14 feb 2015, 01:35

Vidim opet glat dobio. Svaka cast, nastavi dalje Damire!

Uzece i ovog ali na 3 seta, imam neki osjecaj, finale ce onda dobit ko god da dodje.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 14 feb 2015, 04:07

Cestitke Damiru,jbg nisam stigao pratit :D

Znaci sutra protiv Garina,evo Melzer predao mec.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 14 feb 2015, 10:19

Sudeci po komentarima ovog sto prati uzivo turnir, Damir igra odlično :mrgreen:

slika
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 feb 2015, 10:30

Damir ako ne upadne u MD Ria,odmara sljedecu sedmicu jel tako??? A kvale za worclav pocinju danas??

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 14 feb 2015, 10:50

esprit24 je napisao/la:@Biki brate u pravu si za ovog francuza :kafa: i ja sam htio malo shminkosa prozvat al et vidim da si ti to vec uradio :D Kolko su gs nahvalili ja sam pomislio da je u najmanju ruku nick kyrgios kad ono otrese ga onaj zujan ko slinu.. Damire sretno veceras idemo ovdje do kraja aBd..

Ma, druze, nisam kazao da Francuz nije bolji, ali reagirao sam samo na tezu 'klasa za Mirzu" a nas igrac bio skoro odlican u prvom setu, posve ravnopravan, napravi dvije BP i ovaj se izvuce s 4 bombe, ali Mirza u maniru majstora napravi rebreak kad bi mnogi skinuli gace i onda mu Unoff ovdje kaze 'Pouille puuuno bolji igrac, klasa!!!??Jeko klasa, pogledaj mu nekoliko puta BH, pripremu udarca, footwork, doduse moze se to popraviti, ali bar sada mi ne lici ni priblizno na Kyrgiosa, pa ni Bornu koji uzgred mjesec i po ima samo jednu pobjedu a predvidjali mu strelovit napredak na ATP listi. Mora se jako puno stvari poklopiti da uletis u odabrano tenisko drustvo. Sacekat cemo tih par sedmica kako ovaj ovdje predvidja, da i to vidimo. Pouille brani 36 bodova u naredne dvije hefte pa da vidimo hoce li to osvojiti Marseille medju nekoliko krokodila u dvoranskim uvjetima pa da se domogne Top 80 a ne moze Estoncu sinoc ni set otkinuti.
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 14 feb 2015, 11:00, ukupno mijenjano 3 puta.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 14 feb 2015, 10:53

esprit24 je napisao/la:Damir ako ne upadne u MD Ria,odmara sljedecu sedmicu jel tako??? A kvale za worclav pocinju danas??

Lista je zakljucena, kad krenu kvale u MD sada mogu preko reda upasti samo LL, dakle iz kvala a ne sa liste pa je Rio za njega izgubljen. Steta, prosetao bi se, kad vidim imena. Wroclav je poceo prije sat i po, Mirza je mozda vec izasao na teren, ne vidim live score nigdje.

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 14 feb 2015, 11:02

Biki je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Damir ako ne upadne u MD Ria,odmara sljedecu sedmicu jel tako??? A kvale za worclav pocinju danas??

Lista je zakljucena, kad krenu kvale u MD sada mogu preko reda upasti samo LL, dakle iz kvala a ne sa liste pa je Rio za njega izgubljen. Steta, prosetao bi se, kad vidim imena. Wroclav je poceo prije sat i po, Mirza je mozda vec izasao na teren, ne vidim live score nigdje.
Nije Mirza još počeo, Pavlasek i Bury jos nisu zavrsili prije njega :thumbup:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 feb 2015, 11:09

Biki je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:@Biki brate u pravu si za ovog francuza :kafa: i ja sam htio malo shminkosa prozvat al et vidim da si ti to vec uradio :D Kolko su gs nahvalili ja sam pomislio da je u najmanju ruku nick kyrgios kad ono otrese ga onaj zujan ko slinu.. Damire sretno veceras idemo ovdje do kraja aBd..

Ma, druze, nisam kazao da Francuz nije bolji, ali reagirao sam samo na tezu 'klasa za Mirzu" a nas igrac bio skoro odlican u prvom setu, posve ravnopravan, napravi dvije BP i ovaj se izvuce s 4 bombe, ali Mirza u maniru majstora napravi rebreak kad bi mnogi skinuli gace i onda mu Unoff ovdje kaze 'Pouille puuuno bolji igrac, klasa!!!??Jeko klasa, pogledaj mu nekoliko puta BH, pripremu udarca, footwork, doduse moze se to popraviti, ali bar sada mi ne lici ni priblizno na Kyrgiosa, pa ni Bornu koji uzgred mjesec i po ima samo jednu pobjedu a predvidjali mu strelovit napredak na ATP listi. Sacekat cemo tih par sedmica da i to vidimo. Pouille brani 36 bodova u naredne dvije hefte pa da vidimo hoce li to osvojiti Marseille medju nekoliko krokodila u dvoranskim uvjetima pa da se domogne Top 80 a ne moze Estoncu sinoc ni set otkinuti.
Jest bolji, servis je kvalitetniji, ima više varijacija u njemu, kod Mirze nema 2.servisa, to ide večinom po sredini servis polja, fh iz trka ne postoji kao i bh, svakako to je uslovljeno lošim kretanjem i da ne nabrajam dalje. Ne dižemo ovog igrača ništa već govorimo realno, da je momku tek 20. godina i da je već nadomak TOP 100. Nije niko rek'o da je Kyrgios već da će vrlo brzo ući u TOP 50 a šta će dalje napravit zavisi od njega. Vjerovatno i ti sam znaš da ne volim potcjenjivanje naših igrača, ali realnost je da je Pouille trernutno klasa za Mirzu, defintivno i Mirza je ne trebao već morao biti u TOP 100 do sad, jer zato ima kvalitet. Šta je uzrok lijenost ili nedosttak para, vjerovatno i jedno i drugo, a najviše ljenost. :D

Mirza još nije počeo, ovdje imaš rezultate http://www.protennislive.com/LSHD/main. ... dtour.com/" onclick="window.open(this.href);return false; igra poslije Pavlaseka i Buryja. :D

P.S. A kako znaš da sam iz Bugojna? Nikako da mi to odgovoriš. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 14 feb 2015, 11:12

Opet on 'klasa za Mirzu"!? Govorim o gradaciji pa i semantici rijeci. Pa sta je onda za njega, da se ponovim, crni Ante, koji mu je dopustio tri gema prosle godine u Marseju?
Bugojanac? Pa, odale te suncane naocale! ;)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 feb 2015, 11:21

Biki je napisao/la:Opet on 'klasa za Mirzu"!? Govorim o gradaciji pa i semantici rijeci. Pa sta je onda za njega, da se ponovim, crni Ante, koji mu je dopustio tri gema prosle godine u Marseju?
Bugojanac? Pa, odale te suncane naocale! ;)
Ante ima 24 godine a Lucas 20, velika razlika, a Mirzi se znaju takvi mečevi dešavat. I Ante nije klasa za Mirzu niti će ikad biti, dok Pouille možda ne klasa ali dosta bolji je igrač od Mirze.
Hahaha šta mi uradiše naočale. Ali volio bih znati ko si, jer ti mene očigledno znaš, vjerovatno ne uživo. :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 14 feb 2015, 11:25

Malo smo priblizili stavove, dobro je. Covjek je bolji, ali ipak nije klasa za Mirzu. Vratit ce mu Sarajlija, kad tad, nadam se.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 feb 2015, 11:29

Mi se u suštini slažemo oko kvalitete Mirze, Mirza ne pokazuje ni zbliza rezultate koje može ali se ne slažemo oko kvalitete Pouillea, ti misliš da je malo slabiji a ja da je malo bolji. :D

Damir Dzumhur!!!!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 14 feb 2015, 11:32

The organisers should be ashamed they gave the titlist no spotligth, i'd be surprise if Dzumhur looses a set, What a coverage, footwork, speed, angles, slice, spin-power and everything. I'd be surprised if he looses a set, to other player than Gastao.

Sa mens tennisa

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.